271

Анонимен

преди 3 месеца

ТОВА си е точно ГЕНОЦЦИД! То така и турците преди 100 години разправяха, че нямало арменци......МИСЛЕТЕ!!!!! Тези вече дори и не им пука, че да си прикриват СЪЩНОСТТА!

270

абсолютно вярно

преди 3 месеца

Както Добруджа Тракия Мизия Шоплука и Македония е България така и украйнините и градовете създадени от Екатерина 1 са Русия. Също така Косово , Босна Херцоговина Черна Гора Харватия е Сърбия , Но се Съмнявам дали Тексас е Америка мисля че това е народ под окупация имат си и отделен език Тексаски

269

Анонимен

преди 3 месеца

То и Москва е Русия. Въпросът е коя от двете искаме да остане под слънцето. Аз лично бих изтребил до крак всичките умствено изостанали алкохолици, представлявани от тоя късопишковец на снимката.

268

Анонимен

преди 3 месеца

Медведев е вълк в овча кожа, е вече стана вълк в хиенска кожа.През неговото президенство Русия нападна Грузия през 2008, а на следващата от Севастополол на фона на кораби на ЧФ, заплаши Украйна и директно президента Юшченко заради влошенити отношения. Юшченко поиска руският ЧФ да напусне Крим, защото ще послужи за нападение срещу Украйна.По времето на,, Дима" се създадоха Зет центрове от руски нацисти за саморазправа с опозицията.

267

Германец

преди 3 месеца

Четох до "Медведев:" -- Алкаголиевич пак ли звучи като след микроинсулт от препиване с боярищник?

266

Анонимен

преди 3 месеца

Напил се наркозависим бръщолеви несвързани думи. Що е то? Отговор: рушистански политик или БГ копейка. В случая мечкадаров.

265

Анонимен

преди 3 месеца

Украинците са като македонците -няма такова животно хахахааааа,пълна измислица ,най-лошото че са ги накарали да си повярват

264

Анонимен

преди 3 месеца

281 Разликата е че той може а ти не. На теб единствено Сорос може да ти даде поръчка да промениш примерно После 28 лет работы Фонд Сорос-Казахстан (ФСК) преобразуется в экспертно-аналитический хаб CAPS Unlock Да ти напомня че АнонимеН с главните не вървиш.

263

Анонимен

преди 3 месеца

Украйна це Русия - това е истината

262

Анонимен

преди 3 месеца

279 чисто визуално блумбърг е евреин, зеленски също а ти си опашат троол на евреи.

261

Анонимен

преди 3 месеца

В Русия може да има много етноси но националността е една. Казах ти за сопата. Всеки един етнос ще ти я забие в главата и ще каже че е руснак защото това е тяхната родина, те друга нямат . Не са пришълци за пари отнякъде си. Сега се махай д глупостите си да стане пак CHOP и CHAZ в щатите. И Тексас вече иска да се отделя а ти тролиш и си просиш боя тук.

260

Анонимен

преди 3 месеца

Украинците чисто визуално се различават от всеки друг народ. Много ясно че има украинци. Четете заглавието кво е казал Медведката - че Украйна била Русия, а не че украинците са руснаци. Такава нация "руснаци" - няма. Вие сте функционално негpaмотни - не можете да четете, не можете и да пишете. Като седна да ви чета коментарите, ни препинателни знаци, правописни грешки една връз друга. Редко се намира грамотен коментар.

259

Анонимен

преди 3 месеца

В Русия има 100 националности. Ако се разпадне, що нови независими държави ще се напъплят, не е истина просто. Въпроса е, че няма да се разпаднат, но могат да се разцепят. Този план да възстановят силата на Русия е неосъществим към сегашния момент. На никой не му се води война, най-естественото е, като им писне на хората, да спрат подкрепата си за тях. Щото времето играе против пропагандата на Путин. Първо бе превземане за 3 дни, после щеха да незнам си какво и така вече отива 3 години.

258

Анонимен

преди 3 месеца

Няма украинци и никога не е имало. Кво се навиваш сам? Народа е рус.Освен това една сопа в главата и ще има аааа няма да пиша повече глупости и да пълня коментарите Ама още не си изял сопата. Котката я няма и мишките играят.

257

Русофашистите

преди 3 месеца

със сигурност са терористи

256

Анонимен

преди 3 месеца

Украинците много са ни помагали за Освобождението. Сега трябва и на тях да помогнем.

255

Анонимен

преди 3 месеца

Похватите на отворено общество - да заличим историята. Томислав Дончев като диерктор на отворено общество отговаряше за северозападна България с "проектите " им. Резултата най западнала част, а роми се подиграват с портрети на Ботев и Левски. Сега гледам тук същото. Либерастан местан се опитва да се подиграва с историята с глупашките си коментари.

254

Русия със сигурност

преди 3 месеца

Е Монголия....,България със сигурност е Турция, Великобритания със сигурност е Франция, а кндр със сигурност е Китай....

253

Анонимен

преди 3 месеца

Единственото ти правилно номер 268 е, че си надращил Москва с малка буква.

252

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя путинофила не спи ли ве брат?! Кога влезна и он е на амбразурата и вечно клейми хората за кpавари и укpoпитеци ХАХАХАХА e6aхти спрелия пич.