27

Анонимен

преди 2 месеца

до 22 Напълно прав е Стоичков ве, чемшир! Значи по вода и въздух ни пуснаха в шенген, а по суша не? Това е все едно да ти разрешат да преминеш с лодка на другия бряг, но да не ти разрешат да плуваш до другия бряг . Що за идиотщина?

26

Приказки от 1001 нощ

преди 2 месеца

Да кажеш, че не сме втора ръка ама не премиера ти да брани като Матросов глав сек със снимки от сауната с трафиканти и часовници за 50 к евро. Да кажеш, че не сме втора ръка, ама да не сме държава, живееща от хазарт, който ти нон стоп рекламираш, проституция и наркотици. Ама само така да го кажеш, те хората на фактите ли да вярват или на емоционалните ти приказки?

25

Тук

преди 2 месеца

някакви си същества, които могат да минат под знаменателя г-н/жа Никой/я тръгнали да дават оценки и да хулят Стоичков. Само да припомня, че милиони по света не бяха и чували за България преди той да заиграе по световните терени! Нито сте му на славата и уважението по света, нито на мъжкарското му поведение, пък за парите да не говорим! Бил пр0sт, бил не знам си какъв...Той не е академик все пак, но е в хиляди пъти по-уважаван на Запад от до скоро управлявалият ни академик по сапуните! Лек ден!

24

Тенгри кан

преди 2 месеца

Интересното е, какво България е дала на света:))) И ний сме дали, нещо на света, хахаха.... Големи комплекси гонят съвременният българин;))) Па, Кюрда и глобалист са извъди голем. Да бъдем равни... И за какво ? Щехме сме равни, не, а да бъдем над тях, ако не се натискахме за НАТО и ЕС;))) Но, с население чийто манталитет е слугински и робски, толкова. Ша търсим равенство;))) С кого? С пиците, с наглосаксите, с франчулята, с гръчолята?:))) Хм;)))

23

Дачо

преди 2 месеца

Тоз или не живее в тази държава или иска и той да намже от далаверите със шенгена

22

Анонимен

преди 2 месеца

Ице , ползвал си главата си да риташ с нея топка , не ги разбираш нещата . Човек го приемат такъв какъвто се представя и налага , Ние се представяме не като втора , не като трета , ами като пълен oтmaдъk като народ и общество .

21

Анонимен

преди 2 месеца

стоичков не му стига рекламата в кауфланда и ефбета, песни пее ами сега и политика много лаком за пари

20

Анонимен

преди 2 месеца

до 17 Беновска, каквато ти е уродлива физиономия, такъв ти е й мозъкът- уродлив. Ако Стоичков мислеше така негативно и самокритично като теб, нямаше да стане футболист номер едно на Европа 1994-та. Нямаше да стане голмайстор на световното 1994-та. Чу ли мааа, пачааааа???

19

Анонимен

преди 2 месеца

Заради келепира на банките и едрия капитал искат да ссъсипят всяка държавност. Религията "граби сега колкото можеш", е истинска религия, точно "опиум за народите".

18

Анонимен

преди 2 месеца

Аз доколкото разбирам, конференцията е била на съвсем друга тема. По Дунава има вода реално

17

Беновска пипа

преди 2 месеца

Поредната про-сто-ти-я на Стоичков, която хвърля в екстаз мисирките. Ние не сме държава втора или трета ръка, а шеста ръка. Но политиците ни се държат така все едно изобщо не сме държава.

16

Анонимен

преди 2 месеца

Стоичков е ЕП.Гай Баню из Европа.Трагедия.И някои му се кефят.

15

Анонимен

преди 2 месеца

Как защо? Главния секретар на мвр участва в контабанда.

14

Анонимен

преди 2 месеца

Стоичков може да не е супер интелигентен, но човекът прави услия в случая да защити страната ни. В тоя смисъл, наистина не разбирам какви хора има тука, които винаги са наобратно. Единственото ми обяснение е, че са сподвижници на онова недоразумение Копейкин. Именно неговата сепаратиска партия е винаги наобратно: против ЕС, против НАТО, против тоова, против онова..

13

Анонимен

преди 2 месеца

Бай Ицо в пълния му колорит! Кефи!

12

Анонимен

преди 2 месеца

Чуваш ли ве гнусно мекотело. Ей така се прави не като тебе да разтвориш бузки, да почистиш, да направиш един каавал и да си ходиш да правиш сапуни

11

ДА на всички границ

преди 2 месеца

Преди около 2 седмици по руските телевизии показаха заловена голяма пратка с взривни материали, скрити в икони. пратката е тръгнала от Украйна и съвсем безпрепятствено е минала през Румъния, Полша, Унгария Словакия , Латвия. Взирвните вещества са били съпроводени с детонатори с дистанционно управление. Никой по "гранците" не е осъществил никакв контрол. Днес има съобщение, че в България !!!! е заловен издирван от 7 !!! години терорист, обвиняван в няколко покушения, вкл на висш евреин.

10

афроамериканец

преди 2 месеца

България е дом на най-богатото куче в ЕС- пудела, Австрия навремето имаха един Рекс, дето крадеше сандвичите във виенската полиция, къде е пудела, къде Комисар Рекс ?

9

Сега

преди 2 месеца

ще започне плюенето по него от чуждопоклонниците, каквито за съжаление са повечето българи. Големият Хр Стоичков поне има топки, никога от никой не му е пукало, и казва в прав текст това, което нашите наведени политици не смеят! Браво Ицо! Жив и здрав да си!

8

Анонимен

преди 2 месеца

Стоичков им го каза, но тия дето трябва да ни защитят интересите само слушат и нями като риби. ПП, ГЕРБ, ДПС... как пък един не се сети, че е от България и да защити страната си ?