404

Анонимен

преди 3 месеца

Да видят как е...

403

Веселинъ 7112136860

преди 3 месеца

Американци няма в Русия . Невъзможно е да бъдат обвинени . И точно тук Путин загуби изборите ,защото каквото и оправдание да измандахерца все ще е т..ъ..п.о.. Аз предлагам на коментиращите да се понапънем и му измислим по равдание на гарата с кръгло монголски лице. Защото ,не на шега,в момента Путин е в паника . Подозирам,че сред руските военнослужещи също има значителна параноя ,а оръжието е на разположение на всеки от тях. И тъй-като руската "нация" е от над 50 племена съм убеден,че иде моръ!

402

Анонимен

преди 3 месеца

Ако скоро се обяви военно положение и мобилизация в Русия, значи зад този кървав атентат е бил режима там.

401

МАРИЯ

преди 3 месеца

Със Украйна е свършено . Както и със специалната военна операция. Русия е вече във война !

400

Само факти

преди 3 месеца

На 08.03 посолството на САЩ предупреди за възможни атентати в Москва на 22 и 23 март и призова гражданите си да избягват публични събирания. Там е ключът. Германия също предупреди, а Франция и Великобритания се спотайват. Преценете сами чии служби са зад този гнусен атентат. Ислямистите нямат ресурс да го направят сами. Опитите да се внуши исцинировка са отчаяна, но агресивна пропаганда. Скоро ще разберем.

399

Анонимен

преди 3 месеца

Този терористичен акт ще накара още хиляди Руснаци да се запишат в армията и доброволци за Украйна. ТYпите Укрофашисти и англосаксонци така и не разбраха, че това не действа а още повече надъхва Руснаците. Утре всички .ърши ще бъдат изловени и изтрепани като плъхове вече има следа Ингушетия но това се върти в Телеграма. Утре ще има пак печено Укрофашистко месо с новите ФАБ 3000

398

Анонимен

преди 3 месеца

Вече ще им разрешат на крепостните да наричат ситуацията в която са с истинското име: ////////ВОЙНА////

397

Е?

преди 3 месеца

Американците са бесни,че Русия им превзема купените от тъпите укри земи на безценица хахахахаха

396

Анонимен

преди 3 месеца

Укропитеците този път прекалиха и показаха нечовешката си същност. Чак господарите им се стреснаха.

395

Василев

преди 3 месеца

Русия е агресор страна терорист, това отсъди международната общност, а какво им се иска на кремълските сатрапи да стане с този ченгеджийски акт , това пак ще стане ясно на международната общност!Великите сили полудяха за суровини, ресурси,пазари и територии!!!Русия е второ качество велика сила!Велики и всемогъщи са англосаксонските корпорации и банки!Русия трябва да се раздели с една част о своите сурвини и територии за общото благо на света!Агент Греъм Флойд!ЦРУ!!!

394

Анонимен

преди 3 месеца

Дано не гори сегашният Райхстаг! ама надали.:(

393

Анонимен

преди 3 месеца

До Забравихте Или тотално си изплискал легена, или нещо ти е избягала хронологията! Путин не е трябвало да се предлага като силна ръка защото вече беше президент! Идеята зад Пyтин беше съвсем друга!

392

УНИЖАВАМ русофили

преди 3 месеца

След първия Оскар в кариерата на Нолан, това е втората страхотна новина за годината!

391

Алооо

преди 3 месеца

А какво са очаквали руските тъпааанери.Да вземат да прочетат 3-я закон на Нютон.РУСКИ тъпанааари,съсипаха милиони човешки съдби с тяхната пиянска култура.

390

Анонимен

преди 3 месеца

Путин да не си играйка ,ами да превзема всичко до Днепър включително плюс Одеса и да се приключва !

389

Анонимен

преди 3 месеца

Обувайте зелените чорапи и си лягайте. Кокорчо ни е раздал пенсиите. Стига с тая Русия и Украйна.

388

Анонимен

преди 3 месеца

До Прав си "ЦРУ предупреди и за нападението срещу Украйна. Но не САЩ нападнаха на 24 февруари а Русия." Пълен демидж :)))) но то КГБфилите нямат нищо на втория етаж, така че ще продължат да повтарят опорката, нищо, че е напълно размазана.

387

ТАЙНИТЕ СЛУЖБИ

преди 3 месеца

СЪЗДАВАТ ПРОБЛЕМА, ЗА КОЙТО ОБВИНЯВАТ ВЪНШНИЯ ВРАГ, ПРЕЗИДЕНТЪТ РЕШАВА ПРОБЛЕМА КАТО МОБИЛИЗИРА И КОНСОЛИДИРА ОКОЛО СЕБЕ СИ НАЦИЯТА НА ВОЙНА СРЕЩУ ВЪНШНИЯ ВРАГ !!! ТОЗИ БЕЗКРАЙНО ТЪПномер ЗА СЪЖАЛЕНИЕ Е МИНАВАЛ И ПРОДЪЛЖАВА ДА МИНАВА МНОГО ХИЛЯДОЛЕТИЯ !!! САМО ЕДИНИЦИ СЕ УСЕЩАТ И АКО СЕ ОБАДЯТ, БИВАТ ОБЯВЯВАНИ ЗА ЧУЖДЕСТРАННИ АГЕНТИ И НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ !!!

386

иНТЕРЕСНО

преди 3 месеца

Руснаците сами са си организирали тоя атенат да кажат сега Европа и САЩ са виновни и дето се вика да може във всеки един момент да натисне оня психопат червеното копче.Москва 5 ? *** по *** най- *** - Руснак !

385

Е?

преди 3 месеца

Ще има бам бам по укрите и натовските им "инструктори"съвсем скоро ,бягайте укри хахахахаха