69

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 65. Да не нападат България бе че щяло да бъде кошмар ?

68

анонимен келеш

преди 4 месеца

Така и не разбрах че се обиждам на копейка всеки път , колко съм елементарен нали???

67

Анонимен

преди 4 месеца

Много обиди от задокеанските фенове.., не разбирам от къде е тази ненавист и единственото обяснение е че са просто някакви хора които могат само да използват обидни думи и определения които не важат. Тук вписващите сме основно българи и всякакви други епитети са ненужни и провокиращи. Хайде стига вече, не че някой се обижда, но не ви прави никаква чест.

66

анонимен келеш

преди 4 месеца

Аз прося и ,ако не ми давате ще кажа,че сте копейки или русофили

65

Лицемери

преди 4 месеца

Хората гинат, а те го превръщат в илуминации.

64

КАКВИ ВРЕМЕНА

преди 4 месеца

ПРЕДИ СЕ ВЕЕХА СЪВЕТСКИ ЗНАМЕНА, СЕГА ОЦВЕТЯВАМЕ С УКРАИНСКО А УТРЕ ЩЕ СЕ ВЕЕ РУСКО. А БЪЛГАРИЯ КЪДЕ Е

63

Анонимен

преди 4 месеца

Украйна и Дания подписаха споразумение за сигурност. Според съобщения в украинските медии, като част от този документ, Дания ще достави на Украйна изтребители F-16, боеприпаси, а също така ще провежда обучение на пилоти и ще поддържа самолетите, съобщава Би Би Си.През 2024 г. Дания ще отдели най-малко 1,8 млрд. евро на Украйна. / Koшмара за копейките няма край!

62

Анонимен

преди 4 месеца

Така е. На компютъра си инсталираш програма и впоследствие я ползваш да изпълнява инструкциите ти. В България едни наши "партньори" си инсталираха правителство и сега го ползват да изпълнява инструкциите им.

61

Говорих с комшия

преди 4 месеца

Скоро говорих к комшия работещ дълго време в Германия, на въпроса как е в Германия, отговора беше, откакто развяхме Укрознамето Германия не е това което беше, нещата не вървят на добре. Спад в икономиката, криза в политиката, затвориха заводи и там криза с работната ръка, заплатите отиват за ежедневни нужди, хората го усещат, но си мълчат.

60

анонимен келеш

преди 4 месеца

Копейките вият от болка и безсилие:):):)Ей копейки горе главите все някой ден слънцето ше огрее на кучето ........:):):)Аре наздраве,днес петък ден на майстора:):):)

59

Анонимен

преди 4 месеца

Вечно занимаващите се с глупости държавници. Нито една светла мисъл.

58

българин

преди 4 месеца

Хора,кога най-накрая ще си назначим БЪЛГАРСКО правителство,което мисли за този народ,а не само да угажда на господарите си

57

Анонимен

преди 4 месеца

Наистина смешни, никой не изисква подобни глупости от тях, ама те се напъват от слугинаж. И в посолството им се смеят вече, отвръщават дори и господарите си

56

Кенет дасе пуска

преди 4 месеца

Кенет Мъртан направо да се кндидатира за кмет. А министърът на ПпДБ да му пусне една флашка с 52% и да се свършва! Какво ни измъчват с екземпляри като тоя Терзиев. Безмозъчен, нагъл илитерат без капка дар слово и логична мисъл плюещ клише след клише! А междувременно в града открито с еизвършват актове на национално предателство в които тоя участва. Да идва Мъртан и да върти София и да бие Американския флаг и точка. Стига вече с тия чу-ча-ла.

55

анонимен келеш

преди 4 месеца

Бате ще даваш ли някой леф за Украйна , жината болен децата и той

54

Скоро и Руски флаг

преди 4 месеца

бавно и спокойно Крайната земя ще се върне отново в пределите на Руската империя където е била от векове...ако не вярвате, питайте стратега путин! янките няма да се облажат от природните богатства на тая земя, братушките не дават!

53

Трагедия

преди 4 месеца

А палестинското кога?Там за много по-кратко време са избити 10 пъти повече невинни

52

Кинжал

преди 4 месеца

Много жалки управници станахте смешни.

51

анонимен келеш

преди 4 месеца

Копейки нали ви казах,че сте една кръгла0,безгласни букви и в България никой не ви взима на сериозно:):):)Правете се тук на умни под новините и си цъкайте плюсчета и минусчета колкото ви душа сака:):):)

50

Анонимен

преди 4 месеца

Вече втора година украинската армия (или това което е останало от нея) воюва по методите които са учили техните Сирски и Залужни някога в съветските военни академии - напред, в атака, на всяка цена, с цената на каквито и да е жертви. Това са най-лошите практики от ВСВ, сега сме 21 век, руската армия вече не воюва така. Руската армия вече отдавна знае, че не трябва така, тези хора трябва да се върнат от фронта, трябва да раждат деца, да строият икономиката на Русия.