13

по скороо страховете

преди 2 месеца

на американска Европа са Путин да не нападне с ядрено оръжие васалите на краварите. Много е просто, заминавате си на откраднатия континент и всичко си идва на мястото. обградихте Русия с бази после ревете, че Путин бил агресор, пращате оръжия на Украйна а искате мир, постигате преговори не ги спазвате, вие знаете ли какво искате, май не.

12

Сутрешна доза Страх

преди 2 месеца

Сътрешна ДОЗА СТРАХ за уфсете

11

Анонимен

преди 2 месеца

Тази сутрин цяла Украйна беше озарена от светлина и фойерверки.

10

Анонимен

преди 2 месеца

Днес ще е тъжен ден за неолибералчетата, защото любимата им Украйна получи за закуска десетки ракети и остана без ток. През това време любимата им Хамерика, не идава парички и я оставя да изтлее. Колко мъка има по този свят.

9

Да се реши едно!

преди 2 месеца

Светът трябва да се събере и да реши за ядреното оръжие едно - всеки да го унищожи, или да се даде право на всеки да го има. И при двата случая това нахлуване нямаше да стане. Ако го нямаше да плаши през ден този сатрап с него, щяха да му се пратят две натовски дивизии и да го омиротворят към Подмосковието. Ако пък всеки има, вкл Украйна щях да го видя как ще е толкова смел. Ядреното е причината и Израел да е толкова ербап. Трябва да е право или на всеки, или на никого. И сега го имат всякакви.

8

Анонимен

преди 2 месеца

путин путин? Айде пак го застъргаха, няма как да пишат за инфлацията и корупцията, само путин путин путин ги спасява да си пълнят книжките. Путин го обясни преди седмица - след студената война, огромно количество анализатори по Русия са останали без работа и какво друго да правят освен да основат отдел за анализи, който се занимава с измисляне на пропагандни техники и фалшиви новини. Това не е проста работа, трябва да се вплете и нещо истинско в новината, да я накарат да изглежда автентично.

7

Анонимен

преди 2 месеца

Видиш ли дълга статия означава, че машината за промиване на мозъци е в действие.

6

Анонимен

преди 2 месеца

Днес.бг, защо не спрете да пишете подобни смехотворни статии? Не ви ли минава през акъла, че сваляте нивото с тях доста рязко? Егати, трябва да е близко до акъла това на средностатистическия (ум)

5

Анонимен

преди 2 месеца

Президентът Путин не плаши с ядрено оръжие. Той ви заявява, че ако се опитате да унищожите Русия и руския народ, Президентът Путин ще ви ликвидира с всички средства, които са на разположение в Русия. Ако не искате да умрете убити от руско ЯО не нападайте Русия и се дръпнете от нейните граници.

4

:D

преди 2 месеца

Ари е? Ама много ли го е страх?? Лол

3

Българин

преди 2 месеца

Нощеска им скъсаха главите на нацитата в държавата 404, та и продължават!

2

Българин

преди 2 месеца

Айде пак евроатлантически глynocти от ранна утрин хахахахахах

1

Анонимен

преди 2 месеца

Не знам за страховете му, но преди няколко часа имаше големи фойерверки в Укроландия. Заминаха им няколко електроцентрали, складове за боеприпаси и заводи за тржка техника.