45

Анонимен

преди 3 месеца

Русия, Украйна и Запада източват държави, като нас!

44

А зелемоя

преди 3 месеца

Ни Разследва за корупция при нашата помощ

43

Бай Х

преди 3 месеца

Хипотезите са две. Някои хора в Украйна са забогатели неимоверно много от войната и съпътстващата я корупция.Другата ми хипотеза е , че както газта и петрола експортирани от Русия за Украйна макар да са във война не е спрял, така и транзита на луксозни стоки от санкционният лист за Русия, не спира, даже си продължава с помощта на украинските :)

42

Анонимен

преди 3 месеца

Войната е само в Телеграм! Заместител на ковидистерията!

41

Анонимен

преди 3 месеца

Нали преди няколко дена имаше статия, че броя на милионерите в Украйна е нараснал с 2000 само за 2023... Какво очаквате? В окопите гният етническите руснаци и българи, отвличани буквално от улицата, докато живота на богатащите процъфтява - евтини имоти на килограм, бизнеси, коли, екзотични почивки... Отворене иснтаграма на случайно подбрана украинка и разгледайте снимките й - само почивки от Дубай, Анталия, Тайланд, Прага...

40

Гошо

преди 3 месеца

Имаме си поговорка: не е луд този който яде баницата, а който му я дава. От нашите пари се наливат милиарди в фашистка Украйна, но ако елита на САЩ и ЕС нямат далавера дали ще се стараят да нагнетяват тези средства?

39

????

преди 3 месеца

Тесла луксозна кола ли е? Това си е чист трамвай, който се е возил и шофирал знае.... чист трамвай, само, че с гуми.

38

Анонимен

преди 3 месеца

Къде да си предам заплатата, че горките са го закъсали? Чакам кампанията за набиране на средства за снаряди и патрони.

37

Анонимен

преди 3 месеца

А въстановиха ли тоалетните чинии?

36

Анонимен

преди 3 месеца

Каква война бе братче. В Западна Украйна дискотеките и баровете пълни, над 1500 нови милионера само за 2 години. Във война е източна Украйна и по точно рускоговорящите. Колко хора са мобилизирани от Киев и Лвов, и колко от Одеса и Николаев а? На фронта се бия руснаци срещу руснаци.

35

Анонимен

преди 3 месеца

Разбира се че са по богати от нас , нали виждаш с какви коли идват и как живеят . В тази част на света всички са по богати от нас .

34

Гражднанче

преди 3 месеца

Нормално, много хора забравят,но Украйна още от преди войната, беше една от най корумпираните държави.надали това се е ппоменило

33

Анонимен

преди 3 месеца

Ами така става когато залееш с пари най корумпираната и крадлива държава не в Европа а в света-"слава украйна"

32

Гиб Мелсън

преди 3 месеца

Да им пратим по една наша заплата! Така призова Киру Украинеца. Щом Киру Украинеца казва да си подаряваме заплатите на Украйна, значи така трябва да направим. Ако сме истински афроатлантици!!! Защото ако не го направим Русия ще завладее след Украйна цяла Европа, Бразилия и накрая и Мексико!

31

Анонимен

преди 3 месеца

По-богати са от нас

30

народа казва..

преди 3 месеца

не е луд тоя, който яде баницата, а тоя който му я дава....вова, по-бързо свършвай с тия бандити, че ЕС ще събират от членките още 60 млрд.

29

Анонимен

преди 3 месеца

Продават яко оръжие за Африка и Латинска Америка. За това постоянно за оръжие реват щото сделките са сключени а притока на оръжие доста намаля.Почвайте да събирате капачки да им купувате снаряди кво се ослушвате!

28

Анонимен

преди 3 месеца

Ама какво се учудвате? Имаше преди време статия как отклонявали пари от предвидените за закупуване на храна на войниците. Да крадеш от храната за войниците на фронта!!! Зеленски бая чистка направи тогава на разни кабинетни бюрократи, но явно продължават с пълна сили да крадат от парите, които светът им праща и то май вече само ЕС остана, който праща.

27

Анонимен

преди 3 месеца

И там са мафия, като тука и в Русия.

26

Анонимен

преди 3 месеца

Вече съм сигурен , че Зеленски е агент на КГБ и заедно с Путин съсипват западната икономика и армия. Дълго време ще се пише по учебниците ! Да е жив и здрав Зеленски!