9

Анонимен

преди 3 месеца

Така е! Жените бягат на запад да раждат, защото там има мангизи! Жена и пари са едно и също нещо. Затова и всички знаят каква е най-древната професия.

8

Мда

преди 3 месеца

Вова Шаломович и приятелите му руските олигарси Милер,Авен,Чорни ,Абрамович,Ротенберг,Микелсон ,Мордашов и Фридман са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическия българин!

7

Анонимен

преди 3 месеца

Гледайте Ергенът и ще разберете защо няма кой да ражда деца.

6

Анонимен

преди 3 месеца

А тук не искат да раждат.Мъже-нацепени батки,които бият приятелките си,жени с отекли устни и плашещ бюст,какво да очакваш от такива?Моля,да ме извинят нормалните момчета и момичета,но тях не ги показват,а ни навират в лицето грубото,грозното и пошлото.

5

СТРАНДЖАТА

преди 3 месеца

ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПИШЕТЕ КАТО РАБОТНИЧЕСКО ДЕЛО. ЗА ВАШЕ СВЕДЕНИЕ БЪЛГАРИТЕ НЕ РАЖДАТ ДЕЦА ЗА ДЪРЖАВАТА, ВИЕ В РЕДАКЦИЯТА НЕ СЕ ЖЕНИТЕ, НЕ ПРАВИТЕ СЕКС И НЕ РАЖДАТЕ ЗА ДЪРЖАВАТА И ДОРИ НЕ ПИШЕТЕ В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА. ИЗЛЕЗТЕ ОТ СОЦА.

4

gogo

преди 3 месеца

така ще е ;)

3

Анонимен

преди 3 месеца

Какъв е изводът - че българските правителства въвеждат по-голям геноцид, отколкото по време и след турското робство. И в началото на 20-ти век е имало много емигранти, чак по щатите и Канада, но никога не е имало такова напускане на страната. И на тях не им е лесно, но дано да са по-добре там, отколкото в държавата на банкянския селянин и соколовия ага и техните сподвижници. Щом и пакистанци и африканци не искат да остават тука....

2

Анонимен

преди 3 месеца

Защото всички политици от 30 години насам направиха всичко възможно да изгонят 2 милиона българи,които в чужбина вече са се удвоили,но никой не се опита да ги върне обратно.Или поне част от тях.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Час пик е и няма коментари