162

Филип Киркоров

преди 6 месеца

Аз може да съм роден във Варна,но съм руснак и обичам Русия и Владимир Путин!Той ме награди с орден за заслуги към нашата Русия!Нищо,че съм малко нестандартен.

161

Почвам да бегам Бате

преди 6 месеца

Сирски работи за Русия.Браво.на него

160

Млад човек

преди 6 месеца

Естествено, че няма да ида да се бия ако утре влезем във война. Не съм бил в казарма, не съм обучаван, а като мен са милиони. Това не става с една седмица обучение, не е трейнинг в някоя корпорацийка. Не е шега. Ще сме като агнета на заколение. Така че който отмени казармата него търсете да намира воини. Защото е ясно, че всичко живо, което е годно ще си плюем на петите, ще останат само хора на по 50+, ще е смях. Каквото си посадиш - това жънеш.

159

Анонимен

преди 6 месеца

След обяд бабите пред входа, на един таблет гледаха в ютуб интервюто на Тъкър!

158

от КАРЛОВО

преди 6 месеца

В СЪБОТА Е ПАЗАРНИЯ ДЕН В КАРЛОВО > СЯДАМ НА МАСАТА ПРЕД ЗАВЕДЕНИЕТО, ПИЯ СИ КАФЕТО И ГЛЕДАМ > около мен вървят само възрастни хора, влачейки единия или другия крак > НЕ МОЖЕШ ДА ВИДИШ ЕДИН МЛАД И ЗДРАВ ЧОВЕК

157

Украинкой

преди 6 месеца

Мужчин забрали прямо с бостаной

156

Анонимен

преди 6 месеца

Това ми прилича,все едно утре да обявят мобилизация във България,всичко което може да диша и бяга ще изчезне на мига!

155

Анонимен

преди 6 месеца

Днес бабите в тролей 2 говореха, че преди два дни, елитна диверсионна група разгромили руснаците - 4 лодки десант - 20 човека. Тук ще пишат ли.

154

Филип Киркоров

преди 6 месеца

Мекокитковци има многа и у нас в Русия,но сме под прикритие.Защото ще ни порицаят.

153

Анонимен

преди 6 месеца

Провалът на наглосаксонската кънти с пълна сила,прокси войната която те устроиха приключи,цензурата и демагогията с която се опитаха да имат някакво предимство се оказа кьор фишек,жалко само за милионите украинци които си разпиляха живота и за стотиците хиляди които им се вързаха и станаха курбан за чужди интереси!

152

Анонимен

преди 6 месеца

Я имат вече 20 милиона я не!Вижте, Украйна беше въвлечена в " Американската мечта", някой ден,да " Победи Русия"!-:) Не и се получи при Горбачов,после при Елцин! Америка не Престана да следва целта си,34 години по късно,от времето на " Студената война"! Русия си е в Русия! Къде обаче е Америка днес 34 години По късно? Да пред Границата на Русия!Е,Русия има ли някаква вина за това? Путин ли е Пак " виновен"?А да,виновен е,че"Не се Предава" на Янките! И в близките 100 години,пак няма да се Получи!

151

Анонимен

преди 6 месеца

В България има много млади украинци, с пари, както и в цяла Европа. Защо не бъдат депортирани към Украйна? Отделно тук ще имаме много доброволци, гледайки как се брани Зеленски - Киро, Асен, ген. Жабок, Ицето, Свирчев, Тагаренко, оня пишман журналист Грозев, изобщо тук е пълно с хора, които до момента даваха мило и драго за Украйна. Не виждам защо да не им ги пратим.

150

Филип Киркоров

преди 6 месеца

Стига сте се карали ребята.Педикюр и после да си лакираме ноктите в цветовете на руския флаг.Извиняваме се многа аз и моите приятели за голото самодивско хоро къде играхме в Москва и ще ви изпееме една песен за лека нощ.

149

Анонимен

преди 6 месеца

На север руската армия напредва в района на Купянск, в две от селата в района. Част от населението се евакуира. От Купянск до Харков са 70 км. В самия град Харков хората продават спешно жилищата си, които са поевтинели неимоверно. Строят се отбранителни точки и фортификации.

148

Анонимен

преди 6 месеца

Да дойдат да си ги приберат. Мотаят се в мола на Черни връх, купуват скъпи парцалки и обувки. Поне десетина млади, високи, по-последна мода облечени украински мъже видях днес там и хич не изглеждаха стресирани или чакащи да ги мобилизират. А една от украинките с тях чух да разказва на друга как се е записала на танци в София за да убива скуката...

147

Анонимен

преди 6 месеца

"В Украйна събират мъже за армията направо от работните им места или по улиците"Време е това за което се говори от две години насам да бъде казано Очи е Очи"патриотите"които бръмчаха са вече в отвъдното,наемниците от чужбина са все повече кът,след месомелачката която им устройват руснаците!Абе с две думи,време е шутът да бъде окачен на някой стълб и патакламата да приключва,просто е въпрос на време!

146

Анонимен

преди 6 месеца

До 146 Е да няма ,а тия от Азов не развяват знамена като на СС дивизия Дас райх,а е просто нещо си то е такова,ама иначе не е такова

145

Евроатлантик

преди 6 месеца

Ми освен да мобилизират жените, нали в ЕС сме за това да има равенство на мъже и жени!

144

Предприемач

преди 6 месеца

Велосипедистите от Спаси София започнаха вече военна подготовка. Подхотвят се за медицински сестри

143

Съвет

преди 6 месеца

Започвайте да мобилизирате и от градовете.Селяните трябват за жътвата.