381

Анонимен

преди 6 месеца

Пак ли прайд?

380

Анонимен

преди 6 месеца

Тридневната операция стана тригодишна война. Жужето стана за срам .

379

Анонимен

преди 6 месеца

Това е война на Запада срещу Православието. Воюват източни руснаци срещу западни руснаци. Дрогираният кирвски фашист скоро ще бъде обесен

378

Анонимен

преди 6 месеца

Целият смешен Запад с цялото НАТО с милиардите дарени като пари и милиардите дарени във военна техника само забавиха месомелачката. Да не забравим, че Русия беше пред Киев, но се подлъга по подписа за капитулация и примирие на ОркоФашистите - Джонсон дойде и понеже са васали на Англо-саксите да се бият до последният ОркоДебил! Ок, спечелиха ***, че върнаха Руснаците 50 км, но това става 1 път. Жалко за милионите осраIнци, които ще станат кайма заради интереса на САЩ!

377

Анонимен

преди 6 месеца

До 401 Е да дойде де ще му изпея теб кво те бърка тук да не е Урколандия

376

За Витков

преди 6 месеца

Много тъпо ,наистина трябва да се свърши! Мрът православни заради болните мозъци на разни ненормалници !

375

чеченец

преди 6 месеца

До Анонимен384 - Възмущения много но никой не припомня за геноцида над чеченският народ -убити 300 000 мирни жители от които 42 000 деца .

374

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя наркоман фашист си позволява да заплашва БЪЛГАРСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ, избран от 75 % от българите ?!

373

Анонимен

преди 6 месеца

Днес София Прайд ли се провежда?

372

Анонимен

преди 6 месеца

Докато Руските градове - Рига, Вилнюс, Талин, Киев, Варшава, не се върнат в Руската Федерация, мир няма! НАТО очевидно се стреми да унищожи Русия и да я пръсне на васални парчета, както цяла Европа! Сащ вкараха и Финландия и Швеция в НАТО, това означава само едно, Европа я чака война, която ще бъде ядрена.

371

Анонимен

преди 6 месеца

САЩ И Европа, не трябва да СПИРАТ ЗЕЛЕНСКИ И Украинските войски ,да влязат в Москва ,след шест месеца и да обесят ПУТИН .

370

Анонимен

преди 6 месеца

разпаряли коремите и извършвали жестоки изтезания.Това събитие е известно като Волинското клане и според редица проучвания са убити между 50-60 000 поляци.Методите на тези убийства и изтезания които са правели бандеровците са били по жестоки и от Инквизицията от средните векове.-Изрязване корема на бременни жени и после се зашивали жива котка вътре-Изрязване на корема и напълване с камъни вътре и изхвърляне в реката-Обесване

369

Анонимен

преди 6 месеца

Пролетта на 1943 Волина в западна Украйна е окупирана от немските войски и започва мащабни етнически чистки на полското население което живее в тази област.Тази престъпна акция е проведена не от нацистите ,а от украинските националисти които се стремят да очистят полското население от областта.Украинските националисти от ОУН(Организация на украинските националисти(бандеровци)) обкръжават полските села и започват масови убииства на поляци.Убивани са всички - жени ,деца,стари хора и бебета.Жертвите са били разстреляни,насечени на парчета с брадви,бременни жени са били изкормени,грабежи и палежи

368

Анонимен

преди 6 месеца

Стига с тая плоска пропаганда. Отидете и вижте мемориала на избитете деца в Горолвка. Само за периода 2014-2016 киевските фашистки отряди избиха 856 руски деца в Донбас. Има ги с имената и снимките им.

367

Анонимен

преди 6 месеца

Цитат от Уикипедия:"Одеса е официално основана през 1794 г. като руска военноморска крепост в земите, присъединени от Османската империя в резултат на Яшкия мирен договор от 1792 г."

366

Анонимен

преди 6 месеца

Най-големият дипломатически успех за всички времена на военната история е че западът успя да обърне руснаци да се бият с руснаци и да се избиват със собственото си руско оръжия.

365

Анонимен

преди 6 месеца

ФАШ и Запада разпалиха тая война, като насъскаха самовлюбения дрогиран фашист срещу братята си по кръв. Да не забравяме, че самият Зеленски е роден като Владимир Зеленов в руския град Кривой Рог. После си смени имете на Валдемар ЗеленСКИЙ. Така както и Петър Порошенков се прекръсти на Пьотро Потрошенко.

364

Анонимен

преди 6 месеца

Във Финландия, Швеция и Украйна, ще издигнат паметник на ПУТИН !!! Благодарение на него ,трите страни влизат в НАТО ,а Украйна и в ЕС !! Това е велико ...

363

Анонимен

преди 6 месеца

Значи в Украйна САЩ помагат на окупираните, а В Газа на окупатора. Това ако не е двоен стандарт не зная кое е. И отново на всяка манджа мерудия, може ли един конфликт в световен мащаб да се случи без американска намеса

362

Анонимен

преди 6 месеца

Контраофанзивата на Киев постига най-вече "МЕДИЙНИ успехи", според германски анализатори. Ако това е вярно, срам и позор, за НАТОто, консолидирания запад и Юнайтед Стейтс ъф Америка! Язък за помощите, санкциите и пушилката, която вдигнахте!!! Жалко за Томахоуките, Брадлитата, Кугарите, Леопардите и цялото ви въоръжение. С него може срещу Афгснистсн, Либия и Ирак, но СРЕЩУ РУСИЯ - НЕ СТАВА!!!