127

Анонимен

преди 3 месеца

ако дъртака тръмп стане президент, американците да започват да учат руски, да пият водка, одеколон, спирт и т.н.

126

Иван

преди 3 месеца

До Анонимен 119И аз това казвам - да бягаме към Русия докато е време. Какво ще правим в разпдналия се ЕС и САЩ като Афганистан. Мъка.

125

Анонимен

преди 3 месеца

До Не е ли ясно? По-добре така, ще се напънeм да им върнем дълговете от 34 трилиона долара. Но поне няма да умират хора.

124

Анонимен

преди 3 месеца

А иначе какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

123

До Пак по опорката?

преди 3 месеца

А как пък укрите щяха да започнат война срещу русия преди 24.02.2022? Нали това беше опорката на всички путлерасти начело с главния путлерастин в кремъл. А пригласника му булба фюрера от беларус даже знаеше точните 4 места откъдето щели да нападнат.

122

Анонимен

преди 3 месеца

До ВЪПРОС - в Москва и Петербугр преди да ходиш това купи онлайн билет за Болшой или Мариинский за някой балет през това време. Но има и много други места за туризъм в Русия, не само Москва и Петербург.

121

До Иван

преди 3 месеца

Ванка, Zегрите не обичат Zигерия, просто я подкрепят като наказателен вот с/у лошите ***, които живеят по-добре и взимат повече пари от тях. Ако, не дай Боже, Zигерия се върне на Балканите, ще видиш как именно Zегрите ще се тъпчат и препъват един в друг, бягайки към дегенериралия запад, защото точно те познават отлично братската любов на мурZилския ботуш.

120

Анонимен

преди 3 месеца

Горко на украинците. Ако бяха помогнали на руснаците да разкарат Зеленски от Властта, нямаше да се налага да го правят след края на СВО, когато Украйна обяви пълна и безусловна Капитулация, и бандеровщината бъде забранена със закон, а бандеровците прибрани по затворите. Ако не го сторят руснаците, ще се наложи от ЕС да го направим. Фанатици не са добре дошли в ЕС.

119

Иван

преди 3 месеца

Зозо добре че си ти да не съм аз най nроcтo

118

Анонимен

преди 3 месеца

След това да спре и грантовете на центаджиите, включително на тези в сайта, и да пренасочи парите за изплащане на американския дълг.

117

Не е ли ясно?

преди 3 месеца

До Флашко Флашков: Оръжие ще купуват всички сателити на САЩ. И Финландия, и Швеция, ние също. Тръмп ще накара всички да харчат поне по 2% от БНП за да коупват оръжие. Откъде? от САЩ естествено.

116

Анонимен

преди 3 месеца

Западът може да пусне цялата пропагандна машина срещу укронацистите и да каже - ужас, ние не знаехме, ужас. И да се изтегли достойно. А може и да загуби, да яде бой и тогава да избяга бит и унизен. Тогава ЕС се разпада, а САЩ както в Афганистан, ще се отърват с поочукан имидж, но нищо няма да им стане.

115

Иван

преди 3 месеца

До ВЪПРОС А така. Всички на екскурзия в Русия. Стига с тая Западна Европа. И без това и на тях и на САЩ им обръгна от българи и български мигранти. Да не скочат и те да правят демонстрации срещу мигрантите от България. Да се пренасочим целокупно към Русия. Там е красота, както казваш...какви неща правят с хората, да ти падне шапката.

114

Анонимен

преди 3 месеца

Всички обикновенни хора, на които ни писна от тази военна пропаганда сутрин, обед и вечер, това чакаме: Тръмп да спре парите и войната да приключи. Военнолюбците да се изпокрият там, от където дойдоха и да ни оставят на мира.

113

Зозо

преди 3 месеца

Хахаааааа. Орбан орева света дето ЕС му спряха финансиите и ги пуснаха за Украйна :)))))))))))))) Най-високата инфлация в ЕС е в Унгария. Клоун.

112

Флашко Флашков

преди 3 месеца

В момента стотици хиляди работни места има отворени заради далаверата с оръжие за укрите - тръмпи ше трябва да им обясни защо остават безработни.

111

Зозо

преди 3 месеца

Хахахааа, пък на Орбан ЕС няма да му даде 1 евроцент :)))))))))))))))))))))

110

Пак по опорката?

преди 3 месеца

До Серьожа Кьорфишеков: Чакаме да видим как Швеция и Финландия ще започнат война с Русия. По-голяма г'лупост не можа ли да измислиш?

109

Не е баш тъй

преди 3 месеца

До Анонимен 107: Не означава точно това. Ще означава, че САЩ няма да харчат повече пари за да подкрепят война, която Украйна не може да спечели. А това, което Украйна дължи на САЩ ще го изплащат, не само децата, а и внуците на украинците.

108

Серьожа Кьорфишеков

преди 3 месеца

Друзя, Тръмп и щатите няма да пеят в хора. Но НАТО бе подсилено от Швеция. Заедно с финландия има общ потенциал от 700 хил. обучени и добре въоръжени мобилизанти. Само тези две държави са в състояние да попилеят остатъците от путинососката армия. Между другото след като доставките на снаряди за укрите започнаха да се възстановяват, реконтранастъплението нещо се захлеби, "славната" путинска войска сега мечтае за угледар и роботино, обаче укро артилерията и ефпиви дронове им кърти зъбите.