287

Анонимен

преди 3 месеца

Пак опорките за непредизвиката агресия? А нещо за лабораториите на ЦРУ в Украйна, справка признанията на Нулата пред комисия в САЩ? Как са работили постоянно против Русия и за война? Думите на Меркел и Порошенко, че са саботирали Минските? На слуги като вас, без критично мислене, дори когато ви пикаят на главите, обаче ви се плаща, вие искате още!

286

Анонимен

преди 3 месеца

До Августна кого му пука какво искали хората. войни има и ще продължи да има

285

малко така

преди 3 месеца

Научаваме се, че в село Тьоткино в Белгородска област ще се проведе референдум за присъединяване към Украйна.

284

Анонимен

преди 3 месеца

"Разбира се, ситуацията в Украйна е различна - страната беше нападната и има право на самозащита." "страната" в продължение на 8 години избиваше етнически руснаци, като чрез всичките тези години Путин се опитваше да реши конфликта по мирен път чрез Минските споразумения, които накрая Зеленски, Меркел, Оланд и Джонсън определиха като дипломатическа имитация целяща да даде на Украйна повече време, през което тя да се подготви за... ВОЙНА! Интернет помни всичко и изказванията на всеки могат да бъдат намерени и припомнени, 2 случай че са удобно забравени. В Бундестага Меркел на 2 пъти я порицава

283

Август

преди 3 месеца

Единствено политиците искат война да напълнят банковите си сметки. Никой народ не иска война и да бъдат избивани хората заради други интереси. Живеем в други времена и хората са много по-интелигентни. Всички по света комуникират и знаят, че трябва да има мир.

282

отговора

преди 3 месеца

До БоркоЩе ти се отговори след неминуемите и неизбежни ядрени удари. ;-)

281

Мони

преди 3 месеца

ВСУ достигна фазата известна във военната психология като точка "М", тогава, когато се наблюдава физически и морален срив предшестващ разпад и колапс във всеки един аспект от волевите качества на отделния боен индивид и водещ към състояния на апатия и безнадеждност с предусещането на неизбежното поражение. Тук военния ентусиазъм започва да отстъпва място на инстинкта за самосъхранение известен като синдрома на Хъчсън (пи инето на английския лекар изучавал явлението през ПСВ) ВСУ вече само Бог може да ги спаси...

280

Анонимен

преди 3 месеца

Знаеш ли, че Русия воюва с НАТО? - Така ли, и какво става? - Ами Русия носи тежки загуби в жива сила, самолети, кораби, дори потопиха флагмана на флота... - А НАТО колко жива сила, самолети и кораба загуби? - А, николко, то НАТО още не се е явило на фронта.

279

Борко

преди 3 месеца

Надявам се някой да обясни най-после защо Украйна е толкова важна за демокрацията и защо Путин е опасен за Запада, с какво ни заплашва?Който го направи и ме убеди в това ще получи 100 евро превод, казвам го сериозно, за 2 години така и не прочетох или не чух достоверен анализ, който да доказва това, само гръмки и кухи фрази

278

Анонимен

преди 3 месеца

Сега една история. Април 2019 година Порошенко и Зеленски дадоха кръв за тест за наркотици и алкохол преди изборите. Порошенко даде кръв на стадиона, а Зеленски даде кръв в частна лаборатория. Как мислите, защо Зеленски не даде кръв на стадиона?

277

Веско

преди 3 месеца

Пенсионираният офицер от разузнаването на въоръжените сили на Съединените щати Скот Ритър заявил в интервю:Виктория Нуланд от самото начало не искаше никаква дипломация, тя се занимаваше в Украйна с тайни операции за дестабилизиране на Русия. Сега, когато говорим за това как започна тази война, разбираме, че тази война започна, защото Нуланд го искаше. Войната беше започната, за да отслаби Русия и да създаде условия за унищожаване на нейната икономика. Именно за тези цели през 2014 г. беше организиран държавният преврат в Киев, след което бяха въведени клетки на ЦРУ в цяла Украйна. Дванадес

276

Николай

преди 3 месеца

Няма по-безсмислено нещо от войната - да убиваш и без това смъртни хора, без това на теб да ти носи безсмъртие, само за да завоюваш някакво парче земя, което на фона на безбрежната вселена, е точно едно голямо нищо!

275

Анонимен

преди 3 месеца

ще пратим всички мypзилки да умрат на фронта ))))

274

Обективен

преди 3 месеца

Поредния "експерт" , смъкнал гащиte и наведен кравароугодно към Посолствoтo.

273

1234

преди 3 месеца

Да намериш дипломатическо решение не е капитулация, а сила, мъдрост и отговорност

272

жребец

преди 3 месеца

Всеки интелигентен човек търси информация. Винаги има поне две гледни точки.И все пак да чуем КАКВА Е ПРИЧИНАТА за тоя военен конфликт... запада да престане да ни тика версията, че Путин е лош, агресор и т.н. и че една сутрин се събудил и нападнал Укрия за да отиде да закусва малки деца...Истинският автор на войната не е този, който я обявява, а този, който я прави необходима.Това го казва прз 1824 г. Франсоа Огюст Мари Минье, френски историк, журналист и член на Френската академия.И така господа натовци кажете дайте отговор... КОЙ НАПРАВИ ТАЗИ ВОЙНА НЕОБХОДИМА!!!

271

Клоун

преди 3 месеца

НАТО са точно воюващите и сега в Украйна. Задкулисно, както винаги, подмолно, воювайки винаги на чужда територия. Ако изпратят явно войски там просто ще сложат окончателно край на планетата. Понеже това не са им сърби, сирийци, ливанци и други малки държави. Не е подчинена колониална България, нито колониите им от Европа. Там се драпат с ядрена държава. Която няма да ги остави да я правят на пореднаколония, като останалите.

270

Кравар Евроатлантик

преди 3 месеца

Колко руски военни самальота изпушиха за последната седмица че вече им изтървах бройката?

269

Анонимен

преди 3 месеца

До Войнолюбци А ти мераклия ли си за един некролог на твоята врата.

268

един

преди 3 месеца

И защо НАТО да праща войски в Украйна? Украйна член ли е на НАТО? Или НАТО ще окупира другата половина и ще си дели Украйна с Русия ли?