178

Терористите от

преди 6 месеца

Украинските ислямисти ще свършат като Чаушеску.

177

ДПС,пердон,ДАЕШ

преди 6 месеца

Е вредна за човешката цивилизация.

176

Анонимен

преди 6 месеца

До мдаа Това беше направено за сплашване на руското население. Реалния ефект ще бъде, че сега руснаците ще бъдат преследвани като животни из Таджикистан и не само.

175

мдаа

преди 6 месеца

Този убавец на снимката знаете ли защо е с превързано уше? Когато го заловиха спезназа и го бяха проснали на земята, един направи нещо с ухото му и после му сложи къс месо в устата. С една дума му резна част от ухото и му го натика в гърлото. Тия ще ядат дебелия.

174

Анонимен

преди 6 месеца

до 180 Започва ти мозъкът на тебе...

173

Тепърва започва

преди 6 месеца

Сега си представете какво се готвят да направят роднините на тия с всеки руснак, който им попадне.

172

Дарк

преди 6 месеца

Този да не би да е имал близка среща с мечка?Прилича ми на мечешки масаж по ***.

171

Анонимен

преди 6 месеца

ФСБ на единия са му отрязали ушите, като гледах снимките.

170

Анонимен

преди 6 месеца

Много лесно ще се отърват ако ги разстрелят. За такива доживотен в нещо като съвременен ГУЛАГ на север . Там поне с труда си ще има някаква полза от тях. Да копаят там въглища от сутрин до вечер всеки ден.

169

Анонимен

преди 6 месеца

МЪКИТЕ НА ТИЯ ТЕРОРИСТИ ТЕПЪРВА ПОЧВАТ. КАТО СЕ ВИЖДА ВЕЧЕ МЯЗАТ НА БУЛДОЦИ ОТ БЛИЗКАТА СРЕЩА С РУСКИТЕ СПЕЦ ЧАСТИ.ЗА РАЗЛИКА ОТ МЕКИТЕ КИТКИ НАР. ЕВРО ПОЛИЦИЯ ДЕТО ГИ Е СТРАХ ДА ВЛЯЗАТ В НЯКОИ КВАРТАЛИ В ЕВРОПА В РУСИЯ ЯКО БИЯТ. НЕ МИ СЕ МИСЛИ В ЗАТВОРА КВО ГИ ЧАКА ОСОБЕННО АКО ГИ ПРАТЯТ В ЗАТВОРА ЧЕРЕН ДЕЛФИН ИЛИ В ГУЛАГ. ПРЕДНИТЕ ТЕРОРИСТИ ОТ АСЛАН ВЕЧЕ НЕ СА СРЕД ЖИВИТЕ, ЩОТО В РУСКИЯТ ЗАТВОР УМРЯХА ОТ АНАЛНИ РАЗКЪСВАНИЯ ВСЛЕДСТВИЕ НА НЕНАСИТНАТА ЛЮБОВ НА СЪКИЛИЙНИЦИТЕ ИМ ПОДСТРЕКАНА ОТ ВЛАС

168

Алито от София

преди 6 месеца

Няма начин да не са изпратени от зеления наркоман, платил и добре и е и обещал че ще бъдат светци на оня свят, кой луд по време на война ще нападне Русия, лошото е че са невинни хора и деца, Путин трябва да вземе спешни мерки, и ако се докаже моята теза, трябва да убие зеленски и байдън, непременно, що заради тези изкукуригали *** умират хиляди невинни хора, а и създадоха икономически проблеми на целия свят, особено украйна, с евтени цени и освобождаване от мито на границите

167

Гулаг

преди 6 месеца

И ти ще ходят при Навални да му правят компания

166

Анонимен

преди 6 месеца

до 161 И къде видя тоя извeрг да е загубил окото си? Този хематом минава точно за 3 седмици напълно стига разбира се братушките да не решат през това време пак да го обработват. От личен опит го казвам.

165

Анонимен

преди 6 месеца

Да му мислят истинските поръчители, че тия вече са си казали всичко.

164

ТАМ

преди 6 месеца

Очаква ги доживотен затвор в някоя уранова мина.

163

ЦРУ

преди 6 месеца

НЕ СМЕЙТЕ ДА ПРИПИСВАТЕ НАШИТЕ ЗАСЛУГИ НА ДРУГИ :D НИЕ ОБЯВИХМЕ ТОЗИ МЕСЕЦ , ЧЕ ЩЕ ИМА АТЕНТАТ В МОСКВА И ИМАШЕ :D ПЪЛНО Е С ГЛЮПАВИ ТАЛИБАНИ ДЕТО САМО ИМ ДАВАШ ОРЪЖИЕ И ИМ КАЗВАШ КАК И КЪДЕ ДА УДАРЯТ ПО ЛОШИТЕ ХРИСТИЯНИ :D НАЙ-СМЕШНОТО Е , ЧЕ РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Е САМО 10% ХРИСТИЯНИ И 80% АТЕИСТИ ПЛЮС 10% ИСЛЯМ

162

Спешно е !!!

преди 6 месеца

До Мнение.... Отиди да те види доктора. Страдаш от ТЕЖКО психично разстройство !!! Верно е че за такива като теб няма лек , но поне ще те затворят за благото на всички !!!!

161

До 164

преди 6 месеца

Или си гледал Малко или пък не си "видял" ,но пък си на пьрва писта да бълвочиш ...Това лично ли е или си такъв по рождение,да носиш знамената и транспалантите на манифестации е.

160

Човек

преди 6 месеца

Сега на тези същества ще им се иска да не бяха се раждали или да им беше издадена смъртна присъда! Дано на им наложат всички извратени и садистични методи за правосъдие,мъчения и изтезания познати на човечеството за бавна и мъчителна смърт и болка!

159

anonimen

преди 6 месеца

Не знам, но този атентат развърва ръцете на Путин за всякакви претърсвания, изземвания, подслушвания, задържания и тн. Както и кулите близнаци свършиха чудесно същата работа. Наскоро имаше протести в Башкирия, че вземат почти само от техните мъже за войници, ето един прекрасен повод за всякакви репресии. Само дето такива репресии водят до дрсатичен спад в раждаемостта на белия човек, нещо, което много държави вече усетиха