122

Анонимен

преди 3 месеца

Тези ,наистина са в 16 век !И си вярвят ,че черното е бяло !

121

Никой не жали

преди 3 месеца

Никой не жали за смъртта на този соросссссоид и предател, ръководител на терористична про-западна банда която организира серия атентати и уби Руски военни кореспонденти и писатели, имат участие и в покушението нат Дудина. Навално получи това което заслужаваше !

120

Анонимен

преди 3 месеца

Няма заключения, но Запада е виновен!

119

Анонимен

преди 3 месеца

Ха ха ха . Захарова ме развесели. Че те в Русия се самоубиват с по 10 изтрела в гърба или с по 10 удара от нож и ние трябва да вярваме на руска експертиза.

118

Руска пропаганда ?

преди 3 месеца

В тоя сайт се чувстам, сякаш живея в Русия - най-отгоре са новини, какво били казали руските власти и Бойко Борисов, а това какво е казал Министерски Съвет и западните ни партньори - няма никакво значение... вие да не сте руска пропаганда в този сайт?

117

Веселинъ 7112136860

преди 3 месеца

До 109. И си прав и не си прав.Прав си,че Московити и Улроиди са ввсе руснаци и е възможно да бъде убит и от укри,но в крайна сметка,който и да е убил Навални все съветски тип е бил.Там е удари единият ,че да падне другият. Макрон дава двуполюсно отношение по въпроса. С едната ръка подписа,че е за Москва,с другата подписва въоръжение за Киев.Френската армия е СОЦИАЛЕН ДОМ ЗА БЕЗДОМНИ,КОИТО АКО ИЗЛЕЗНАТ НА БОЙНОТО ПОЛЕ ЩЕ НАПЪЛНЯТ ГАШИТЕ! Наркомани с добро оръжие.Абсурд!

116

Ангелина

преди 3 месеца

Каквото и да се казва е безсмислено. Жалко е за Русия ,че загуби един буден с демократична гражданска съвест свой гражданин.Жестоко е да платиш с живота си ,заради своето инакомислие ,което и извън "общата рамка".Недопустимо е да не се зачитат правата и свободите на гражданите и това не е само в Русия ,но в целия свят. Качествените хора са изтребени по един или друг начин ,остават зомбираните.

115

123

преди 3 месеца

Джуджето вече изглежда доста жалко в очите на нормалните хора, за да няма изненади на изборите, забрани участието на опозицията, сега уби Навални по скоро като предупреждение защото и в най добрите си години Навални не беше сериозна заплаха за властта, сега чакаме да спечели изборите с 80-90% и родните копейки да подскачат от радост ква огромна подкрепа има. А истината е че се тресе от страх от всеки с различно мнение, защото при честни избори е пътник.

114

Стоко

преди 3 месеца

На всеки нормален човек му е ясно, че тази говореща ваагина фъфли само лъжи и пропаганда, всеки го е гнус да я гледа и слуша.

113

Платен трол

преди 3 месеца

До АНГЕЛ - чак си е нацъкал 10 палеца, за да му светне тpoлщината в зелено.

112

Анонимен

преди 3 месеца

Експертизата може само да разбере, дали е бил вързан когато го убиват, или е спял.

111

до АНГЕЛ

преди 3 месеца

Ти да не си съветник на путин.

110

offff

преди 3 месеца

хахах, ангеле, пии си хапчетата, още малко и ще е късно...

109

Анонимен

преди 3 месеца

До АНГЕЛ Ти не си Ангел , ти си путинско зомби

108

Анонимен

преди 3 месеца

Всички диктатори правят така -убиват опонентите си Докато един ден народът не въстане и не ги окачи на бесилото Така ще стане и с путин

107

АНГЕЛ

преди 3 месеца

Украински военни са подготвяли опит за покушение срещу Макрон с което са целяли да обвинят Русия и по този начин да въвлекът Франция пряко в конфликта. Залужни след уволнението си е уведомил Френските тайни служби и поради тази причина Макрон отмени посещението си във Украйна. Укрите са способни на всичко което може да дискредитира Русия. Навални бе осъден на 19г и е напълно безобиден . В колонията която лежеше ,лежат и Укронацисти. Единствено те имат интерес от неговата смърт точно сега !

106

Веселинъ 7112136860

преди 3 месеца

До 105.Не съм фен на НАТО,защото това вече е една антиевропейска и антиамериканска банда от църн окожи,роми,араби...НАТО е хаос. Тръмп е повече от прав. В Авдеевка НАТО доказа,че е за NEW USSR.В Авдеевка имаше поредна сделка между Зеленски и Путин.Авдеевка бе лимитът за предаване на Москва оръжието,което до този момент НАТО даде на Зеленски. Да,НАТО съдейства на Путин чрез Зеленски и цел е въоръжението на голата и боса руска армия със Западно качествено оръжие. Вярвам в САЩ,не в НАТО.

105

Konig Of Prusia

преди 3 месеца

За съжаление си отиде един достоен човек като Алексей Навални! При първия път когато го отровиха и го лекуваха в Германия имаше възможност да остане там, но той като истински патриот и родолюбец избра да се върне в страната си и да се бори за нея, което е достойно за уважение! Такива достойни хора и руснаци не се срещат от времето на Царска Русия! Но системата го смачка и уби... СССР съсипа руснаците, а Путин направо ги погуби...

104

7

преди 3 месеца

Не успяха с Навални ,както с Горбачов и Елцин и сега вият от болка!

103

Зозо

преди 3 месеца

Утре 17ч. НДК - Луковмарш!!!