16

Анонимен

преди 2 месеца

Захапал Кличко Зеленски, ей така, леееекинко с предните зъбчета. Я да му пратят оная Християна от Ергенът да го зААпе как си тя знае, тогава ще усети Зельо, че е захапан. Иначе, за захапване си е Зельо отвсякъде.

15

Анонимен

преди 2 месеца

Кличко да не се окаже значително по-умен от Зелката? Макар да са му млатили кратуната до откат и мозъка да му се лашка из черепухата? Това говори за умствените способности на зеля. Вашият идол.

14

Красимир

преди 2 месеца

ЗАПАДА ИЗЛЪГА УКРАЙНА. ОТ ВЧЕРА САЩ И РУСИЯ ЛЕТЯТ НА МКС. ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ.

13

Закривай окрайна!

преди 2 месеца

Вън наглите окраинци!

12

Анонимен

преди 2 месеца

"...според проучване от декември рейтингът му на одобрение е над 80% - по-висок от този на самия Зеленски." - не става ли ясно тогава защо го махна?

11

Пешо

преди 2 месеца

А не трябва ли обединение около хора, които "могат", а не с най-голяма подкрепа. Щот иначе некоя понро звезда ще да изберете.

10

Анонимен

преди 2 месеца

новата обида за всичко на бай Г е: фашисти. Преди беше: ***. Не знае какво е точно, но знае, че е обида.

9

Анонимен

преди 2 месеца

Кличко потвърди, че украинското ПВО сваля ракети и дронове на главите на украинците и ги убива. Единственият почтен човек в сегашната бандеровска власт. Хубав, лош, поне е директен и не лъже. За разлика от Зеленият Фюрер, който брутално излъга украинците да гласуват за него, наивно смятайки, че Панът може да бъде екранният си герой Василий Голобородко от сериала Слуга на народа. Голобородко беше смел и почтен човек, за разлика от Пан Президента, изпечен лъжец и мошеник.

8

Анонимен

преди 2 месеца

Шарените наркомани от ППДБ не харесват това!

7

Закривай

преди 2 месеца

Такава държава Украйна няма! Има фашисти подкрепени от атлантическите фашисти, които извършват световен терор! Новата още по-нагла и агресивна Алкайда!

6

Анонимен

преди 2 месеца

този беше боксьор и трябва да спре да дава съвети... Като кобрата-шахматиста.

5

Анонимен

преди 2 месеца

Нищо не разбрах !!! Украинските приятели на нашичките демократи разправят "най-мощната армия в света", те викат че било "бензиностанция с ракети". Украинските приятели на нашите демократи викат "Навални не е убит" нашите викат "Путин го уби". Къф е тоя тюрлюгювеч бе ?

4

е всеки има мнение .

преди 2 месеца

залужни беше малко циркаджия . дава заповед да превземат москва и бойците на залужни почват да стрелят по своите . нестига сложния фронт и предателствата , ами зелиски се настани да конандори . за което юса предупреди че ще спре и бави превъоръжаването на украинските армии . много френски наемници измряха . франция е мащеха

3

по сценария

преди 2 месеца

на запада всичко е разказано в нератив. А комисксите са останали за дедо бай Издън.

2

ХАХА ХА ХА!

преди 2 месеца

сега няма кой да обвиняват за напредването на руснаците и Залужни може да оглави преврата а?

1

Анонимен

преди 2 месеца

Не ми става ясно от кого е писана тази статия