131

82-ОМБР

преди 4 месеца

И както самите българи се изказват по темата: "за нас е чест да бъдем в тези списъци".

130

Дедо

преди 4 месеца

Е то и ботоксовото джудже от Кремъл го издирват от Хага, за военни престъпления. Затова пътува само до Северна Корея ,Иран, Китай и Саудитска Арабия. А стъпил в Европа, а са щракнали белезници.

129

Анонимен

преди 4 месеца

Артилерията на група "Юг" на ВС на РФ продължава да унищожава техника и жива сила на украинските въоръжени сили. Видео: 3-ти мотострелкови батальон на 70-и полк попречи на ротацията на украинските войници.

128

Анонимен

преди 4 месеца

боко, пеевски,кирчо и асенчо , добре дошли са да си ги взимат у гулага и да ни избавят от предателите, ние българите сами ще ви ги предоставим

127

Анонимен

преди 4 месеца

Съобщава се за началото на настъплението на ВС на РФ в запорожското направление и за първите успехи при селата Работино и Вербовое. През лятото на 2023 г. именно в този район бяха съсредоточени основните сили на украинското контранастъпление, което в крайна сметка се провали с минималните резултати, които постигна. Сега частите на руската армия, концентрирани преди това в този район, преминаха в настъпление.

126

Ох, Глиги

преди 4 месеца

Москва не вярва на сълзи, а за всяка cвиняя идва Коледа. Глиги дори не може да си представи с малкия си свински мозък в какво се е забъркало горкото пpacce

125

2

преди 4 месеца

Тръгват цели роти, кой пеша, кой на колела. Но не всички ще могат да си тръгнат. Ако пътят за отстъпление бъде забелязан от небето, руските артилерийски удари не закъсняват.

124

1

преди 4 месеца

Огромна роля в успешните операции на ВС на РФ в Авдеевка изигра въздушното разузнаване. По принцип без надеждни "очи" във въздуха вече е невъзможно да се извършват каквито и да било действия, но руските оператори на БЛА свършиха отлична работа. Своя принос дадоха от ГРОМ "Каскада" под командването на полковник Дмитрий Саблин. Ден и нощ те водят въздушно разузнаване. В тясно взаимодействие с 1-ви АК те следят движенията на противника и коригират атаките на руската артилерия и въздушнодесантни сили. На видео се вижда бягството на ВСУ от Авдеевка.

123

Анонимен

преди 4 месеца

До АнонименВ Авдеевка е имало и канадци сред воюващите, какво правят тези хора от на майната си Райна в Украйна? Нерде Стамбул, нерде Ямбол?

122

Анонимен

преди 4 месеца

Ако не знаете, по време на Наполеоновите войни, Франция и Русия са си разделили Европа на две части(през днешна Германия им е минавала границата), още преди Наполеон да нападне царска Русия, тогава картата на Европа е била съвсем друга, някои европейски държави, не са съществували изобщо тогава.

121

Анонимен

преди 4 месеца

До НиколайМайката на Ленин не е еврейка, Ленин е един от малкото комунисти неевреи, а когато Екатерина Велика се омъжва за руския цар, Германия все още не е съществувала като държава изобщо, нито немците са заели тези територии все още, нито пък са живяли евреи там, общо взето са живяли славянско и друго население там, следователно и сина на Екатерина - цар Петър, не е евреин! И турски султани не знам да е имало от еврейски произход, но е имало рускиня, българи, гърци, сърби сред управляващите

120

Анонимен

преди 4 месеца

Путин е като момиченце. Като малък си е играл с кукли.

119

Анонимен

преди 4 месеца

Да включат и ивоми нджев.

118

Анонимен

преди 4 месеца

До НиколайГлупости, "евреи" били, айде стига с лъжите и манипулациите!

117

Николай

преди 4 месеца

До Щерю Великият руски цар Петър е бил евреин. И императрица Екатерина Велика е била немска еврейка. Целият Британски кралски двор са били евреи. Майката на Владимир Илич Ленин е еврейка. Много турски султани са приели исляма юдеи. За Рим не знам.

116

Щерю

преди 4 месеца

Прочетете в старите книги - Какви хора са стоели зад всяка от световните империи? Зад Римската, Византийската, Османската, Руската, Британската, и сега зад САЩ - винаги са стоели юдеи! С цел глобализъм - и юдейско господство над целия свят! Те ни поробиха, скрити зад турците! Това, което страшно ни мачкаше като народ през ерата на комунизма, сега най- коварно ни гледа иззад маската на "демокрацията"! Юдео-ционистите ни оплитат като паяк в паяжината си от лъжи! Преди от Москва - сега от Вашингтон

115

Нормален гей

преди 4 месеца

Тръгвам за Русия!. Там било супер, издирват ми дюпето. Ох ще свърша

114

Анонимен

преди 4 месеца

"Един от издирваните е Иван Калчев - Глиги, доброволец в Международния легион за защита на Украйна."-------------Още с началото на войната, Русия обяви как ще третира чуждестранните наемници, така че всеки влязъл в легиона сам се вкарва в списъка за издирване.

113

интересно

преди 4 месеца

я да видиме сега глиги може ли да лети?

112

Putlet

преди 4 месеца

Тея *** руснаци много взеха да си вярват...скимнало им е,че просто така могат да издирват чужди граждани....