50

Анонимен

преди 6 месеца

Чудно как ли 43 държави са се сетили по едно и също време да поискат едно и също нещо?

49

Анонимен

преди 6 месеца

А разследването безпристрастно ли ще е или просто ще бистрят как точно Путин е убил Навални?

48

Съвет

преди 6 месеца

Тези държави имат достатъчно неразкрити криминални престъпления. Нека си изтрият собствената ***. Нямат работа в Русия.

47

Аз

преди 6 месеца

До И България също иска - ако ти си България нищо добро не ни очаква

46

Аз

преди 6 месеца

кои от тези държави поискаха разследване на обвиненията срещу Сноудън или Асанж? или смъртта на Джон Макафи? Лицемери долни!

45

Руси

преди 6 месеца

Ама какви са тия пикльовци да се месят в нещата на суверенна държава? Най-големите коланизатори и расисти в миналото да ми говорят е меко казано ненормално! Кога ще разследваме милионите убити от хунтата на САЩ по света? Да не говорим за Саксонците и сие! Провокират Путин и скоро човека ще се принуди да им спусне 10 бомби и да ги оправи. Май света има нужда от този т.нар РЕСТАРТ! Иначе бедността и глада по света ще става все по-зле!

44

Анонимен

преди 6 месеца

А колко от тези 43 държави не са получили обаждане от Вашингтон?

43

Кико

преди 6 месеца

43 от 193, стеснява се кръга на русофобските държави..

42

Ямболски цървуль

преди 6 месеца

Навални,Зеленски,Путин....70% от писанията са за Украйна и Русия! ...В България живеем.Минимална заплата 933 лв.Масово се работи за 1200. НИКАКВА ИКОНОМИКА! Теглене на заеми,за да се поддържа пулса на България!

41

И България също иска

преди 6 месеца

Международно разследване на смъртта на Навални!

40

Анонимен

преди 6 месеца

Това не са 43 държави, а метрополията им. Останалото са й колониите и нямат суверенитет, освен на хартия, но това е без значение. То и взрива на Северен поток трябваше да се обследва с международна комисия - и беше много по-важно, т.к. засяга милиони хора по света. След като там не може - няма нужна за някакво човече - чужд шпионин в собствената си държава, да се занимават с него. До тук с Нахални. Следващото дано е от нашите поDметки.

39

Анонимен

преди 6 месеца

Последния който е посетил Навални е жена му. Била е в затвора на 14.02, а той умира на 16.02, два дена по-късно. Жена му веднага заема неговото място и започва да се явява на форуми по цял свят. Навсякъде я канят и посрещат като лидера на свободна Русия. Случайност? Или както биха му казали някои ...мотив за убийство

38

Анонимен

преди 6 месеца

А за Гонсало Лира ще има ли международно разследване на смърта му в украински затвор, където е вкаран, защото "дискредитирал украинското ръководство и военните"? С бронхоплевмония, оставен да умре без медицинска помощ!!!!! Нито е съден 19 годишен за ограбване на предприятие. Нито е завлякъл спонсорите на фонда си. Нито жена му харчи тези пари с различни мъже по курорти. Ами не заслужава внимание! Не е оттрепка.

37

тези 43 държави

преди 6 месеца

нямат ли си друга по важна работа ами ще се занимават с разследване, ако ще правите подобни разследване трябва да започнете години назад за да бъдете по коректни. И какво очаквате да откриете, та дори и да откриете каквото и да е, и какво ще направите, едно голямо нищо.

36

Анонимен

преди 6 месеца

Али Баба (САЩ) и 40те разбойника

35

Истината

преди 6 месеца

Пълна глупост. Кой не скача е червен!

34

Анонимен

преди 6 месеца

Искайте си. Не ни пречите.

33

Ямболски цървуль

преди 6 месеца

Тези държави обичат синьо сирене,което мирише на крака,обичат ЛГБТИ,зелената "енергия", бежанците ( особено черните) ,и третия пол.

32

Анонимен

преди 6 месеца

Да питат нашия Грозев какво разследване искат. Той е раследвал вече и знай сичкото му.

31

До13

преди 6 месеца

Демек нищо не сте направили, а кво става с контаранасупа, върнаха ли вече Крим.