131

Христо Христов

преди 5 месеца

До 129 "... тя е спряла да си плаща дълговете още в края на 2022г " - но е платила 20 милиона долара на шефа на републиканците в Сената и над 480 милиона на лобисти да се конфискуват руските активи.

130

Анонимен

преди 5 месеца

ЕС е добре, не го мислете ЕС. ЕС е добре, няма да се разпадне.

129

Българин

преди 5 месеца

Най-важното сега е да се готвим за война и да развиваме зелената сделка и слънчеви и вятърни енергии.

128

Анонимен

преди 5 месеца

На Украйна има кой да помогне. Да му мисли Русия, ако стигне до фалит. Китай обещава, но никога не дава. Путин ядоса ислямистите. Няма да му помогнат. Башар Асад себе си не може да оправи. Държавите от Третия свят поддържат Путин само чрез "законен" рекет, т,е, Раша си плаща за поддръжката. Кимчо е толкова свидлив и болен, че може да подари ракети, но не и пари. С Японците отдавна не се кльопа. От сърбин и македонец пари не чакай. Освен да помоли Монголия? За друг не се сещам.

127

Христо Христов

преди 5 месеца

До 131 "Предлагаш да прецакаме себе си в името на Украйна?" - що не, след като про'с'таците дет гласуват да ги командват от Брюксел и Вашингтон са 85%?!

126

ЕВРОПЕЕЦ

преди 5 месеца

Никакво отписване на борчове. Когато взимаш активите ,наследяваш и пасивите. Русия ще и плаща борчовете след като я превземе !

125

Анонимен

преди 5 месеца

Е и? Гърците, като фалираха, да не би да изчезнаха?

124

Анонимен

преди 5 месеца

"Ще им купуваме царевицата и слънчогледа и няма да фалират."............България е най-големият износител на слънчоглед в ЕС. Предлагаш да прецакаме себе си в името на Украйна?

123

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 105 Сценаристе, кога научи и украински? Откъде вземаш вестниците? Къде те абонираха? Защо световните агенции не са ги чели тези източници? Преди няколко дни ти цитираше какво си чел на латвийски от вестниците в Рига. Кажи къде има курсове по чужд език за два дни?

122

АНГЕЛ

преди 5 месеца

Доколкото съм запознат тя е спряла да си плаща дълговете още в края на 2022г . Когато една държава спре да си плаща борчовете е в технически фалит. Но знам ли. Може заради нея да са променили значението на думата фалит,както преди 1 година промениха значението на думата Рецесия !!!

121

Има решение.

преди 5 месеца

Ще им купуваме царевицата и слънчогледа и няма да фалират.

120

Анонимен

преди 5 месеца

Путин раздруса крушата сорт Корея и много круши изпадаа! После пак друсна и още круши нападаа, ама тея круши дан ги cepu мaгapиту? Вече са на привършване! После кво ж праим?

119

да

преди 5 месеца

ей точно затова русия води бавно войната - финансово, икономическо изтощение на ЕС, да разберат тия тъ.паци, че санкциите бяха голяма глупост! путин им каза преди две години - санкциите са като бумеранга.....ама кой да го слуша!

118

Анонимен

преди 5 месеца

Разчистват Украина за да натикат всички Афро-Азо-Латино мигранти в един голяяяям Концлагер с надпис на границата "Марихуйанер Махст Фрай".

117

Анонимен

преди 5 месеца

"ако западните страни откажат да отпишат дълговете й, включително тези на частните й компании"--------------Е как да не дадеш няколко милиарда на Украйна

116

Кво Като с/у Право?

преди 5 месеца

Укретките са ударили в Татарстан студентски общежития зада ликвидират деца,бъдещи лекари,инжинери,юристи,учители,професори,академици.зградата няма един комин,един филтратор на лабораторно-происводствени цехое.Невярвай и проверявай и други сайтове.Ползвах Албански сайт,защото албанците и татрите имат нещо общо.Проверих какво пишат поляците за заловените наруската граница укр-икони натъпкани с взрив. Кво?Католици с/у Православни?Не!Просто принудиха татарите да грабнат ножовете и острите ответверки

115

Истината

преди 5 месеца

Украйна е голяма и евтина играчка. С нея играят и запада и Русия. Да си представим, че Украйна е една кукла. Когато се скърши някои ще и вземат главата, други крачетата, трети раничките и т.н.

114

Анонимен

преди 5 месеца

Споко няма да фалира, защото няма да има Окрайна.

113

Анонимен

преди 5 месеца

Ти гледай сери когато Китай си върне Тайван, и тогава какво став с Европа, сега една кола струва 50-100 хиляди евро, електричка, и вече няма да има други коли, тогава колите в ЕС ще струват от порядъка на половин - един милион. Качествени коли масово ще карат само в Русия и в Китай, в ЕС само елитите ще имат коли.

112

До долния

преди 5 месеца

Може колега. Европа ще стане зелена и ЛГБТ. Ще се яде месо от само лабораторията и аналният секс между ще е закон.