207

Кой кой

преди 3 месеца

Кой нормален българин ще гласува за тези изпечени изм ници от ПП ДБ? Такова крадене и хаос никога не е имало досега.

206

До 209

преди 3 месеца

Пълни г! Цялата ежба е за парите! А както знаем Асен и лорер имат завиден интерес към чуждите пари! За Киро даже дума няма да обелвам, както и за олигарсите зад тях.

205

Реалността

преди 3 месеца

Борисов каза за Асен Василев:" Той е изключително умен!!!!"

204

Отвратен

преди 3 месеца

Борисов е непоправим нарцисист, той си мисли, че света се върти около него и всички са му длъжни! Той е опасен за страната ни. Заради Борисов нямаме Реформи. И сега се опита да шикалкави като селски хитрец, но номера му не мина. А ония Пеевски пък, приятеля му, просто се чудя как има наглостта още да седи на първия ред в парламента, след като влезе в списъка Магнитски за кору

203

Анонимен

преди 3 месеца

Трябва да се даде Нобелова Награда на Сачева, че е открила в архивите на Славната Българска История...."Как нашите Деди от Хиляди години по Балканите са отглеждали Тръстика и Коноп, и са правели дрехи, въжета и Небето е било "Чисто като Коприна" - Това е била преди 1944г Нашата Мила Слънчева, Звездна Родина.... А сега какво? Мирише навсякъде от газове на комунисти, по улиците и градинките пълно с хартии, кутийки, пластмаси, шишета, ***.... Но Аз Сачева съм за "Нобелова Награда"

202

Хахаха

преди 3 месеца

Борисов се опита да разцепи ПП-ДБ, както навремето разцепи Реформаторския блок, но номерът му този път не мина!

201

?

преди 3 месеца

Да им се извини, щото ги е хванал, че искат да го изпързалят? Бегай

200

Анонимен

преди 3 месеца

Кога ще пуснат записа със Спецов накалъп?

199

Всъщност

преди 3 месеца

Борисов трябва да се извини на ПП-ДБ за нечестната си Политическа Игра!!!!!

198

Анонимен

преди 3 месеца

Другари и другарки! Днес в двадесет и първа - вечната петилетка, обещаваме да вървим напред с високо вдигнати чела, напети, горди и да развяваме комунистически знамена! Върви народе възродени, към светли бъднини върви! С книжовността, с таз сила нова, съдбините си поднови! Върви към мощната просвета, в световните борби върви, От длъжност неизменно воден и Бог ще те благослови! Напред науката е слънце и тя в сърцата ни се грей! Еколочичните технологии идват и сърцата ни ще загрей!

197

До 194

преди 3 месеца

А какви комунистически наследници са: денков, Асен, Мирчев, хр Иванов, Прокопиев, Атанасов! Дс си дели баницата, дали от ГЕРБ, БСП, ДПС или ПП дб, все тая всички до един са комунисти, барабар с Възраждане

196

Анонимен

преди 3 месеца

Мисля си , че ако таз госпожа,ако отпери един на Асен и ще го нокаутира .

195

Оф

преди 3 месеца

Нима забравихте че Асен е ограбил милиони от бивш съдружник? Нима забравихте че неговия Спецов изпързаля държавата с 1 милион чрез *** врътка? Нима забравихте че Лорер врътна хазната с няколко хиляди неплатени данъци и прецакаха съдружника на Асен? И вие сте им дали на тия да управляват България? Сърдете се нс себе си

194

Анонимен

преди 3 месеца

лелите на борисов орева света бе... с повтаряне на лъжи, те няма да станат истина

193

Потресен

преди 3 месеца

О, Боже, не! Зъл василевски вълк дебне кротката габриелска овчица?

192

Анонимен

преди 3 месеца

някой верва ли на служителката от сливенския?...

191

Болен ли си?

преди 3 месеца

До 190. Анонимен. Тези и ПП така се омазаха,че чак другарката Нинова вече ми се вижда по-добра алтернатива за България . . . Търси си лекар! Препоръчвам психиатър или неврохирург за лоботомизация! След неврохирурга ще си вечно щастлив!

190

Анонимен

преди 3 месеца

Горката Сачева. Наистина ли не съзнава колко е гнусна. Гнида с чисто комунистическо минало! Точно като юначния Ганъо Балкански от с. Бонкя. Това е състава на Гробарите от ГЕРБ.

189

Анонимен

преди 3 месеца

Кажете какво ще правите с новите иновативни, еколологични технологии, а не да занимавате хората с ..."Ама виждате ли бееее... Тоя пръцпръцпръднал и ни омириса и след това ... аз му пръццпръццццпръднах и ги омирисах"?

188

Анонимен

преди 3 месеца

А откъде е този запис? Винвнуте ше бъдат ли застреляни?