39

ноби

преди 4 месеца

мексико и тексас ще се присъединят към руски военен блок ? ако пожелаят. това как ви се вижда. украйна просто няма да съществува, това е. вече руска територия, янките да си си бият камшика, както в виетнам

38

Анонимен

преди 4 месеца

16 Специално за теб. Всяка суверенна държава има право са избере в кой блок да членува. Териториалните договорки останаха далеч, назад във времето на Ялта и СССР, който се разпадна. След 1945 завземането на територии с военни действия, е престъпление. Русия не е спечелила нищо във войната, която запали, като нападна Украйна. Ще трябва да върне завзетите украински територии и да отговаря за военни престъпления, пред съда в Хага.

37

Ей това е мъжка

преди 4 месеца

дума. Срещу халюцинациите на ***, че Русия няма как да загуби войната трябва да се използва твърда риторика. Ако упоритото джудже от Кремъл продължава, Столтеберг трябва да започне да говори за НАТО-вски танкове и самолети в Москва. Джуджето трябва да бъде смазано. Ще ми се прави на император, тоя авторитарен ***.

36

Анонимен

преди 4 месеца

Пак питам, защо от рашистите трябва да зависи в кой блок е Украйна? Както решиха финландите, така и украинците ще решат къде искат да са. Но след тая касапница, която им устройват, мисля че отговора е ясен.

35

Анонимен

преди 4 месеца

Снощи пих водка Вставай Донбас със малък сребарен танк вътре в нея.Прати ми е един бесарабски Българин от Донбас .

34

Анонимен

преди 4 месеца

Друсалка,май започнаха да те зобят с най-долнопробната дрога и започна съвсем да изпращяваш.Единственото,което можеш да направиш е да се намажеш обилно с вазелин и да ходиш да се молиш на Путин за пощада,това е.Но се съмнявам,че масов убиец-фашист ще бъде пощаден

33

Тагаренко Номер 2

преди 4 месеца

Обяснявах колко много обичам Америка и Запада и как искам да затворим всичко. Всичко да затворим. И Мариците и Козлодуй и кварталната бакалия! Да спрем цялата икономика и да фалираме! И с този акт на икономическо харакири да покажем, че сме истински Евроатлантици и обичаме Брюксел и Вашингтон. Приеха ме обратно в Карлуково. Диагноза шизофрения и мазохистични отклонения. Но днес получих обаждане от централата на ППДБЛГБТ. Казаха ми че имам идеален профил за военен министър!

32

Анонимен

преди 4 месеца

Пъдаря дава, Царя не дава е положението

31

Анонимен

преди 4 месеца

Украйна? Коя Украйна? Предградието на Москва наречено Украйна?Боже колко неадекватност има на тоя свят...

30

До 25

преди 4 месеца

Всяка млека само избира къде да се присъедини ,но в крайна сметка не зависи само от самата страна ,а от страните членки на тоя съюз.Така че не всичко е в ръцете на Украйна .Освен Америка и Великобритания не мисля че други страни са ЗА

29

Нане

преди 4 месеца

Чудим се натуфците природно ли са толкоз улави, или впоследствие стават такива... ===)))

28

do 22 до 16

преди 4 месеца

И какво значение имат в случая ядрените оръжия?! Такива иммат множество държави с които все някой граничи. А и вече множество НАТО-вски държави граничат с рашистите, какво значение има Украйна, при положение, че Финландия удвои вече НАТО-границите. Ще преглътнато още едно 20тина процента отгоре.

27

Анонимен

преди 4 месеца

Нали затова се води войната, за да не влезе в НАТО.

26

Бако

преди 4 месеца

Дали Украйна ще се присъедини към НАТО или не зависи от него ,а от страните членки.

25

Анонимен

преди 4 месеца

Всяка суверенна държава има право са избере в кой блок да членува. Териториалните договорки останаха далеч, назад във времето на Ялта и СССР, който се разпадна. След 1945 завземането на територии с военни действия, е престъпление. Русия не е спечелила нищо във войната, която запали, като нападна Украйна. Ще трябва да върне завзетите украински територии и да отговаря за военни престъпления, пред съда в Хага.

24

Вярно

преди 4 месеца

Прав е Столтенберг,Украйна ще се присъедини към ОТАН,но тази част,която Русия реши! Обаче Путин няма да остави много ,най много Лвов и още няколко полски града!

23

Анонимен

преди 4 месеца

ще има много слънца така изведнъж...

22

До 16

преди 4 месеца

В случая още преди 20г май бе обявено за нежелателно укр да влиза в НАТО с оглед разполагане на ядрени оръжия близо до границите на Р. В случая примера с жената дето даваш е на принципа съседа ти е такъв че може да опъне и съседа си и жена му и целия вход, блок и тн защото възможностите му го позволяват. Влязла не влязла се възползва Пт ресурсите на НАТО без да плаща. така че все тая.

21

Анонимен

преди 4 месеца

И защо трябва от русия да зависи дали Украйна ще е в НАТО или не?

20

Анонимен

преди 4 месеца

Дони,ти си на ход,Джо вече неможе,трябват му помощни колела ,не е на себе си,моля те освободи го по бързо от поста.Нека се отдаде на заслужена почивка,в Украйна има хубави курорти,Зелето ще удари едно рамо ,хора сме все пак.На Дък Нато не му трябва,той оправя работите за един ден,ще се разберат с Вова.