95

Анонимен

преди 3 месеца

"Победата на руската армия в Украйна и/или сключването на договор при руските условия може да провокира геополитически събития в глобален мащаб и да стане отправна точка за разпадането на НАТО." Е то и баба ми можеше да е мъжка но ето на....

94

а бе

преди 3 месеца

А бе, какво става с Ториа?

93

Анонимен

преди 3 месеца

"За 20 години война в Афганистан САЩ за дали около 2400 жертви" За 2 год и започната 3 та морзилките са дали над 350 хил жертви и ранени при урките. Доста са добри а? Самая могучия хахах

92

Анонимен

преди 3 месеца

Победата на руската армия в Украйна и/или сключването на договор при руските условия може да провокира геополитически събития в глобален мащаб и да стане отправна точка за разпадането на НАТО. Или може би преформатирането на ООН в сегашния й вид. А след това ЕС моменталически се разпада.

91

швецка тройка

преди 3 месеца

Швеция, която се присъедини към НАТО, не иска постоянни бази на алианса на своя територия. Това обяви по-рано днес шведският външен министър Тобиас Билстрьом. Той също така добавя, че Стокхолм не вижда причина да разполага ядрени оръжия в страната. Еми тогава какво прави Швеция в НАТО? Можеше да си е и извън НАТО, каква полза сега от Швеция в НАТО - само за швецка тройка?

90

САЩисан вие на луна

преди 3 месеца

К0зяшките вувузели, РФ продължава да цепи терлиците на х0хлите по всички направления, другото е без значение.

89

Сата НАТО

преди 3 месеца

(внезапно) главата на Гагаузия е приета на толкова високо ниво лично от Путин. Затова (внезапно) Приднестровието, намиращо се на един хвърлей от Одеса, където ще бъдат разположени руските военни сили, поиска защита от Русия -----////------ Те хубаво са поискали ама Просията вече нема кораби, за да превози десант. А нема и самолети. Окъсяха им ръцете.

88

Анонимен

преди 3 месеца

А Украйна влезе ли в НАТО? Какво става с членството на Украйна в НАТО, стана ли вече Украйна член на НАТО?

87

Анонимен

преди 3 месеца

Не е верно, това е снимано в Холивуд. Аз вервам на путаринко. Той каза още преди година, че урките са демилитаризирани и започва война (той го нарича по друг начин) да не се разширявало НАТО. Нали така ве копейковци? Всичко му върви по план, особено конвертирането на черноморския им флот в подводен. Само не знам що тия снимат в Холивуд а той забранява износа на бензин? Мутрофановна кво казва по въпроса?

86

Споко

преди 3 месеца

Споко, нека Путин се вземе Украйна, Украйна не е важна. Путин така и така загуби - Русия е изолирана.

85

Отговор

преди 3 месеца

До Анонимен 72 Още не , но и това ще стане. Путин загуби всичко и спечели три нови члена в НАТО.Ху-ли-***.

84

Анонимен

преди 3 месеца

За 20 години война в Афганистан САЩ за дали около 2400 жертви. За 2 години неучастие в Украйна, жертвите от страните членки на НАТО и други наемници в Украйна са 5962 човека от 13400 участващи, повече от всеки трети. От 1113 американци са унищожени 491. От 235 немски наемници са унищожени 88 (за 20 години участие на Бундесвера в Афганистан Германия губи 59 човека). 147 от 356-те френски наемници.

83

Анонимен

преди 3 месеца

ВС РФ уничтожили в Одессе группу из 100 иностранных наемников.

82

Анонимен

преди 3 месеца

Само пълен *** може да си помисли, че Русия ще бъде изолирана. Ще говорим след една година когато свършат всички запаси от суровини в Европа. А и победителите никой не ги съди. След като Тръмп спечели всичко ще си тръгне по старому с разликата, че Русия е нараснала по население, територия и икономика а Украйна няма са съществува в този си вид.

81

Анонимен

преди 3 месеца

Крим върнаха ли?

80

Ти да видиш..

преди 3 месеца

Да се саботират изборите на Путин не може , а да се бомбандира Одеса може.Ай сиктир.

79

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен - а в Белгород как е бе? изборите на прибежки ги правят

78

Анонимен

преди 3 месеца

След края на СВО ЕС се разпада. А може и преди.

77

Анонимен

преди 3 месеца

А как е в Одеса?

76

Анонимен

преди 3 месеца

Студената вода ще е пие Путин, щото дори и да превземе цялата Украйна, смисъл нема, те са вече баннати от цивилизования свят, остават им мамуните от Африка :)))