212

Анонимен

преди 6 месеца

Чакаме прогноза и от кашпировскиВервам само на него

211

Анонимен

преди 6 месеца

Сащ и нато са най големите терористични организации и държава в света. Създадоха фашистка Украйна с цел война с Русия, преди бе фашистка Германия. Факт неоспорим. Навални..агент на ми6 и цру, просто предател, какво ни занимавате с това и се занимават разни типове по света. Това е вътрешна работа на Русия и никой няма право да се меша. Слава Русия, слава Путин голям Президент на велика страна

210

До 229

преди 6 месеца

"В началото на 1990 се проведоха редица дипломатически разговори. В един от тях тогавашният държавен секретар на САЩ Джеймс Бейкър казал на Горбачов приблизително следното: "Как Ви звучи една такава хипотетична идея: Вие разрешавате на Германия да се обедини, а ние Ви казваме, че НАТО няма да се придвижи дори на сантиметър в източна посока". На което Горбачов отговорил: Да, звучи като добра идея, можем да я обсъдим в бъдеще."

209

До 227

преди 6 месеца

То военния оркестър май се оказа най-боеспособната част от руската армия!?!

208

Петър

преди 6 месеца

Вярно, те пишат/копират каквото им се подшушне, тоест дори и не мислят. Та, къде са в тази медия престъпленията на Америка, Израел и прочие? А тия дето пеят, че съм руски... не съм отрекъл каквото станало, но защо всички медии се страхуват да публикуват всичко а само избирателно?А, да, другарите от Запада подали помощ. Само да подшушна и други две неща. Това, което правиш не е журналистика, и второ Запада е повече престъпления, повече корупцията, повече измама, но нали те като шопите.

207

Анонимен

преди 6 месеца

Руските ресурси са неусвоени! От Урал до Владивосток има една жплиния, а в Сибир, който е 1/5 от света живеят 25 милиона души! Ще ги усвои, ама Китай!

206

Анонимен

преди 6 месеца

Гари Вайнщайн, който навремето играеше за СССР, а сега храчи по Русия, обикновен двуличен дъпелиизец. Корчной поне има смелоста да напусне СССР.

205

Петър

преди 6 месеца

Вие дори не сте журналист, а просто прпангандист. Какво е да си журналист: да отразяваш всякакви новини без пристрастие или взимане на страна. Вие сте на принципа свободно избираемо за какво да пишете и за какво да мълчите. Аз ако съм на Сашо място веднага ще си подам оставката, ще седна няколко дни Ал Джазира да гледам да разбера какво означава да си журналист. Дори бих ходил повторно да уча, за да се набият в главата основите на журналиста.

204

Анонимен

преди 6 месеца

Натовската войска по численост, е колкото военния оркестър в руската армия.

203

Анонимен

преди 6 месеца

Добре че укрите им потопиха флота, че нас ако ни нападнат са в София докато 6 хиляди чиновника от МО сварят да си изнесат документите от офисите! 33 хиляди армия, министерство 6 хиляди! Това остана от славната непобедима армия на генерали Вазов, Колев, Тошев....

202

Анонимен

преди 6 месеца

Целта са ресурсите на Русия. Разберете го това !!!

201

Анонимен

преди 6 месеца

А Кашпировски какво каза?

200

Анонимен

преди 6 месеца

До Петър Камито просто поставя статия, не е написала тя душко :)))

199

Петър

преди 6 месеца

Душке, драга журналистке, колко са ти платили на теб, тази медия, другите медии и прочие да си затваряте очите за американците, англичаните, израелците и другите магьосници от гилдът на свободният запад? В моето виждане няма свободен Запад, и всичко е лъжи. Всички плюете по Русия като си мислите, че другите са бавно развиващи и не им виждат кирливите ризи? Нима мислите, че може да промиване мозъците на обикновените хора като само хвърляте които и чакате хората да го захапят.

198

Анонимен

преди 6 месеца

Когато Горбачов управляваше СССР се хвана на въдицата на Запада, че НАТО няма да се разширява на изток с нито един инч. Баламосаха го и той изтегли над 350 000 руски войника от ГДР, за да се случи обединението между ФРГ и ГДР. Тогава бутнаха и Берлинската стена. По-късно с годините отново излъгаха Русия с Минските споразумения, но парен каша дyхa и едва ли вече могат да ги излъжат. НАТО не само, че се разширява на изток, но искат да са на една граница с Русия. Целта е Русия и нейните ресурси.

197

Анонимен

преди 6 месеца

Чекай да позная Гари, говориш за България нали....Нема как да стане това братче, много сме горчиви, не сме сладки като укрите :)))

196

Анонимен

преди 6 месеца

Дано ви нападне некадървеници от Нато.

195

Анонимен

преди 6 месеца

Според екзитпола на изборите, Путин печели с 50,1% срещу 49,9 % на опонента му-Путин! Лисий,ростом невелик!

194

Анонимен

преди 6 месеца

Каспаров гледа на боб, познава на фасул.

193

Анонимен

преди 6 месеца

Не трябваше да ръчкате руската мечка..