33

Анонимен

преди 6 месеца

"Киев настоява, че няма да разговаря с Москва, докато всички руски войски не напуснат украинската територия." -------------------- местят границите на 404 с 200-300км навътре и готово - няма да има руски войски в 404.

32

Анонимен

преди 6 месеца

"съгласно условията на Киев" А ХА ХА ХА ХА ХА Абе много КОМИЦИ в тая покрайна, пардон, СМЕШНИЦИ

31

Анонимен

преди 6 месеца

А какво става с контра офанзивата :)))

30

Анонимен

преди 6 месеца

Блажни блаженни са суеверните, верните и днпроидите. Зеленият изверг разкъта държавата Украина, зарови над 200 000 украински мъже, Прокуди над 10 милиона из странство, профука над 300 милярда$, изграври се с корабни количества военна техника и боеприпаси и не спря да проси по най наглия и отвратителен начин което го описва като лаком авантаджия съдиращ НАТОвските бюджети, постоянно обвинявайки Щатите и Европците че не му дали каквото му се иска. Елена си купи в НЙ диамантени мижута за 1.7милиона

29

Анонимен

преди 6 месеца

Шефът на украинското разузнаване,е потвърдил версията на Русия,причината за смъртта на Навални,е бил тромб,прочетено в БЛИЦ бг.а нашите от сглобката,даже организираха протести,срещу Русия,заради смъртта на Навални.

28

Анонимен

преди 6 месеца

"съгласно условията на Киев" ------------- тия май не знаят, че условията ги диктува победителят.

27

Анонимен

преди 6 месеца

Пак са прекалили с белото май. Ще им пратим оше 50 милиарда еврака този месец за заплати на колумбийските наемници и доставчиците на бЕло

26

Анонимен

преди 6 месеца

Нагли, та чак не са в състояние реално да преценят нещата. Ама, то затова и СВО започна.

25

баба мара

преди 6 месеца

украина не е в позиция да поставя условия още в началото на конфликта трябвашеда се преговаря за мир а не две години да се избиват млади хора заради печалбитена впк на сащ и запада всички на межд съд

24

Анонимен

преди 6 месеца

Загубите на Украйна зачестиха, така че това е добро решение, но условията на руснаците ще са същите.

23

Оракула Манол

преди 6 месеца

Победа за Русия до две години! Това предвиждам аз и рядко греша! Някой ще каже много се бавят. Да,така е,но да не забравяме ,че Путин воюва с 52 държави! ПЕТДЕСЕТ и ДВЕ !!! Тази държава е по богата,силна и мощна от 52 държави! Ще победи,това на 100% сигурно и българите сме с Русия,успех!!!!

22

Анонимен

преди 6 месеца

Закъснявате с новината, че Навални е умрял от тромб. Това е заявил Кирило Буданов, шефът на украинското разузнаване. Другите медии я пуснаха, не блейте!

21

Анонимен

преди 6 месеца

Щом нашите ортаци почнаха да говорят за края на сглобката,явно е 3адухал вятъра на промяната с което идва края на това атлантическо"единство"някой вече е излишен,пита се кой?

20

Да припомня

преди 6 месеца

Разпространяването на пропагандата на враждебна държава се наказва по законите в България! Това за руските рупори

19

Така е ..

преди 6 месеца

Украинците са в правото си , но Путин никога няма до се съгласи на такова унижение. Та нали Русия е велика.Войната продължава.

18

Fck America

преди 6 месеца

Глуп.американци продължават да се държат като щрауси, каквато я свършиха и в Афганистан. Вместо да подкрепят по макс начин Украйна те изоставят всичко и се спасяват. Оставят не само Украйна, оставят целия Източен лагер че и западните партьори. Е те такива патки просто няма. Нищожната икономика на Русия трябваше до 5 месеца при решителни действия да си прибере пипалата и да заеме с модерн. като Китай). Вместо това олигар. (под диктов. на върхушката) пак ламтят за лесни богатства като пр.ресурси.

17

Анонимен

преди 6 месеца

Не можаха да съставят армия при 40 милиона население, играят си на партизанчета с дрончета и си мислят, че водят война, накрая искат преговори с Раша :)))

16

Анонимен

преди 6 месеца

У нас е пълно с лоши хора, които поддържат русия и нейните безобразия в Украйна.

15

Булевард Навални

преди 6 месеца

Муахаха!!

14

Шебек

преди 6 месеца

Победителят диктува условията по капитулация, не победеният ! Пак глупости...