12

Желев

преди 3 месеца

Бил е като Навални.Борил се е за правда и свобода,свободия и Демокрация.

11

Дража Вълчева

преди 3 месеца

Левски е бил като кенгуро.Скачал е по 5-6 метра дължини.Сега ако вазкръсне по някакъв начин и ни види на какъв хал сме сам ще се обеси.Едно към едно както е било по негово време,Чорбаджии и рая,бедни селяни.

10

Анонимен

преди 3 месеца

До Ицо Хазарта Изяснени са глопостите с извънредна комисия, която разследвала даже и как е бил заловен Левски.

9

Анонимен

преди 3 месеца

Извинете, ама думичката "Тр и е не" какво общо има с опасността за вашата демокрация, че я замествате със звездички. Сигурно вече не можем да пишем нищо и във връзка с физиката.

8

Анонимен

преди 3 месеца

Кунчеф, Кунчеф, за тия джеендърмени днешните ли увисна на въжето?! Защо бе, Дяконе, не си гледа живота и младините, ами хукна да умираш за тоя лош маатериал?!

7

Сюлейман Паша

преди 3 месеца

Турците са го заловили и обесили.Предал го е Поп Кръстьо.После са го погнали заптиетата .По време на гонката единя царвул му се е отвързал и връзките са се заплели в тръняци,така са го хванали.Левски се е славел с лъвски скокове.Бил е рекордьор на дълъг скок.Скаяал е по 7-8 метра.Така ни учеха комунистите 1956-1985 година.

6

Анонимен

преди 3 месеца

Извънредната комисия, която съди Васил Иванов Кунчев ..... Айде, нема нужда, моля ви се! Извънредна комисия, или турски съд, както и там да са го наричали хората от онова време, няма да му зададат въпроса "Как ви хванаха?". Това е било без значение, нали? Пробват версия, която да впишат вече в учебния материал с ИИ. После какво? Следва *** на "Записки по българските възстания". Щом са започнали да трият, ще продължават.

5

Анонимен

преди 3 месеца

Ай стига с тия глупости. Османската империя е била огромна. България е била бедна западна провинция. Да....важна, че е западна граница, но не и изключителна. Султанът е имал проблеми от Египет та до Ирак. Е.....как Левски, макар и наш национален герой и с право ще срути тая огромна империя. Или Ботев с 200 човека. Или Априлското въстание, където половин българи са се бунтували, а другите са ги предавали. А....сега се сетете, как щеше да стане това без Русия. Интереси или не, но е факт, че има Бг

4

Левски

преди 3 месеца

Е измислен! Кой го е виждал?

3

Българин

преди 3 месеца

Захари Стоянов е масон. масоните са сатанисти. сатаната е бащата на лъжата и когато лъже говори своето. Оттам е ясно, че съчиненията на фекалия Стоянов са пълни с лъжи и небивалици !!!

2

Прав ти път

преди 3 месеца

Левски е бил обесен от Путин.Това е мойто заключение.

1

Ицо Хазарта

преди 3 месеца

Чудите се какви глупости да измислите.Последните думи и часове на Левски?Всеки си украсява нещата както си иска.