66

на боб!

преди 7 месеца

запада кво се прави! Изкарайте сателитните снимки на гробищните паркове и по добавената площ лвсно се калкулира бройката! Ама спекулациите по темата рязко ще зачезнат а урките внезапно ще им мине желанието да умират!

65

айде честито

преди 7 месеца

Двата американски блока на АЕЦ "Козлодуй" ще струват 14 млрд. евро. Спреният "Белене" с Русия щеше да струва 5 млрд. евро. Яжте банани!

64

До 77

преди 7 месеца

Аре успокой се малко..баси истерика!

63

Анонимен

преди 7 месеца

При дефицит на оръжие укрите изтребват руснетата! Кво ша става кат загърмят още 110 милярда долара ми е бедно въображението! А и при новите назначения, явно се подготвя нещо голямо, бедно ви въображението! Вярно говоря, нямате против! А? СЛАВА УКРАИНЕ! СЛАВА АМЕРИКА И БАЙДЪН! СЛАВА ЕВРОПА! ТРЯБВА ДА СПОМЕНЕМ И ТАГАРЕВ, ПЕТКОВ, ПЕЕВСКИ И ОЩЕ МНОГО ДРУГИ ДОСТОЙНИ БЪЛГАРИ! СЛАВА УКРАИНЕ И ЗЕЛЕНСКИ! СЛАВА!

62

Украинският живот

преди 7 месеца

Е най-евтиния живот, който САЩ можа да си купи!

61

те си писаха по теле

преди 7 месеца

урките си изкараха числата по погрешка 1 250 000 !

60

BG форумни мужици

преди 7 месеца

Eдин български русофил седнал на кабърче, изпсувал на майка, видял обаче , че на кабърчето пише "сделано в CCCP" , и отново с блаженна усмивка седнал връз него.

59

Анонимен

преди 7 месеца

Както се казва и добре да живееш като ти дойде Путин спираш добре да живееш.

58

Питайте

преди 7 месеца

Зеленски! Според официални данни в Украйна са загинали само 9000 воници! Така твърди Министерството на отбраната в Киев..

57

Анонимен

преди 7 месеца

А какво става с пералните и миялните машини? Руснаците намериха ли чипове за ракетите?

56

Анонимен

преди 7 месеца

Десетки хиляди украински войници загинали??От 2022 до 2024?? Ха ха! По скоро стотици хиляди!!

55

Анонимен

преди 7 месеца

до Анонимен - Русия никога не е нападала Украйна, Русия провежда спецална военна операция за спасяване на света от оръжията за масово унищожение на побъркания наркоман диктатор Зеленски който иска да унищи света с оръжията си за масово унищожение.В Държавната Дума на Руската Федерация представиха доказателства за съществуването на оръжията за масово унищожение на побъркания наркоман Зеленски, депутат показа епруветка с прах от химическо оръжие за масово унищожение на побъркания диктатор-наркоман.

54

Анонимен

преди 7 месеца

Eврокочината все повече затъва в рецесия и уверено върви към разпад.

53

Анонимен

преди 7 месеца

Аз не разбирам защо някви хора се спукват да обвиняват американците за нещо което въобще пък никаква намеса нямат американците. В крайна сметка Русия си назначаваше в Украйна про-руски правителства, за да си прокарва интересите там. Така Украйна обедняваше и на украинците това не им харесваше и искаха да бъдат про-европейци. Русия искаше да ги асимилира и за да не изпусне кокала, руснаците започнаха да си съчиняват пропаганда и да убиват хора в източна Украйна. С нагласен референдум взеха Крим.

52

Анонимен

преди 7 месеца

Украйна не е държава, няма бюджет, няма икономика, всичко зависи от това колко ще изпросят и какво ще им дадат. Изборите са отменени, населението няма право да напуска страната, вече мобилизрат жени и 17 годишни. От 42 милиона сега станаха 19 милиона. Вече няма жени в репродуктива възраст, няма и мъже, жените избягаха на запад, мъжете бяха убити на фронта.

51

Анонимен

преди 7 месеца

А какво става с Чечения? Чеченците мразат ли Русия и руснаците след 2 войни? На чия страна се бият чеченците?

50

кефа да си руснак

преди 7 месеца

Руските мужици са като овце на заколение. И да мисля и да не мислят черните чували и груз 200 вече са им назначени. Кремълския джуджак яко се е заел да занули Русията.

49

Анонимен

преди 7 месеца

А какво ще стане с всичките стотици милиарди дадени на Украйна, и изпразнените оръжейни складове на НАТО ако Русия и Украйна се разберат както каза Путин?

48

Анонимен

преди 7 месеца

Разпадът на изкуствената държава Украйна е неизбежен.

47

Далаверата

преди 7 месеца

С парите американците плащат за геноцида на укро-индианците а заема ще им го върнат във вида на безлюдна и наторена с кръв земя.