23

Войн

преди 2 месеца

До Анонимен 17 САЩ отдавна са снарядили Израел с най-съвремените и модерни оръжия. Така че ония шалварести елементи и от вси страни да нападнат Израел ще изядат як пердах и ще има прочистване на територията до дупка. Те са сърбали попарата на Израел и не им стиска отзаде.

22

Анонимен

преди 2 месеца

Признаването на Израел в ООН има по-голяма правна тежест, от резолюцията на ООН за областта Палестина. Тя никога не е била държава.

21

Гюро Михайлов

преди 2 месеца

До Анонимен 14 - Прочети статията внимателно и си отговори на въпроса: ЗАЩО Израел започна прочистването на територията.

20

Анонимен

преди 2 месеца

Палестинците живеят толкова време с израелците, в непосредствена близост до тях и така, и не разбраха манталитета и националния им характер. Тъкмо се заговори за преговори между двата народа, за по-голяма автономия на палестинците и някой организира преврата, с главно действащо лице терористичната организация "Хамас". Този който насъска "Хамас" да нападне Израел, е главният виновник за хилядите жертви в Газа. Не е трудно да си види, кой е той.

19

456

преди 2 месеца

Да гладуват,след като мразят евреите,нападат ги,крият терористите от Хамас!В Газа всичко е Хамас,още с раждането си!

18

Само да вметна

преди 2 месеца

Този " Велик ден", ще е Различен за Християнската общност!!! -:( Явно ще има реформа и във вярата ни!-:(

17

Анонимен

преди 2 месеца

Ще приключи когато се намесят арабите от няколко страни едновременно. Но ги е страх от оръжията на сащ. Засега.

16

Анонимен

преди 2 месеца

Хамас цивилни ли са, или с униформи?

15

Анонимен

преди 2 месеца

A какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

14

Израел-Богоизбраният

преди 2 месеца

Терористите от Хамас по волята на Кремъл, извършиха престъпление срещу еврейския народ, без да си дават сметка какво ще последва след това. Сега мрънкат за примирие, но това няма да стане, без да бъдат ликвидирани и последните отре.пки на тероризма в този район. Всеки, който слуша крепостните тирани, върви към гибел...

13

Анонимен

преди 2 месеца

На всякъде се качват омразни клипчета против исляма от проповедници и нито дума за юдеите! А те са истинското зло

12

Анонимен

преди 2 месеца

Войната между Израел и Палестина не Хамас!

11

Анонимен

преди 2 месеца

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААА- за ТОВА ЛИ КАЗВАШ- ИЗРАЕЛ- БВП НА ГЛАВА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ПО НОМИНАЛНА СТОЙНОСТ- НА 15 МЯСТО И ИНДЕКС НА ЧОВЕШКО РАЗВИТИЕ НА 19 МЯСТО- 2017Г МИН ЗАПЛАТА- 2542ЛВ, 2016Г- 3000ЛВ, СРЕДНА- 6300ЛВ

10

Българинъ

преди 2 месеца

Адмирации за споменаването на кой, кога и как започна войната. Така е по-ясно кога и как ще завърши - когато Израел реши, че Хамас не е заплаха и когато си върне отвлечените. Жертви? Война.

9

Аноним

преди 2 месеца

Защо си мислите че евреите обичат християните,те не признават никоя друга религия освен тяхната дали Аллаху акбар или Боже мой,за тях всички други религии са грешни,те казват че са избраният народ

8

Анонимен

преди 2 месеца

Хамас все още не освобождават заложниците, как тогава да свърши тая патаклама?

7

Kойчо

преди 2 месеца

Да бе мирно седяло не би чудо видяло.Яжте сега патрони и ракети

6

aa1820

преди 2 месеца

Англосаксонците защо не се намесят - нали са стожера за демокрация, свобода, човешки права.....хората там ядат трева и корени, докато запада спи, а Израел си тества новите играчки.

5

българин

преди 2 месеца

Неуважаемите араби да се осъзнаят,че нашия христ.свят преустанови наивното и глупашко отношение с тях.Те идват да убиват и да разрушават нашия свят,тук в Европа,и ние ще им отговорим по същия начин.да,те са убийци с полуживотинско мислене.Лично аз ненавиждам арабите,и не ги искам у дома си.Детеубийци,идващи от свят,където човешкия живот няма никаква стойност.Това е света на ислямизма.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Това не е война между Газа и Изреал. А точно Изреал е геноцид в Газа.