188

Анонимен

преди 3 месеца

песков изцапа памперса

187

Анонимен

преди 3 месеца

Герантофила от Париж ще ни въвлече във война. Не забравяйте, ч този няма деца. Пука му

186

Наблюдател

преди 3 месеца

Макрон никога няма да изпрати французи да умират за Украйна, най - много да прати чуждестранния легион, къде е забранено да служат френски граждани, но и това няма да посмее, че Путин може да го запука. Всъщност като се замисля ядреното оръжие е най-даброто, което се е случило на човечеството. Има възпиращо действие благодарение на което до война между големи държави няма да се стигне. Последните 70 години се водят само локални войни подклаждани от големите, но без пряко участие.

185

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен167_а ти да не живееш на Марс, че да не засегне теб, и децата ти, и внуците ти?

184

Владо

преди 3 месеца

То и изпращане на оръжия значеше конфликт НАТО-Русия, но някак си не стана така. Русия не може да спечели конфликт Украйна-Русия. Ако се изпратят натовски войски в Украйна, руснаците със сигурност няма да говорят с такива изявления.

183

До 179

преди 3 месеца

Не само поляците, унгарци всичко ще напусне Европейския съюз стотици милярди текът в Украйна за сметка на обикновените граждани

182

пресен виц

преди 3 месеца

Знаеш ли, че Русия воюва с НАТО? Така ли - и какво става? Ами Русия търпи тежки загуби, много жива сила, самолети, хеликоптери, кораби, дори загуби флагмана на флота... А НАТО колко жива сила, самолети и кораби загуби? А, николко, то НАТО още не се е включило.

181

Анонимен

преди 3 месеца

Руската *** с население по-малко от това на Нигерия вече трета година занимава целия свят с простотиите си само защото има ядрени бомби.

180

Говедовъд

преди 3 месеца

Що бе,нашият ака демик Женков щял да праща!Нали за това беше в Окраина!

179

Анонимен

преди 3 месеца

До aZ-ът_ми заминавай да помагаш на ***

178

offff

преди 3 месеца

Няма да е голяма война ... Като гледам по полови година бахмут и авдеевка завземаха... Представям си НАТО какво ще ги направи, като знам 5 камиончета с Хаймарс как обърнаха хода на войната

177

Анонимен

преди 3 месеца

Полските фермери преди малко на протеста изгориха знамето на ЕС

176

Анонимен

преди 3 месеца

Вие ще умрете щастливи, защото има вероятност да умрете от руско оръжие.

175

Анонимен

преди 3 месеца

пияната мечка русия не разбра ли че НАТО не желае да участва в първобитната руска война, но в крайна сметка цяла Европа страда... пияната мечка може да окупира и губи гранични украински села още 2 години...

174

Пешо

преди 3 месеца

Е първо ще поизчакат да понамалее още личния състав на Руската армия де. Първо опукаха овцевъдите от тайгат, сега и наборниците. И тогава.

173

aZ-ът

преди 3 месеца

Който иска да се бие за укритие - айде прав му път. Глигита , асенгеновци, ивоинджовци, манолоейковци и прочие рядка кал имат възможност и сега да се запишат доброволци. България не го забранява изрично, не е необходимо разрешение.

172

Румбата Радев

преди 3 месеца

Русия вчера: "Водим война срещу цяло НАТО в Украйна", Русия днес: "Аааа недейте праща войски в Украйна моля ви се, че ще стане война с НАТО".... ?

171

Анонимен

преди 3 месеца

Англосаксонците не могат да си позволят да изгубят Украйна и стотиците милиарди хвърлени там защото техните граждани ще ги питат къде са, парите ето фермерите ги искат а те пращат още милиарди в Украйна

170

Анонимен

преди 3 месеца

очаквам пияницата Медведев да се изсули от някъде и да изръси поредната си глупост, а след това Корнелия да почне да меля глупости ежедневно по телевизията

169

Анонимен

преди 3 месеца

Почти всички държави в Европа са въоражени до зъби, не знам Макарона какво си мисли, да му мислят поданиците франсета :)))