234

Анонимен

преди 3 месеца

И каква е равносметката?Празнуваме 3 март, а държавата я управлява Пеевски със благословията на американците.Време е за ново освобождение.

233

ама

преди 3 месеца

До 234 А колко пари получихме от Европа за Украинците що не кажеш или не ти изнася

232

Анонимен

преди 3 месеца

До 229:Цели две години руснаците са обучавали българите как да си направят собствена армия и полиция,за да имат собствена държава .През това време според Берлинския договор Княжество България е плащало данък на Османската империя,а не на Руската.Изнесеното злато е било в посока Османската империя.В чл.8 от договора го пише.

231

Анонимен

преди 3 месеца

До ужасМи, мой човек, нещо като да вееш украински знамена и да твърдиш, че Украйна е освободила България. Това ли е патриотизмът ти да даваш оръжие и военна техника на държава, която няма нищо общо с нас и нашата история?Знаеш ли, че само за миналата година издръжката на украинците у нас е на стойност 26 милиона лв по данни на сметната палата?Кой ти разрешава да раздаваш парите ми на тези чужденци?

230

Анонимен

преди 3 месеца

,,Това е ден, ознаменувал триумфа на вековния идеал за свобода и саможертвата на поколения българи"....Казва Радеф.Обаче остава нотка съмнение....Как така е ,,ознаменуван"..А пет години по късно българите въстават и искат ревизия на договора И какво не са свършили братушките , щом остава не довършено.Много въпроси , нашите ,,историци" мълчат.Не знаят ли?...Или чакат да отмине бурята.

229

Пффф

преди 3 месеца

Ако свобода е да бъдеш окупиран, да нямаш право на глас и мнение, да рецитираш благоговеени стихчета за руската армия, да нямаш правото да бъдеш различен, да те е страх да говориш, за да не те изпратят в Белене, дй те е страх до теб да няма доносник, който може да съсипе живота ти с един фалшив донос, да не можеш да пътуваш до Париж или друга западна столица ... да ви имам "свободага"...

228

Анонимен

преди 3 месеца

"Какво освобождение ви хапе?! Това беше една руско-комунистическа ИЗолация на българите от останалия цивилизован Западен свят! " ---- Сигурно затова Борис Трети благодари на Русия в словото си при откриването на паметника Шипка. Гаден комунист ще да е бил.

227

Анонимен

преди 3 месеца

До Да се знае!Защо да е престъпление? При това управление България беше 9 милиона и имаше 350 000 въоръжена до зъби армия със 250 самолета и безброй ракетни системи.

226

Кан

преди 3 месеца

Българите нямат общо нито с руснаците, нито с турците, нито с американците. Ние сме самобитни и оцеляващи. И тия , който ни Поздравяват угодно на тях изхвърляхме! Искам позицията на Радев Непрезидентът на България да ми обясни защо ни обижда тежко брутално Митрофанова?

225

Анонимен

преди 3 месеца

Трябва да се празнува, защото е празник на българската държавност и на нейното възстановяване. Символ е на националната кауза и идеал на редица поколения българи, много от които са платили с кръвта си за този идеал. Празникът има символно значение, отнеме ли се мита от един народ, той губи смисъла на своето съществуване, а неговата държавност се обезсмисля. Да не се празнува Трети март е позорно и срамно, неуважително към самите нас и към историята ни. Честит празник на всички!

224

Ха ха,

преди 3 месеца

До до Българин...Тая история от посолството ли ти я писаха ? Имаше време, когато в Съветския съюз ги учеха,че Ленин е автор на славянската азбука! А пък на Болното Джудже, азбуката още му идвала от ...Македонските земи? Според Мара Шекерова пък , Червената армия била освободила българските евреи/година и половина по-късно/! В Империята на Лъжата, истината е табу!

223

Възмутен

преди 3 месеца

Какво освобождение ви хапе?! Това беше една руско-комунистическа ИЗолация на българите от останалия цивилизован Западен свят! Българите НЕ бяхме свободни, а ограничени и изолирани!!!

222

Анонимен

преди 3 месеца

О, в братска му Украйна един такъв русофоб ще издържи около седмица преди да бъде ликвидиран. Чети сводки от войната при Авдеевка в момента по колко души на ден губаят украинците, средно по 150 души на ден по целия фронт.

221

Анонимен

преди 3 месеца

Европа винаги е нападала България. При Добро поле 1918 г на страната на Сърбия и Гърция се бият 40 френски дивизии, а на молбата на българското командване за немски подкрепления Германия ни отказва.Вижда се дали Европа е искала голяма България!!

220

Анонимен

преди 3 месеца

До НаблюдателКато ти свирнат за мобилизация, едва ли русофобията ще ти помогне ! Ще се биеш на страната на братска Украйна, обаче за малко, щото руснаците не подбират !

219

Анонимен

преди 3 месеца

До Да се знае!Да, защото България й обявява война. Да стои със скръстени ръце ли?

218

Анонимен

преди 3 месеца

Робския ум на българите вижда всичко в черно бяло. А глупостта на Русия е в това да воюва за робска свобода. Даже и за християни не ставаме. Само турския ботуш ни харесва.

217

Да се знае!

преди 3 месеца

Най-голямото и непризнато и до днес от Кремъл престъпление срещу България е установеното върху щиковете на Червената армия кърваво комунистическо управление за цял половин век, което унищожи българската държавност и интелигенция!

216

Анонимен

преди 3 месеца

До БългаринКакво значение имат сега всички приказки- че щели сме велики и т.н. Ние сега не можем в скромните си граници да се оправим, 145 години сме в разпри и простотии. И е добре да се знае, че каквито и да са били намеренията и въжделенията на Русия, ако не е била тя, днес щяхме да сме турска територия. 5 века е голям срок !

215

Анонимен

преди 3 месеца

До Да се знае!Нали ти казах, че България напада Сърбия и Гърция, това е ясно записано в архивите о заповедта е дадена от Фердинанд.