140

Дерина

преди 2 месеца

Млади образовани хора на тая страна, съберете се и направите една нова партия, всички стари да ке оттеглят незабавно. Особедно Борисов, тоя мъти водата откак и изплувал

139

Анонимен

преди 2 месеца

До 134. Много точно казано! Реално ПП се провалиха, но ГЕРБ се постараха с всички сили това да стан ,което не е професионално, морално и коректно, при положение, че дадоха власт в най-голяма криза от десетки години, вероятно и за стотици. Да отбележа, въпреки личностното съпричастие на хората към различни партии, Герб наистина много обиграно сложиха власта в най-тежкия момент в ръцете на най-неопитните политици. Това е факт. Може да не ни харесва, но е истина.

138

Анонимен

преди 2 месеца

Хайде махайте ги тези сглобки! За какво изобщо правите избори, след като пак ще се съюзяват да ви управляват в нови сглобки? Махнете ги всичките тези компроментирани партии. Това не е никаква демокрация.

137

САЩ закриват

преди 2 месеца

Проект Украйна и проект ПП- не носят печалба вече! Употребени и изоставени!

136

Анонимен

преди 2 месеца

Нов публичен дом със стари труженички не се прави!

135

Анонимен

преди 2 месеца

до 133, като казвате Германия, моля погледнете какво е икономическото положение там в момента. Реално кризата там е доста по сериозна от България, конкретно в този период. Да, не сме длъжн да се съобразяваме, но смятате ли, че имаме силата да се противопоставим? И пак напомням, много лесно е да се ругае за сегашни малки грешки, на фона на грешките по проект ПАВЕЦ. И да ТЕЦовете генерално следва да изчезнат в даден момент - нарича се технологична еволюция. Да оставим и парното на мазут >>>

134

Мнения

преди 2 месеца

Аз по-скоро бих наблегнал не на политически, а на граждански проект. Например граждански арест за Борисов, Доган, Пеевски, Трифонов и Цацаров и претърсване с метален детектор на имотите им. Гаранция, че ще съберете над десет милиарда лева. След това направете политически проект.

133

Анонимен

преди 2 месеца

Радвам се, че разтуриха сгробката, ама не се радвам, че властта в момента е един горещ картоф, който никой не иска. Очевидно е, че Бойко даде властта на ПП да свършат мръсната работа на Посолството, за да не е той и ония балъци налaпаха въдицата, но ако така ще си прехвърлят слугинажа и никой няма да работи наистина за България, никой няма да защити интересите на България, а само ще слугуват на силните на деня, значи е време да си ходят всички!

132

Анонимен

преди 2 месеца

"нали знаете, че от европа има изисквания за спиране на тецовете ? Не мисля, че зависи от Герб или ПП или която и да е друга партия." - Благодаря, че написа Европа с малка буква!, но "знаеме", че Европа не е конфедерация и "изискванията им" нито са абсолющтен закон, нито са олезни за нас. Защо в Гермнаия отварят нови мини и ТЕЦ-овете им не спират да работят? Били в криза? Че ние няма ли да сме в криза? Или пак з змъърсяването. Мариците инвестираха милиарди, да няма замърсяване, ама не се брои.

131

Факт 2

преди 2 месеца

Случайно ли е, че двете най-големи политически кризи у нас за последните две десетилетия съвпадат с действията на Путин в Украйна - 2013/14 и 2021/22???

130

Анонимен

преди 2 месеца

до 129, конкретно за ТЕЦовете, разбирам болката на хората, но реално 20 години кражби, загуби и неправилна управление доведе до брутални задължения. Да не говоря, че дори не си сменят филттрите на комините, вярно по 20000 евро са и се сменят на 6 месеца, но сме в 21 век, не сме в социализма, цялата държава да покрива на всички грешките и схемите.

129

Това не е нов проект

преди 2 месеца

Цитат: Реалистичният вариант е ГЕРБ да преговарят отново с ПП-ДБ, но след провеждането на предсрочни избори.

128

Анонимен

преди 2 месеца

"Сега казвате, че ще забранят автомобилите на горива от някоя партия.." - Аммм ... неее, не "казваме" такова нещо. "Казваме", че ПП и ДБ публично обявиха, че тези обекти ще работят поне до 2038-***, а сега не се знае, дали ще изкарат до края на 2024-а.

127

Анонимен

преди 2 месеца

Избори с ясно каритка, въпросът е дали резулатите ще се харесат на Герб, за да са мнозинство. Като обиграна в политиката политическа сила, те няма да склонят отново да дадат властта, особено при положение, че излезнахме от кризата. То сега, който и да сложиш на власт нещата ще продължат по старо му. Реално хората до 30-35 ще гласуват за ПП-ДБ, голяма част от пенсионерите о хората между 45 - 60 за Герб и БСП и е въпрос на проценти. Ако ГЕРБ имат мнозинство ще се коалират с ПП. Дано само не ДПС...

126

Анонимен

преди 2 месеца

Новия проект е ясен и ще бъде със стари к...ви- мая общата, румен фонтана, есемеса, пламен хитлера, гълъба, тишината в спалнята и други подобни маргинали.

125

Хаха ха

преди 2 месеца

Как изработиха бьлгарският балькМомчетата от -пп и гербДелнаха пачките а той ще трябва да ходи в гватемала да бере бананиАко иска на есен даотцелее

124

анонимен

преди 2 месеца

Започна не изчегъртването , а заличаването на чуждия проект ПП.

123

Анонимен

преди 2 месеца

Герб - забранени!!

122

Анонимен

преди 2 месеца

Имаш нов проект демек си архитект

121

Анонимен

преди 2 месеца

Петков арестува Борисов, по метод, наподобяващ повече дейстивта на НКВД, а не на модерна социлано либеална партия (то не, че и това вече значи нещо, но карай), но Бисов "му прости" и се прегърна с него. Ха ха ха! За човек, учил в Харвард, заобиколен от "бизнесмени", е доста наивен.