34

Анонимен

преди 3 месеца

Пълна изолация за тия ненормалници. Руснаците не са по-различни с нищо от етиопците и централноафриканците, и няма причина да се интересуваме от техните проблеми. Да се оправят.

33

Анонимен

преди 3 месеца

Поредна плитка лъжа. Всичко се продава в Русия, вкл. онлайн и на достъпни цени. Електронната им библиотека Рулит е също достъпна, огромна и безплатна. И там има и тези автори. Всеки може да си провери сам. Много *** лъжа е тази поредна смешна "статия".

32

Анонимен

преди 3 месеца

Псевдо журналистите от Meduza са доказани американски агенти и част от пропагандната машина на Запада. Фейк БГ никога не цитира или не ползва информация от източника, а винаги преразказана или коментирана от американски агенти или НПО информация трета ръка, защото ако вземат да изкарат истината, ще си загубят финансирането от посолството. Тоя сайт отдавна вече не е новинарски а пропагандистки! Всичко публикувано тук трябва да се възприема като съмнително и манипулирано.

31

анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен"Ако не знаете, псевдо журналистите от Meduza са базирани в Рига, столицата на Латвия и оттам бълват антируска пропаганда." Ако в Русия имаше свободата на словото, то на журналистите нямаше да им се налагат да работят в други държави за да представят своят прочит на различни събития. Така че псевдо журналисти са точно тези, работещи за държавните правителствени медии в Русия. Основната им дейност не е обективната журналистика, а най-откровенната пропаганда и лъжа.

30

Анонимен

преди 3 месеца

Тая статия е ПОРЕДНАТА ПРОПАГАНДНА ЛЪЖА! Списъкът на книгите, които уж били определени за спиране от продажба е пуснат в обществото от американски агенти, което е специално организирана пропаганда преди изборите там. Официално от правителството на Русия обявиха, че няма такъв списък и няма забрана за цитираните книги. Намериха и автора на списъка - група продавачи на книги, които плашели клиентите за да вдигнат оборота. И след всичко това тук четем бомбастична пропагандна статия по темата???

29

Британски учЕн

преди 3 месеца

По принцип всички книги трябва да бъдат забранени защото замърсяват природата. Да си купиш кило-кило и половина хартия за едното прочитане и после да събира прах десетилетия е голяма глупост и отживелица. Всичко е достъпно в електронен вариант, една цяла градска библиотека може да бъде събрана в една флашка. Вестниците донякъде ги оправдавам защото могат да се използват за екологично чисти временни покривки при боядисване, хранене, също за опаковане и прочее.

28

Анонимен

преди 3 месеца

Путин е завършен клиничен психопат, проблемът е че с дивашка си пропаганда успя да направи такива като него и 60% от руснаците.

27

Анонимен

преди 3 месеца

Ако не знаете, псевдо журналистите от Meduza са базирани в Рига, столицата на Латвия и оттам бълват антируска пропаганда.

26

МазнУ ТурскУ Кафе

преди 3 месеца

ми пият от Скута, а после Отричат, че са ПП и харесват Мъже, като Гаджета сме всеки ден!

25

ЮдеюСемитМасонските

преди 3 месеца

Агенти - вече са Забравени във НовоВелика Русия!

24

Анонимен

преди 3 месеца

От сайта Партенка!

23

Лъжете,

преди 3 месеца

Лъжете и пак лъжете.

22

нова фланелка

преди 3 месеца

Значи спрели да ги продават, но продължават да ги предлагат. Абе... :)))

21

Кукунела Снайпера

преди 3 месеца

страда мъчително заради непозволената ЛГБТИФШСТ+ пропаганда в Русия.С болка в д0пето лирическата героиня Кукунелка извършва геройка саможертва,споделяйки с читателя в захлас напълно достоверните и истЕнски твърдения на демократичния Meduza. Срещу скромната сума от 100 гривни,твореца ни разкрива чувствата и тежката съдба на ЛГБТИФКШ+ неолибера3тията,наранена душевно от диктатора Путин! В статията липсва само демократичния и евроатлантически писък с прегракнал от злоба гласец - "Слава Кокаине"

20

Бай Дрън

преди 3 месеца

Моля ви се, звъннете на 112 да си го приберат.

19

Анонимен

преди 3 месеца

Една жена с шапка ми каза..... Само дето нямало жена и нямало шапка )))

18

До 21

преди 3 месеца

Не знам за газ но у нас има ГЕЙ парад! И след 10 години ще има отново ГЕЙ парад! Нивото ни е високо и такова ще си остане. Зашо да правим бизнес и да купуваме евтино, да изнасяме. Като може да сме пуделче на ФАЩ и да развяваме флаговете на новите движения. Флаговете ги осигуряват от Козяк. Голяма далаверка!

17

Анонимен

преди 3 месеца

До ПУТИНИСТ 18. Стига са мята кат риба на сухо бе ЛГБТ-ак.

16

А у нас пикаят ГАЗ

преди 3 месеца

Сатанистите пикаят ГАЗ!! В БГ е пълно с Евроатлантичета сатанисти които сега като почнат да пикаят газ ще напълним хранилището в Чирен и ще се диверсифицираме! Този план го измисли Кокорчо. Новият стар министър на финансите.

15

Анонимен

преди 3 месеца

Откровенна лъжа - и Кинг може да си намерите и купите и Уайлд, за Достоевски е даже смешно да се говори! Вобще ДНЕС цитират само "достоверни, правилни и одобрени" източници от ЕвроПропагандата и ЛГБТ стадото!