76

Размисли

преди 2 месеца

ГЕРБ Не искат: работеща съдебна система, работещи регулатори, и реформирани служби. ПП-ДБ искат: работеща съдебна система, работещи регулатори, и реформирани служби! Това е проблема. ГЕРБ шскат да си карат по старому, да си крадат непрозрачно и да не ги разследват, в службите да са техни хора и да тънем в корупция и застой.

75

Анонимен

преди 2 месеца

Герб стават в тежест за държавата.Отвратително лигаво поведение.Къде ли се въди това дяволско семе

74

Анонимен

преди 2 месеца

Е какво има да го гласуват? Тя се е отказала, с или без гласуване - все тая!

73

Анонимен

преди 2 месеца

НС подават и те оставки.

72

Гаргамел

преди 2 месеца

Мутрофанова реди събитията в страната. Явно са казали на бойчо, че ще има да дава и го е стегнал чипика. Не може заради зависимостите на един човек да се хвърля цялата държава в хаос. Докато баце го правят на *** рашистите нищо хубаво не ни чака. Жалко е, жална ни майка на всички, че сме заложници на мутри и рашисти.

71

Анонимен

преди 2 месеца

Колкото по-бързо,толкова по-добре.Лошото е,че ще получим пак от същото.Затова трябва нов политически субект,да разбърка малко картите,че иначе защо да се харчат пари за избори?

70

Според

преди 2 месеца

...Ристьо и Танас, "реформа" значело, да си назначават навсякъде свои хора, и така ако може...10-15 години! Никой вече не се връзва на празнословие!

69

Така е Коко

преди 2 месеца

Гледайте действият, не слушайте думите. По делата ще ги познаете!

68

Вьзмутен

преди 2 месеца

Пука им на герб те са направилиМилиони за -15 г бьлгарина ще яде дьрвото след покачването на тока и цените на всичко от есента

67

Мнение

преди 2 месеца

Мария Гобриел съсипа всичко! Нийната хитрост да постави ПП-ДБ пред свършен факт, като ги държеше в неведение до връщането на пълна несъгласувана с тях папка при призидента, беше върха на глупостта! Евтин нагъл селски трик!

66

..?

преди 2 месеца

Покрай тия ментета, "Шарлатаните", и Копейките се взеха насериозно! Щом такива измамници взеха с лъжи властта и подмениха вота, защо и Копейките да не го правят? И то при тандема...Радев-Мадуро!

65

Koko

преди 2 месеца

Мария Борисова Гаргамел такова таковата на всички ни. Марионетки на Кремъл, изобщо не им пука за населението в територията.

64

ъ

преди 2 месеца

А сега дали ще има референдум за еврото? Или по-добре след изборите да се проведе.

63

Истината

преди 2 месеца

ГЕРБ не искат Реформи! ГЕРБ не искат работеща съдебна система, за да не ги разследват за 12-годишния грабеж и корупция!

62

Анонимен

преди 2 месеца

Як шут за ПП и ДБ вън от властта!

61

Мда

преди 2 месеца

Според мен герб има задача да дьржи бг в дьното с дпсТака олигарсите печелят от нископлатена работна ръка

60

Анонимен

преди 2 месеца

време е за Възраждане!

59

Анонимен

преди 2 месеца

Ако праламента не приеме нейния отказа какво става хаха , ще стане на сила ли :) От юмрука на радев до сега 4 години ни управляват пълни безхаберници

58

Парадокс Бг

преди 2 месеца

От това, че България няма да има редовно правителство губят всички българи! Няма ридовно правителство, няма да има реформи, няма да има вдигане на заплати и пенсии, няма да има пари от ЕС, няма да има напредък, няма да има законност и ред! Кой печели от това - тези които не обичат България!

57

Анонимен

преди 2 месеца

Лена крие ДДС за джипката както и горивото, декларира си семейния автомобил като фирмен разход на фирмата на тати, което не е така и всеки го знае, обаче била силно възмутена от корупцията както и дава акъли на много по-успели хора от нея с наглото възклицание "Не се прави така!", ами да Лено, "Не се прави така!".