39

Анонимен

преди 5 месеца

Световната картина много бързо се промени.

38

Анонимен

преди 5 месеца

Май ще се спасяваме в Унгария като Фружин.

37

Анонимен

преди 5 месеца

В ЕС десетилетия наред се живееше леко, уредено, приятно. Е, свърши вече. А България и новопокръстените източно европейци 30 години се навеждаха на запада, западняците ги изпозлваха и подритваха, българите търпяха, мизерстваха и се надяваха да дойде добрия живот, но така и не можаха да дочакат и да го опитат.

36

Анонимен

преди 5 месеца

Унгария ще увеличи територията и ще си върне земите от теритирията на бившата УССР, и ще има обща граница с Русия, ще бъде основен газов хъб на Европа, а може и да напусне ЕС, никой не иска да го асоциират с пораженци, защото Сърбия и Унгария ще бъдат ключови играчи в "Един пояс, един път" за Европа. Неслучаийно Орбан и Вучич бяха поканени в Китай на форума "Един пояс, един път" поради географското си положение, а Брюксел, Париж и Берлин не бяха. А България, която се изпокара с всички, отива в небитието.

35

Анонимен

преди 5 месеца

другари, отговорете що мигрантите се бутат в Европа, а не в русия?...

34

Анонимен

преди 5 месеца

А какво става с визите за САЩ, отмениха ли ги вече визите за САЩ?

33

Анонимен

преди 5 месеца

Европа вече никога няма да е същата каквато досега я познавахме, всичко свърши.

32

до 26

преди 5 месеца

До Анонименти що за продажник си, май не си българин

31

До 25

преди 5 месеца

Кратуно, отиди за руска виза да се наредиш като първа класа копейковец!

30

до

преди 5 месеца

Кучето е заровено в налагащия се халифат в Европа.Тия дето ще излязат не искат халифат.Ще приличаме на Испания през 8 век.Има херцогства, които успяват да се измъкнат от халифата.Страните като изброените за напускане не искат децивилизацията на исляма.Ислямът няма нищо общо с Европа и нейната култура.Франция и Германия , Скандинавието, Белгия, Нидерландия ще бъдат поробени от исляма през 21 век, както си ходят с количките в магазините и по Шри Ланка.

29

Анонимен

преди 5 месеца

А какво става с визите за САЩ? Отмениха ли ги вече?

28

Анонимен

преди 5 месеца

По руската телевизия Владимир Соловьов каза, че Русия е сгрешила като е воювала с Турция за освобождаването на България и Гърция. За Русия днес би било много по изгодно България и Гърция да бъдат част от Турция.

27

Хихимян

преди 5 месеца

Аз *** ни защитя! Освен ако от БТВ не ме вземат пак, *** одя на протест да викам срещу мигрантити! Ако трябва и небинарен те/тях пан трансспектрален *** стана! Само да ме дават пак по ТВ! Или поне кмет на Перник?

26

до 25

преди 5 месеца

за русия трябват ли визи, че нали уж бяхме "братушки"

25

Ужасът

преди 5 месеца

Махай се бе подлец! Да те видим как ще движиш умъртвената унгарска икономика без европейски пари и пазара на труда за над два милиона унгарци. Вова няма фондове. Държавата на Вова сама е в 19и век. Очаквай оттам помощ, слабоумно мекотело!

24

Анонимен

преди 5 месеца

Предложенията на Рябков от декември 2021г вече не са същите. Вече не става дума за НАТО в границите от 1997г. Сега нато трябва да се изтегли до границите от Варшавския договор. Тогава ще има разговори за ново геополитически ред. При всички положения източна Европа и България ще бъдат в нова геополитическа зона, като България най-вероятно ще се върна към своите исторически корени, там където беше 500 години и където и е мястото.

23

Анонимен

преди 5 месеца

A какво става с визите за САЩ, след 30 години 6лизане на американски гьзове, българите могат ли свободно без визи да бегат в САЩ като западно европейци, или българите са нещо втора категория хора?

22

Анонимен

преди 5 месеца

абе... в русия като е толкова хубаво (нашите русофили мечтаят за руския мир) защо всички мигранти от всякъде се бутат в Европа?

21

Анонимен

преди 5 месеца

Грохналата баба Европа.

20

Анонимен

преди 5 месеца

Българите не трябва само да гледат и да чакат Русия да унищожи фашисткия режим на територията на бившата УССР. Сега трябва активно да работим за разрушаването на ЕС и НАТО, при всяка възможност да се дискредитира, компроментира и саботира. СВО може да продължи дълго време, а ЕС няма да се разпадне от днес за утре, дори и след победата на Русия в Украйна, разпадът може да продължи няколко години, не трябва само да гледаме и да чакаме.