94

анонимен келеш

преди 5 месеца

*** газ пикаят,че България помага със всичко каквото може на Украйна:):):)А за техните братушки един гол х......:):):)

93

Анонимен

преди 5 месеца

И откъде аджеба Украйна ще вземе пари да ги плати тия реактори,като всеки ден зеленият като битолски просяк плаче от телевизора и иска пари ...или ще ги подаряваме...

92

Анонимен

преди 5 месеца

Сделка е, ако го купиш. Украйна ги иска без пари. За това сглобката трябва да се махне. Украйна е така затънала в дългове, че хиляди години ще минат, ако въобще може да е платежоспособна някога Украйна само проси. И защо Украйна иска уж неисканите от нас реактори. Защото са по-ефтини и качествени. А, Украйна като е във война с Русия, защо въобще иска нещо руско. Да купи тя от САЩ. Не ние.

91

Анонимен

преди 5 месеца

Бих свързал Европейската комисия с техните евроатлантически партньори от САЩ, с които подписахме маймурандум. Да се разберат за цените на старите и новите ни реактори. Парите да се платят на американците за замяната.

90

Анонимен

преди 5 месеца

Тези Продажници поне да продадат скъпо реакторите и да вземат парите за новите американски реактори от Европейската комисия, но и това няма да направят, защото те продават България и народа.

89

Кравар Евроатлантик

преди 5 месеца

Марат Касем, бивш главен редактор на руския пропаганда канал "Спутник Литва", наскоро освободен под гаранция от затвора, направил пълни самопризнания за целта на дейността му в Литва. Ролята на руския канал "Спутник Литва" е била да промотира руската пропаганда, да покдлажда конфликти в обществото и да дестабилизира държавата. Марат Касем е решил да не се връща в Росия заради собствената си безопасност.

88

Анонимен

преди 5 месеца

До СХЕМАтаЕ за това Възраждане трябва да спечелят изборите и освен от НАТО, да ни извадят и от гнилия ЕС!

87

САЩисан вие на луна

преди 5 месеца

До Анонимен 69 Сигурно руснака ти е сцепил терлика..Я кажи зюмбюл *** какво общо има това с темата за наште" ***.

86

Анонимен

преди 5 месеца

Повърнах.Няма такова гоьтверенлък.

85

Анонимен

преди 5 месеца

Чудя се,защо управляващите толкова мразят Родината ни !!!!!

84

Надеждата умира

преди 5 месеца

Последна. Нови комунистически реактори, нови цели за руските богатири. Нищо ново под слънцето.

83

Анонимен

преди 5 месеца

Все към България гледат укрите, което ни е малко странно, все пак те са 45 милиона население, ние сме останали 6 милиона :)))

82

банана

преди 5 месеца

плаче за Руско оръжие, плаче за Руски газ, плаче за Руски реактори, обаче Русия била злото на земята, що е то? Канфюжън оф дъ хайест ода! Оркаинци-шизофреници сър!

81

вие си ги избрахте

преди 5 месеца

вече ги намразих украинците и не ги съжалявам, но повече мразя нашите предатели. Бог ще ги накаже, като не народния съд ще ги оправи....

80

Анонимен

преди 5 месеца

Значи Украйна може да построи нова АЕЦ с руски трактори и допълнително американско оборудване а ние не можем,защо така бре наведени евроатлантици,ще получим ли разумен отговор на тая ситуация?

79

Анонимен

преди 5 месеца

А ако Русия анексира цяла Украйна тогава какво ще стане със сделката

78

вие си ги избрахте

преди 5 месеца

не са виновни украинците, а ти прозззти българино, който гласуваш за тези, които го правят и си мълчиш. Затова украинеца ше кара новия джип в центъра на софия а ти ше си на минимална заплата и ще пращаш пари на майка си от испания.

77

Ййе

преди 5 месеца

Защо не се споразумеят и тези със САЩ за АР 1000

76

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 71 При нас има бази, които са свръх секретни, там пиле не може да припари комрад :)))

75

Анонимен

преди 5 месеца

Идеята за скорощната продажба е на онзи *** Василев. Той иска да свали дефицита заради еврозоната и ще продава където и каквото види на безценица само да свали някой процент дефицит. Нищо, че догодина като вземем заеми за американските реактори, дефицита ще ни изхвърчи 5 пъти, тогава според негодника ще сме в еврозоната. Ще загубим само с това действие над 30млрд$, а после защо сме били бедни.