104

Анонимен

преди 2 месеца

Вы, конечно, можете делать, что хотите. Это ко многому относится. Но знайте, что у всего есть цена ... Сущность Запада заключается в том, что его генезис так сложился, так он возник как цивилизация, он не может существовать вне диспаритетных отношений со всеми остальными странами и народами. Попросту говоря, вне системы грабежа их образ жизни не воспроизводится.

103

Анонимен

преди 2 месеца

Вчера един приятел се върна от България, и разправя, че там всички са за ЕС и НАТО и никой не иска България да излиза от ЕС и НАТО.

102

Анонимен

преди 2 месеца

Западната система която обезпечаваше стабилност повече не работи. Пари няма, либералната икономика вече не произвежда това богатство. А това означава, че в градовете се образува прекариат - това са децата на средната класа, които почват да разбират, че няма да бъдат средна класа. Това са хора активни, образовани, но за тях няма жизнена перспектива. Ако преди след университета получаваха стабилна работа, работеха 40 години в голяма корпорация и се пенсионираха и се разхождаха по Тайланд, баби и дядовци които спокойно се размотават по света с тяхната пенсия. Това повече няма да го има.

101

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 91 - хапчетата! Пий бърже хапчетата! България не иска да излиза от НАТО, както се видя и по последните проучвания! Само пенсионер-реваншистите и маргиналните копейки, обаче - за радост сте не повече от 8%!

100

паф

преди 2 месеца

видяхме какви сме смачкани като парламентарна република! сега му е времето за Велико народно събрание и 450 умни мъже да изберат ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА!...иначе отичаме в канала...

99

Анонимен

преди 2 месеца

Трябва да работим за излизане от ЕС и НАТО и за разрушаването им. Излезем ли от НАТО и НАТО ще се разпадне. Сухопътен коридор на Русия до Сърбия и до Бондстийл означава моментален разпад на НАТО и ЕС. Военна съюзническа ос Сърбия-България-Русия от запад на изток - НАТО е свършено, и ЕС, моментално. Не виждам защо се оставяме някакви извратеняци хомосексуалисти да ни подритват и да ни третират като хора втора ръка, държава с хилядна история и култура, създала писменост и някакви содомити ще ни размахват пръст и да ни учат как да мислим и какво да правим.

98

до 91

преди 2 месеца

Защо ще излизаме от НАТО и защо да ни бомбардират американците. Леле объркан народ.

97

Анонимен

преди 2 месеца

"Фигаро": 2024 - геополитически провал на Запада? Опитахме всичко, но Русия устоя.

96

Анонимен

преди 2 месеца

ЕС ще се оправи, не го мислете ЕС, ЕС ще се оправи, животът в ЕС ще става все по-добър и по-приятен, този път направихме правилния изборо, ЕС ще се оправи, нещо ще стане и ЕС ще излезе от рецесията.

95

Споко

преди 2 месеца

Споко, Русия ще бъде победена, имаме много възможности да победим Русия - Путин ще умре, генералите ще го свалят, олигарсите ще го свалят, монголската империя ще се разпадне от вътре, ще дойдат от Орион да свалят Путин, или от Сириус, или от Марс, и от Нибиру даже ще дойдат, имаме толкова много възможности, Путин е агресор, а агресорите винаги губят, и тогава Русия ще бъде разчленена на малки демократични държави които ще живеят по западните цивилизовани правила и ще доставят евтини ресурси за да се развиваме и да живеем богато като самодоволни и оядени западняци.

94

до Христо христов

преди 2 месеца

Коментара ми визираше неграмотни хора като теб самия.

93

до 91

преди 2 месеца

Ти акъл имаш ли? Какваа Русия ще те защетава, бе ***? Утрепан народ, сам се стреля в краката, ***.

92

Българин

преди 2 месеца

Сега трябва да се говтим за война.

91

!!!!!!!!!!!

преди 2 месеца

КАПИТАЛИТАЛИЗМА ФАЛИРА ПО ЦЯЛ СВЯТ ! Това се случва в момента. Всичко друго е лаланица, залъгване, простотия

90

Анонимен

преди 2 месеца

Редица участници в поредната среща на върха на лидерите на страните от Европейския съюз заявиха, че техните страни дори са готови да изпратят свои военни в Украйна за участие в бойни операции.

89

Анонимен

преди 2 месеца

До Решил Koe e най-малкото зло?

88

Анонимен

преди 2 месеца

А Навални просто си мечтаеше за едно прекрасно по-добро бъдеще, ама Путин го утепа! Русия е страна която убива хората които мечтаят за прекрасно по-добро бъдеще.

87

Анонимен

преди 2 месеца

Русия има достъп до България и може да ни защити ако САЩ започнат да ни бомбардират както в Сърбия, в случай че искаме да излезем от НАТО. Разбира се, трябва да се дововорим с руснаците, няма просто така да ни защитят.

86

Буков

преди 2 месеца

Кат гледам коментарите, въобще не са чудя защо държавицата ни е в такава ситуация. Какъвто народа, такава и ситуацията.

85

Решил

преди 2 месеца

На евроизборите - протестно. На националните - най- малкото зло. Надявам се да не са 2 в 1 и протестните на евроизборите да са много. Да ги гледам как изстиват за времето до националните.