404

Анонимен

преди 2 месеца

Кви копейки бе козяче? Гонзю и лефскаратя са за ППДБ И ГЕРБ !

403

Анонимен

преди 2 месеца

Бербатов за пари се отказа от националния отбор.

402

Анонимен

преди 2 месеца

След десет години, българските фенове ще ходят на мачове в Сърбия, Хърватия, Полша, Румъния... Тук мачове няма да има... И футбол няма да има... Но ще си имаме БФС в централата и ***-копейки в коментарите - яко а?

401

сиромах

преди 2 месеца

Няма на какво да се чудим!Първо имахме един за министър председател еднокнижник_човекът прочел само една книга,а вече имаме и президент с основно образование и фалшива диплома за средно такова!За щастие не е президент на страната ни ,но като нищо ако се кандидатира ов55чият народ ще го избере като нищо!

400

Анонимен

преди 2 месеца

Милиционерите /Боби, Данчо, Гонзо, Домусчиев/ вчера заклаха златната кокошка /българския футбол/. Милиционерска му работа...

399

Закривай държавичкат

преди 2 месеца

Гонзо инженера, Мартин нотариуса, Николай ролекса,Боко генерала,ергенът ,бТВ и нова ,есента на демона , Лудогорец 12735362 поредни съдийски купени титли ....

398

Анонимен

преди 2 месеца

Милиционерите си избраха Гонзо. Троловете им, жални копейки, работещи също така и за Костя, Курнелка и други партизанчета, бяха мобилизирани по форуми и коментари, и тъй като няма какво положително да кажат за Гонзаго, бяха заети да плюят Бербо. Големият проблем на тази пасмина е, че като всичко милиционерско, и те са уникално вдлъбнати и с избора на доцент-доктора на философските, икономическите и всекакви др. науки Георги Иванов, си вкараха класически автогол. Защо и как? Скоро ще стане ясно.

397

Анонимен

преди 2 месеца

ще има бунтове, нека първо прокуратурата си свърши работата относно дипломата му

396

Анонимен

преди 2 месеца

квоискатебе гонзоу има кистум! Я как хубу му стои! Вий степа многу убави!

395

Х мен

преди 2 месеца

Браво Гонзо !!!

394

Логично

преди 2 месеца

Гонзо ,Буци ,Шиши и други герой от приказният свят се подвизават в Чалгария !!

393

Анонимен

преди 2 месеца

Хаха наркомафията зад неграмотното недоучило недоразумение барби бербатов беснее от яд Не им се получи

392

Сейфнюз

преди 2 месеца

Фалшивата диплома на Георги Иванов беше издадена от Мариела Папазова, сестрата на баскетболния треньор Тити Папазов, която впоследствие се издигна даже до директор на Класическата гимназия в София, макар да беше забъркана и в други случаи с издаване на менте документи за завършено средно образование в 22-ро училище, а и в други училища в столицата." Държавата на фалшивите дипломи! Хаха.

391

Г557дт

преди 2 месеца

Дългогодишен учител от софийското 22-ро училище, пожелал името му да не бъде оповестявано, разкрива, че менте дипломата на Гонзо за средно образование е издействана през 2005 г., тъй като е трябвало да послужи на Гонзо за получаването на треньорска диплома от НСА.

390

Анонимен

преди 2 месеца

"Самият Георги Иванов също е признавал, и то пред огромна аудитория, че е учил само до осми клас. През 2010 г. Гонзо гостува в едноименното вечерно шоу на Слави Трифонов, излъчвано по Би Ти Ви, където разказва, че няма диплома дори за средно образование, тъй като за него футболът е основен приоритет в живота."

389

Анонимен

преди 2 месеца

Поне не е предател като Бербо!

388

Мдааа

преди 2 месеца

"Утре Гонзо може да се кандидатира и за президент на България, нищо че е учил само до 8-и клас, мотивира се представител на фенклуба на ЦСКА в Самоков, откъдето също ще сезират прокуратурата за казуса с неистинските дипломи на Георги Иванов."

387

Типично за БГ

преди 2 месеца

В България, колкото си по-необразован и нагъл, толково по-нагоре се издигаш в кариерата, важното е връзки да имаш, а не компетенции, култура и истинско образование! Щом *** охранител-пожарникар може да е премиер, защо и едва завършил осми клас с фалшива диплома за висше да не ни е президент на БФС.

386

Ужас!

преди 2 месеца

Този Гонзо като го слушам как говори ми прилича на човек едвам изкарал 8-ми клас! Пълна пародия на президен на БФС!!

385

Хахаха

преди 2 месеца

Коъ брои гласовете, вероятно той ги нареди точно колкото са му нужни плюс един! Съвпадение или измама?