20

Анонимен

преди 2 месеца

Украйна е нацистко образувание и руснаците го знаят най добре .

19

Анонимен

преди 2 месеца

Путин си го каза пределно ясно преди да нахлуе - иска си само Донбас и си го взе. Нито Киев нито друго от Украйна иска , кравари във форума? Поняли, жалкииии индивидчета?

18

Ех,

преди 2 месеца

Руснаците го казаха още преди 2 години - искаме си бившите руски територии, придадени от Ленин за образуването на Украйна! Другото не ни интересува. Украинците имаха шанс да преговарят - отказаха под натиска на англичаните. Щом слушат наглосаксите, сега ще рупат щафиняка!

17

Анонимен

преди 2 месеца

Мачкай Вова!!

16

Анонимен

преди 2 месеца

Ако не бяха руснаците да ги дундуркат, сега укрите още щяха да си разорават целината, както го описва Шолохов-единствения им писател, когото едва ли някой е чел. А иначе неблагодарните укри, ще се върнат там откъдето са тръгнали. В разораната целина. Естествен процес.

15

Анонимен

преди 2 месеца

16- може би си прав, а може би не- влез в ютуб и гледай как се оплакват хората в залените от предошли реки области в Русия- цитирам възрастна жена- ..цял ден говорят по ТВ колко са зле в Европа, как студуват и са гладни, а при нас е благоденствие, моята пенсия е 200лв/това аз го изчислих/, а мъжът и се обажда- а моята 380лв- какво можем да направим с тия пари...нито една банка в Европа не работи в рубли и ако опиташ да теглиш от банкомат- гориш- не пускат.

14

Анонимен

преди 2 месеца

Кравари у форума, нещо надеждите ви се изпариха, а? Запомнете веднъж завинаги- Русия е Цар на изтощителните войни! Набийте си го веднъж завинаги в краварските си кухи мозъци!

13

Анонимен

преди 2 месеца

План А за Русия беше бързо сваляне на режима в Киев, но не стана. Тогава мина на план Б - война на изтощение на Украйна и запада, и този план сработи. А Западът имаше план А - санкци с които да унищожи икономиката на Русия, стратегическа победа на бойното поле в Украйна, сваляне на Путин и подмяна с прозападен режим. Нищо от това не се случи, но западът няма план Б и продължава да цикли на план А.

12

Анонимен

преди 2 месеца

Малко им е! на укронацистите. Като горяха руските рафинерии не рИваха. Сега рИвът, ама няма да има милост. На зло кучче зъл пръът

11

Анонимен

преди 2 месеца

Следя този конфликт от 10 години изгледал съм стотици материали със зверствата които извършваха Укрозомбираните фашисти над Рускоговорящите. Знам, че единствената ти мозъчна клетка която ти служи само за равновесие няма да проумее какво искам кажа ? Но дори и Тръмп да спечели, а той ще спечели не може да спре Руснаците. Избий си го от птичето мозъче, че Байдън и сащ могат да решат нещо.

10

Лопаткин

преди 2 месеца

Армията на Путин унищожи с лопати енергийната система на Киев.

9

Анонимен

преди 2 месеца

Умните държави вече не приемат НАТО като нищо повече от клуб за легално окупиране на формално независими държави. НАТО не е съюз за сигурност, а правната структура за окупация на Източна Европа от САЩ. А ЕС е вече регионалното колониално правителство

8

Анонимен

преди 2 месеца

Зельо е забранил със закон преговори с Русия. До последния окраинец. Тоа требва да бъде съден от военен трубинал за умишлено избиване на населението

7

Анонимен

преди 2 месеца

Наред е дъртата Урсула дето налива милиарди у Зеления еврей :)))

6

Анонимен

преди 2 месеца

ЗЕЛЕНСКИ - ЩЕ СЕ БИЯ ДО ПОСЛЕДНИЯ УКРАИНЕЦ ЩОТО СЪМ Т ЪП НАРКОМАН ФАШИСТ! НАКРАЯ ЩЕ МОБИЛИЗИРАМ И ДЕЦАТА

5

Анонимен

преди 2 месеца

За доброто на целия свят, скоро Уродайна няма да съществува!

4

Анонимен

преди 2 месеца

Аз едва преди 2 години разбрах, че в Одеса са палили хора. Явно не е било огласено достатъчно в медиите, кой знае защо. Никак няма да тъжа за смотаната ви украйна и укрите, които ми навирате в очите като някакви жертви, най-големите страдалци ги изкарвате. Предизвикано е това което ги сполетя. Не се е появило на голо място.

3

Анонимен

преди 2 месеца

Да! Западът реве, че не е могъл да се докопа до природните ресурси на Украйна. И ако руснаците вземат Донбас и Крим това ще им бръкне дълбоко на едно място. Когато нещо има на тезгяха за разпарчедисване, "приятели" много.

2

Анонимен

преди 2 месеца

Порошенко-нашите деца ще учат, ще работят, пенсионерите ще получават пенсии, а техните деца-няма да учат, за пенсионерите няма пенсии и ще живеят в мазетата вечно, защото няма да спрем да ги бомбардираме. Визираше Донбас. Нещо да прокоментирате украинските планове, а? Питам само за протокола.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Еленце ама тя покраината си е руска ,умря вече оня белязания дето ви подари нещо което не му принадлежи.Време е детето да се върне при маика си