205

Анонимен

преди 4 месеца

С Навални, рашката загуби шанс за нормално възстановяване. Чакат ги 5те стадия на приемане,че окепазиха и това дето го имат за добра история

204

Възраждане умре

преди 4 месеца

R.I.P.

203

Анонимен

преди 4 месеца

Русофили, не ви ли писна да повтаряте, как Украйна нямала шанс, ако не били западните оръжия. Ами то това го знаят и малките деца. Голямо откритие. Самото украинско правителство си го казва директно, в пряк текст, че без западните оръжия е свършено с Украйна, а вие го разпространявате едва ли не, като някакво откритие.

202

Анонимен

преди 4 месеца

Руснаците са произвели още около 30 самолета А-50, но те са стари, 3 са продадени на Индия, другите са или изведени от употреба или са с немодернизиран радар, със над 100км по-къс обхват. Не стават за тази война, защото за да сработят, трябва да отидат още 100км по-близо до фронта от модерната версия, която вижда се, също не е достатъчно далече от "Патриота".

201

Анонимен

преди 4 месеца

От историческа гледна точка,баш московия е крайната земя. То и по летописите го пише като заполесие,демек зад гората. Както си бяха блато,такова си и останаха

200

А.Петров

преди 4 месеца

Oще ми е трудно да повярвам, че Алексей е мъртъв. Почивай в мир Навални!

199

Невероятни тъпаци

преди 4 месеца

Как сте мързеливи пиянки? Още ли бистрите политиката?

198

Анонимен

преди 4 месеца

до 195 Кравар изтрещял, Путин влезе в Украйна само с една единствена цел- да си вземе Донбас. На вас краварите не ви ли омръзна да повтаряте като идииииоти две години вече, че Путин искал за 3 дни да превзема Киев и тем подобни измислици породени от болните ви мозъци? Вова си влезе в Украйна и завладя на 90% в момента Донбас. Ще си го вземе на 100% и ще продължи на запад, защото наркомана не иска преговори. Понял, кравар изтрещял жаааалък смеееешен??

197

Анонимен

преди 4 месеца

Не един А-50, а два самолета А-50 свалени в рамките на 45 минути, само на 200 км един от друг! Тези самолети са от модерната модификация а-50U, произведени са само 9 от тази модификация, която е с най-модерния радар, украинците свалиха един през януари (заедно със су-30), а днес свалят 2! Руснаците задължително трябва да държат един във Владивосток, за да сканира какво идва от Аляска, т.е. остават им 5 такива самолета, а те са почти невъзможни за заместване и струват 350 милиона долара всеки!

196

Анонимен

преди 4 месеца

Не ми е мъчно за никого освен за загиналите украинци и руснаци. Не оправдавам Путин, но го разбирам, причините да постъпи така са ясни. Пък и отдавна предупреждаваше, че ще се стигне до тоя сблъсък. Трябваше да спре това безумие в Истанбул, но нали все доброжелатели се месят, а повечето управници са кухи глави. Жалко за прекъснатите животи, тях никой няма да върне. Войната не е кино, нито ел.игра.

195

Анонимен

преди 4 месеца

До АнонименВ Авдеевка, битката беше страшна, там имаха и бетонно-стоманени укрепления украинските нацисти, строени в продължение на около десет години, от там укро нацистите обстрелваха цивилното руско-украинско население, тази битка беше решаваща!

194

Анонимен

преди 4 месеца

Януари 2022г: вие луди ли сте да нападаме Украйна? Долни западни инсинуации. А сега западът бил виновен. Ами пуснете си Лавров или Маша пиянката от онова време.

193

СВОЙ

преди 4 месеца

Майдана се направи с 5мрд от САЩ.Войната на Украйна с Луганск и Донецк, беше с финасиране от САЩ.От 24.02.22г Украйна е на командно дишане от колективният запад.Това доведе до стагнация на икономиката на Европа и учудващо за същият този Запад положителен разтеж на Руската икономика.

192

Анонимен

преди 4 месеца

Защо не обелвате дума за днешния подарък? Още един А-50 барабар с екипажа? Колко останаха?

191

хахаха!

преди 4 месеца

До Развод, по украинскиСтрахотен кавър на песента. Много добре написано! Браво!

190

Анонимен

преди 4 месеца

До MNENIE, Не са предавали директно на Украйна патрони и оръжия, но са го правили през чужди държави, не врат, ами шия!

189

Анонимен

преди 4 месеца

Заснет танк с номер 320 в Украйна,и същия танк заснет при потушаването на въстанието в Будапеща през далечната 1956г. Несъмнена е невероятната мощ на руската армия. Да благодарят на маршал Устинов за наследството

188

(-_-)

преди 4 месеца

Защото точно запада започна тази война.. Те за това! Пет пари не дават за това, че гинат хора. Смучат яко ресурс, утилизират старото си въоръжение.. Чудно! Печелят на гърба на простия укропитек, който създадоха през годините. Крайната цел е да съсипят Русия, ама там ще ударят на камък.

187

имам идея!

преди 4 месеца

Заради Навални, предлагам да редактираме учебниците по история. Да премахнем уроците за руско-турската война 1877 година. Може да пишат само за Априлското въстание и четата на Ботев. След това следва Цариградската конференция. И понеже османците не са дали автономия на тази конференция, следва Берлинския конгрес. Който образува васалното княжество България и източна Румелия. И толкоз като история.Може да оставим паметника на царя,но без табелата. Все едно е някакъв си конник. Просто скулптура.

186

Анонимен

преди 4 месеца

Руските тролеи пак почнаха да мечтаят. Да ви напомня, че преди много време когато Пригожин превзе Бахмут ръсехте същите глупости. Девет месеца след като нищо от прогнозите ви не се сбъдна и Русия за 9 месеца превзе едно село , сега пак се надъхвате как след Авдеевка и няма 5-6 дена и руската армия е в Лондон. Все се чудя вие помните ли кви глупости говорите ?