36

Анонимен

преди 2 месеца

А какво става с Москва за 3 дни? Стигна ли вече НАТО до Москва?

35

кафявите панталони

преди 2 месеца

Наполеон преди битка с руснаците винаги обличал червен мундир за да не забележат войниците кръвта в случай че бъде ранен. Затова и наркомана никога не сваля мръснокафявите панталони.

34

82-ОМБР

преди 2 месеца

Опорките имат едно слабо място,а именно простичките,всеизвестни и неоспорими ФАКТИ! Пролет е! Следователно руската зимна офанзива е част от ИСТОРИЯТА! Успешна ли бе тя? Незнам,и не бих могъл да знам,защото незнам поставените цели и задачи от лудия(вовачка)! Неоспоримо постигнато: 505кв.км окупирана украйнска земя(площ равняваща се на 2/3 от територията на София град),най-значимо населено място донецкото предградие Авдеевка(украйнска крепост в донецка област)+ 1/2 дузина села...

33

Кравар Евроатлантик

преди 2 месеца

Стигнаха ли русняците до Берлин или още седмица-две?

32

Анонимен

преди 2 месеца

Тия германци лягат и стават с Путин, сънуват Путин, бълнуват Путин, обсъждат Путин, изучават Путин.....абе Хитлер не се е радвал на такова внимание в Германия, отколкото тоя Путин, бре....!

31

300

преди 2 месеца

Германия помага на Русия.Само днес с тяхна помощ са убити 1500 украинци.

30

82-ОМБР

преди 2 месеца

Благодаря на командващия военноморския флот на Украйна,както и на ген.лейт. Кирило Буданов,че изчегъртаха опците,от списака с опции на РФ,както практически,така и теоритични за военнен десант по бреговете на родината ми! русия ЗАГУБИ,ЗАГУБИ войната в Черно Море,факт! Черно Море е море,в което русия е дееспособна да испълнява задачи от стратегически характер,нейните ВМС са парализирани в огромната си част,дори по отношение операции от оперативен характер! Слава на Украйна!

29

Анонимен

преди 2 месеца

В природата няма по-голяма грешка от Путин!

28

Анонимен

преди 2 месеца

Карлика е страхлив Най го е страх от своите и от американците.

27

Немчура

преди 2 месеца

Историци били, а не помнят 1945 г.

26

Анонимен

преди 2 месеца

К.ретени облечени в титли, плагиати най-вероятно. Един такъв дето ни управляваше замалко не унищожи държавата. Да бяха казали нещо за помощите за палестинците от агресията на Нетаняху, или това е справедлива агресия?

25

82-ОМБР

преди 2 месеца

Разбирасе,че следим актуалната инфо,но не искай от нас невъзможното,а именно да оправдаем руската повтаряемост на агресия срещу поредния си съсед,заради това,че командира на батальон К-2 в състава на 54 ОМБР смеейки се си е нахлупил фуражка totenkoppf!

24

До Българка

преди 2 месеца

Само Путин е джудже?

23

Анонимен

преди 2 месеца

до 21 . Можеш ли,да "пресъздадеш", нещо Което Го Има?-:(

22

Равнис-Мирно

преди 2 месеца

Помага ,днес руснаците са изтреляли за първи път авиобомба ОДАБ-1500 в Сумска област.

21

До 22

преди 2 месеца

Ти какво му целувА?

20

82-ОМБР

преди 2 месеца

Естествено! Германия винаги е помагала на русия(Кримската война 1853-1856,ПСВ,ВСВ),и винаги ще и помага,както всъщност прави и до днес.

19

Василев

преди 2 месеца

Путин е шовинист социопат, и трябва да му се даде урок!Което означава, че рябва да се даде урок на целия руски елит, а Путин е една малка брънка и частица от руската тоталирана държава!Агент Матю Франсис!ЦРУ!!!

18

Анонимен

преди 2 месеца

Ами реално Германия създаде Путин. С Меркел са колеги и познати (а може би и нещо повече) от времената на ГДР. А бившият канцлер Шрьодер беше в управлението на Газпром. :)))

17

Българка

преди 2 месеца

Погледнете Владимир Путин и после вижте Макрон, Сунак, Байдън, Урсула, Джонсън, Мурсула, Пеевски, Денков и прочие.... Направете сравнение. Извадете си изводи.