83

Германец

преди 2 месеца

Никога не е късно да станеш за резил.

82

до 82:

преди 2 месеца

ББД 2005 Библия - Второзаконие 5:11- Не изговаряй напразно името на Господа, твоя Бог; защото Господ няма да смята за безгрешен онзи, който изговаря напразно Името Му.

81

С две думи

преди 2 месеца

Всеки гледа от своята си камбанария и пречупва нещата според собствения си интерес! А доколко са честни и правдиви сърбите, то ние Българите много добре знаем!

80

Анонимен

преди 2 месеца

доста пари ще изкара тоя мазен сърбин

79

Анонимен

преди 2 месеца

Както каза един сръбски свещеник: Сърбия и Русия - брат за брата, на небето Бог, на земята - Русия. Върху Сърбия се оказва огромен натиск да се присъедини към санкциите срещу Русия и да признае Косово, в замяна и обещават някога да я приемат в ЕС. Но сърбите никога няма да предадат родината си в Косово и Русия. Сърбите чакат Русия да завърши победоностно военната операция и Русия в пълен мащаб да се върне на балканите и миропорядъка на балканите да се промени. Русия пожелава на Сърбия да се държи, да не бърза, и всичко ще стане с времето си.

78

Анонимен

преди 2 месеца

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

77

Истината много

преди 2 месеца

дразни празноглавците и мошениците, защото не могат да лъжат и изкривяват в лицето на истината! Истината, че рускоговорящите жители на Украйна бяха тероризирани от властите в Украйна, украинците разработваха в биолабораториите забранени неща (забравихте ли?) и преди да бъдат инсталирани на 5 минути от Москва в упор ракети, руснаците така да се каже <нападнаха> Украйна! Такива са фактите (има още), но засега е достатъчно! Не защитавам престъпленията на руснаците по време на война, коя война е бе

76

Sata NATO

преди 2 месеца

Между декември '21 и април '24 има към 6000 танка и към 1 млн войска разлика в минус за русиянците.

75

Анонимен

преди 2 месеца

Сергей Полунин има три татуировки с образа Путин на гърдите си, на едната ръка татуиран герба на Украйна, на другата - на Русия (google images и facebook). Полунин преди беше казал, че Путин е "ангел на светлите сили", и много негативни енергии са насочени към него, и за да му помогне направил татуировката, защото в цял свят го гледат и виждат татуировката и така отклонява негативните енергии от Путин и ги насочва към себе си. На оригиналното видео "Take me to church" още е без Путин, но има друго изпълнение в тубата на "Take me to church" на което се вижда.

74

делември 2021г

преди 2 месеца

Предложенията на Рябков вече не са същите, сега не става дума вече за изтегляне на НАТО до границите от 1997 г, ами Русия ще поиска НАТО да се изтегли в границите от преди Варшавския договор. И тогава източна Европа, включително и България попадат в нова геополитическа зона.

73

Анонимен

преди 2 месеца

В Украйна няма нито една точка, в която Русия да не може да нанесе високоточен удар който преодолява всяка система ПВО.

72

копейките

преди 2 месеца

9 копейки вложени от Русия във военно промишления комплекс се равняват по ефективност на 1 долар вложен във военно промишления комплекс на САЩ.

71

Анонимен

преди 2 месеца

Няма на запад и в Холивуд и никъде няма режисьор който да може да направи филм като Arizona dream. Не че няма добри американски филми, но такъв няма.

70

Sata NATO

преди 2 месеца

До едно време полезните иддийоти на ППДБ аресваха Костурица, понеже подиграваше всичко балканско и родно. А пепетата и бебетата умрат да се подиграват на предците си и да размахват пръст на който не хоче да се ваксинише... И след това с тоя акъл приклекнаха и пред най-долния путински лак кей Боко...

69

Анонимен

преди 2 месеца

С други думи, браво че сипете бомби над независима държава, заради прочита на историята така...

68

Анонимен

преди 2 месеца

До Кон... Кое точно му е интелигентното

67

Анонимен

преди 2 месеца

Мани го тоя ние обичаме да сърбаме само холивудската притопляна манджа

66

Кон

преди 2 месеца

Костурица се пише. Излага се човекът, явно някаква скрита поръчка изпълнява. Не познавам интелигентен културен деец да стиска ръка на ***.

65

Анонимен

преди 2 месеца

сърбите са горди и независими, биха се с хитлер докото нашия цар му целуваше ръка сега пак се прегръщаме с нацисти нищо ново в жалката ни история. хан крум би се отказал от нас ако можеше

64

Анонимен

преди 2 месеца

Няма да забравя срещата си в Дървенград ,в една книжарница с него.Мислех,че няма по-интелигентен човек от него,първи поздрави,докато ние с майка ми немеехме ...Сега,ноу комент,нямам какво да добавя.Страшно много го ценях,но дет'се вика,,никога не е късно да станеш за резил""!Ех,Емир...