108

Имп Маврикий

преди 3 месеца

Русия : НАТО - 1:0. Натовците да си налягат парцалките, щото а са атакували Русия и директно влизат във война с Китай, Иран и Сев. Корея. Защото падне ли Русия, те са обречени. Другата опция е тотална ядрена война. Всъщност упорито вървим към ТСВ. И бързо ще намалеем с няколко милиарда. Просто капитализма е в задънена улица. И това е заради огромното население. Цените скачат ли скачат. Войната е неизбежна.

107

Анонимен

преди 3 месеца

Путин ако бачка в наш пандиз, му броят два дни за три. Не знам с доживотната как се логаритмува!

106

Анонимен

преди 3 месеца

Хейтърите пак ще кажат, че Путин е виновен ;)

105

Анонимен

преди 3 месеца

Чудно ми е руснаците ще потърсят ли сметка на путин за разрухата и cмъpтта, ако изгуби играта! Победените ги съдят, ама все пак путин е диктатор, а руснетата са yфcи!

104

Дефицит

преди 3 месеца

Са ковчезите в украйна.

103

маалатъ

преди 3 месеца

И не само с ПТУР, има видео, на което Т-72Б3 порази Абрамсъ с първия изстрел, видеото стана Хит! Хубаво горя Абрамсчето! -))))

102

Анонимен

преди 3 месеца

Руската икономика за м. януари бележи ръст 4.6%.

101

Да

преди 3 месеца

Русия в Украйна се научи да унищожат скъпата бронетехника и жива сила на НАТО.... По голямо от това учение няма.

100

Бум

преди 3 месеца

Преди дни една ракета Искандер, унищожи два ЗРК"patriot" и над 20 военни от ВСУ и НАТО.

99

Факт

преди 3 месеца

Танковете без въздушна поддръжка са неефективни. Както и без създадена мрежа за връзка с другите танкове, авиация, дронове, сателити и прочее. Там е силата на американската армия. Ако се прекъснат сателитните комуникации и всичко се разпада. Само че това означава Световна война, а тя има само ядрен изход.

98

Анонимен

преди 3 месеца

Човешката мисъл,все още,не е измислила " танк", който да Не Гори и се Взривява! Интересно защо всички си " мислеха", че прехваленият Янки " танк", е по " Различен"???Проблема на Американците беше,че този така наречен " Непобедим танк", просто Не беше Участвал в Реални бойни действия! Е вече Знаем Резултата! Гори даже по хубаво от Руските танкове!!!Моите Съболезнования към Америка за Резила им на Европейска земя!!!-:)

97

Анонимен

преди 3 месеца

абрамса е кажи речи 2 пъти по голям и брониран от руските танкове, и все пак - един обикновен рпг снаряд го изважда от строя и до там. До тук с вундервафето. Да видим и ф16-ките как ще падат като гнили круши

96

Факт

преди 3 месеца

Най големите загуби и ужас на техниката на ВСУ нанася руският безпилотник "Ланцет" който носи вече 150кг.взрив.

95

Анонимен

преди 3 месеца

94 - то като видеоигра,но малко истинска.

94

Анонимен

преди 3 месеца

Ей-Брамс, Мей-Брамс, се там. Чукнат го и става скрап. Те Хамериканосите много се кефиха, че ХейБрамса е по-голям и по-тежък от руските танкове. Цяла зима ги държаха запас, че да не затънат. Накрая ги изкараха от запаса, като се пооправи времето и взеха да стават на скрап. Тъжна работа, ей. Но най-тъжна е, ако си укри.

93

Анонимен

преди 3 месеца

Не е до пропагандната хапка. За всеки Абрамс дават по 10 милиона рубли на унищожилия го. За Чаленджър и Леопард по 5.Та затова като видят някой от тях се избиват кой първи ще го порази.

92

Анонимен

преди 3 месеца

Руснаците почнаха да шетат и по десния бряг на Днепър вече. Минат ИЗТРЕПЯТ дузина нацисти и се върнат пак обратно. На другата вечер пак така.

91

АнонимеН

преди 3 месеца

ТАНКА Е НАЙ-ЛОШОТО ОРЪЖИЕ!! СЛАБО МАНЕВРЕНО И ПАЗИ САМО ОТ КУРШУМИ! ЕДИН КАМИОН ЧУДОВИЩЕ Е МНОГО ПО БЪРЗ И МАНЕВРЕН И С ЕДИН ГРАНАТОМЕД В КАРОСЕРИЯТА ЩЕ СВЪРШИ ЧУДЕСА!

90

Анонимен

преди 3 месеца

До анонимен ке.леш Пан Президентът на Бандерия те очаква на Фронта в Укрйна. Има нужда от точно такива като теб - яки и т.ъпи.

89

Анонимен

преди 3 месеца

Давайте Ф-ките, че да се посмеем как падат като круши :) Ще има и "Ф-ка кючек" по мотиви на "Камъните падат" :)