75

наблюдател

преди 6 месеца

Ами нямат пари. 5 звезните хотели са пълни навсякъде не можеш да намериш места. Хленчи се само да си баем и да се оплакваме като стари баби. Само пенсионерите са бедни и забутаните селяци дето си кесат в селската кръчма и чакат на пенсията на баба или мама да прати кинти от чужбина дето гледа стари баби.

74

Анонимен

преди 6 месеца

До ГраницатаТвоята квалификация включва ли грамотност?

73

Малко сме

преди 6 месеца

Българите от които става нещо но Комунистите и ДС се опитват да ни ограбят и съсипят!За това тази помя рска държава няма бъдеще!!

72

БеГе Икономика

преди 6 месеца

Един да си купи джип за 300 000 !100 човека трябва да ограби!

71

Анонимен

преди 6 месеца

Българинът - нищо не става от него.

70

Границата

преди 6 месеца

На бедност в България трябва да е 1500 лв Боли ве х я за всичко бъргарско и родно като работа за смешни пари човек с кфалификация и чужди езици!!!

69

Бедни били,

преди 6 месеца

а да дават по 5лв. за кюфте или кебапче на Шипка облечени с дрехи с надписи СССР и сърп и чук и с руски знамена в ръцете,за това не са бедни!!!

68

Анонимен

преди 6 месеца

"Аз на 23, тя на 20...", имат дете, да са живи и здрави. Аз на тая възраст бях изкарал казарма, бях първа година студент и допълнително работех като точилар в една ТПК. Но не давам себе си за пример. Смисъла на цялата статия се обяснява с последното изречение-образованието.

67

Тряпков

преди 6 месеца

За да стигат парите за един, трябва да има трима на които не им стигат. Така работи пазарната икономика, а и не само тя.

66

Комунистите

преди 6 месеца

Сталин да ги прости Амин!

65

Бонго Бонго

преди 6 месеца

Селяйнията е в тези, които я почитат, без значение къде се намирате. Борсоук си е борсоук и с пари и без пари. Манталитета е в превод ограничен. Идва от минтя атът , толкова е умът му...ограничен . Лимитиран борсоук ха ха ха... Такива са и в политиката, но кой ги избира тях пак ограничени умове за шепа леща и две кебапчета. Къде отиде интелигенцията, инженерните мислители, идеи и каузи??? Атът толкова.. битти :)))

64

Анонимен

преди 6 месеца

105- линия на бедност- 526лв, мин заплата 933лв/ползвак калкулатор заплата/, мин пенсия 524лв

63

Анонимен

преди 6 месеца

Да бяхте написали и каква е линията на бедност. Аз сега работещ беден ли съм или не?

62

Анонимен

преди 6 месеца

До БеГе Бял *** лук- а защо си още в клоаката, а защо мразиш моята родина- давам пример със себе си- жена съм, с 45 г трудов стаж- 1200лв пенсия с висше образование- ти какво направи за себе си, започна ли някъде работа или само се тюхкаш....България е хубава Европейска държава.

61

Анонимен

преди 6 месеца

До Селянин- ти с 10 дл- аз с ПИК от НОИ януари 1997г- 12.83лв след деноминация за цял месец и 21г стаж.-

60

банани и WC хартия

преди 6 месеца

Така е във дивия и уродлив капитализъм !

59

Анонимен

преди 6 месеца

Граница на бедност- 526лв, мин заплата 933лв, ако има 1 г стаж получава чиста- 724лв, ако има 20г стаж- 811лв,ползвай калкулатор заплата/мин пенсия- 524лв- само тук удрят до линията на бедност, но от 1 юли мин пенсия се увеличава на 581лв

58

Селянин

преди 6 месеца

Който не му стигат парите това е завинаги, няма лечение и никакви заплати не помагат. Аз се радвам че преживях 90те - западняците и по-младите българи се натискат да не ги уволнят щото отиват моментално в кашоните под моста, а аз съм живял с 10 долара месечно и знам как да живея без пари.

57

БАСТИЛИЯТА

преди 6 месеца

НА БУНТ НАРОДЕ!ДА ЗАПАЛИМ ПАРТИЙНИЯ ДОМ!ДА РАЗБЕПЪТ ЧЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ НЕ СМЕ ПИ4КИ!!!!

56

rambaldievskievich

преди 6 месеца

88. *** дава ли вярна преценка? Може само "дрън-дрън ерина" да вика.