92

Анонимен

преди 2 месеца

Чакам отговор на въпроса за 70- та минута на ОМОН .

91

BGне вярваНаМацква

преди 2 месеца

127 защото всичко е нагласено

90

Анонимен

преди 2 месеца

124 вервай си. Когато видиш някой да покрие норматив дори за бягане пак ела пиши глупости. Либералченцата бягате по бързо от кадроваците когато Расате ви подгони на прайда.

89

Анонимен

преди 2 месеца

Никакъв ИДИЛ не е удрял Путин. Той е печеливш от атентата. Сега ръцете му са развързани за тотален терор и репресии над руснаците. Сякаш не сме го виждали и преди не само там, ами и на други места.

88

Ха-ха-ха

преди 2 месеца

Защо ОМОН дойдоха на 70-та минута а от залата до казармата им се ходи пешя за 5 минути ? Има ли храбрьовци - копейкови да отговорят?

87

Нещо сеомота копейко

преди 2 месеца

123 доказателства имало но били излишни

86

Анонимен

преди 2 месеца

Престани,да се " катериш" по " стълбичката" към Путин НелО Препечатваш " статии" от чужди " медии", и си ги " таксуваш" като свои!!!-:(

85

Командос

преди 2 месеца

121 Тези които са подчинени на НАТО поне са ги обучили добре и стават за нещо

84

Анонимен

преди 2 месеца

119 доказателства има. Самият факт че на съвета за сигурност вчера се повдигна темата какво е правило натото в югославия обаче показва че доказателствата са излишни. Ракетите които бяха уж свършили вършат работа срещу натовските инструкторчета и наемници.

83

Анонимен

преди 2 месеца

"Защо ИДИЛ удариха Путин и застрашена ли е Европа?"1. Удариха, защото укрофашистите платиха. Зеленото човече го чака много грозно бъдеще. Много грозно.2. Европа е застрашена единствено от глобалистния некомунистически идиотизъм на водещите си лидери.

82

Анонимен

преди 2 месеца

116 беге армия няма. Има кадроваци. С работно време. Стане 4-5 и се прибират. И са цивилни. Това не е армия. Обаче на теб и това не ти е ясно.

81

НАТО SQUAD

преди 2 месеца

118 А доказателства нямаш но щом такъв е руслямският наратив ще ти повярваме май

80

Спеца

преди 2 месеца

Стига лъжи и манипулации !Аглосаксонците с Украйна са главните виновници и Русия заяви че ще си платят скъпо!

79

Анонимен

преди 2 месеца

Къв буданов не ме занимавай с глупости. Пак ще молиш Путин да пуснел тоя или оня къде бил хванат и после обявил гладна стачка в затвора щот не му носили смути и мъфини.

78

НАТО

преди 2 месеца

113 Нищо чудно че БеГе армията е толкова зле с такива експерти като теб ако са всички

77

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен - като Буданов срине кримския мост, взриви двете тръби до Турция в Черно море и думне петролния терминал в Новоросийск, баш ти какво ще направиш?

76

Принципно

преди 2 месеца

Путин има най голяма изгода от това което се случи за да не го занимават за манипулацията на изборите

75

Анонимен

преди 2 месеца

Идил азов кракен айдар е едно също. А май смешното е как янките именуваха джихадисти като "свободна сирийска армия" Свободна армия няма. Армията е винаги с йерархия и с устав. "свободна армия " могат да бъдат само терористи, всеки стреля по квот му падне, нищо друго.

74

mnn

преди 2 месеца

Тук нещата не са особено сложни и са доста очевидни, стига да си наясно с факта, че ИДИЛ са американска креатура, която да оправдае "присъствието" им в Близкия Изток като "демократизатори". Оттам натаък изводите са лесни. Принципно ако не беше този зле скалъпен сценарий с ИДИЛ и нелогичната им намеса срещу Русия в момент, когато тя има близки връзки с Иран, поддържа връзки с Хамас и и т.н, може би щях да повярвам, че Путин си е самоорганизирал атентат, обаче тук американците сами се издадоха.

73

Анонимен

преди 2 месеца

Руското следствие заяви официално, че е получило абсолютно точни доказателства за връзката на атентаторите с Украйна, от където са ги финансирали и управлявали. Обаче във Фейк БГ си отработват парите от посолстото, въртейки като латерна измислицата за ИДИЛ????