138

др0гаре плоскоземи

преди 4 месеца

недораслия бакшиш няма печеливш ход след 3дневната пародия....вие тоже

137

до 170

преди 4 месеца

Това го правят евреите в Газа. Русия ако искаше да изравнява, вече да е сринала и Киев със земята. Имат достатъчно мощни оръжия за това. Но разбира се като от сграда стрелят по теб, това автоматично става цел на армията.

136

Анонимен

преди 4 месеца

Русия освобождава като сравнява със земята тези градчета. Не мисля, че ако вие живеете там ще ви е нужно такова освобождение.

135

Българин

преди 4 месеца

Русия нищо не иска да превзема. Русия ще си върне територията където живеят руснаци и ще спре зверствата на укронацистите по тези места.

134

Ники

преди 4 месеца

Там, е 110-та бригада. От 47ма са изпратени остатъците от погрома на леопарди и брадлита в триъгълника - Работине, Вебов, Орехов.

133

форден лайнен

преди 4 месеца

Яжте насекоми. Кравите и земеделието отделят въгеродни емисии и предизвикват климатични промени.

132

Путеландия

преди 4 месеца

Позорно за една държава в 21 век е официално международен съд да обяви лидера и за международен престъпник и терорист....

131

Наблюдател

преди 4 месеца

Такер е фурнаджийска лопата, беше с демократичната партия до 2020 и после реши да скочи при републиканаците. Миналата година го изритаха от фокс нюз и сега се чуди как да направи по някой долар.

130

Анонимен

преди 4 месеца

А бе. А защо в Европарламента депутати предлагат да депортират украинците от ЕС да се бият с агресора Путин който без никаква причина нападна мирна и демократична Украйна която процто си седеше мирни и нищо не правеше, а? Аз не съм чул други бежанци в ЕС да ги депортират да се бият в страните си където се води война, напротив - хранят ги. Що така бе, що така с украинците, да не би да са нещо втора категория хора украинците?

129

курвата Украйна

преди 4 месеца

Вместо да се обединят срещу агресора, те избягаха, вместо жените да работят на нощни смени в стоманолеярните да произвеждат снаряди както рускините през Великата отечествена, да отидат медицински сестри на фронта да спасяват ранените под грохота на снарядите, те укрокypвичките избягаха да забременяват от французи, белгийци, немци за да могат да останат в западна Европа, вече много са родили деца от местните. А мъжете се дегизират като жени за да избягат от Украйна.

128

Анонимен

преди 4 месеца

Тъкър Карлсън след интервю с Владимир Путин се разходи из Москва. Карлсън беше забелязан във веригата за бързо хранене," Ашана " и дори в офиса на VK.

127

Случаен читател

преди 4 месеца

Русoфобските коментари в този сайт са отчaйващо пpocтaшки.

126

Ицо Вица

преди 4 месеца

Виц на деня.Укракна щяла да победи.

125

Анонимен

преди 4 месеца

След 35 години - под кривата круша.

124

кръгли идиоти

преди 4 месеца

Източна Европа можеше да е неутрална зона и мост между Русия и запада, икономически най-изгодно. Вместо това те решиха да станат Запад. 35г. вече станахте ли запад бе дебилници, кой-ще ви приеме вас в Запада. За тях източно европейците и славяните са хора втора категория, полyживотни. Това им е заложено в майчиното мляко, в кръвта. 60те години в Брюксел е имало човешки зоопаркове с африканци да ги показват на белгийските деца като животни. Вместо част от запада източноевропейците ги превърнаха в колонии като Конго(уж незавивисима демократична република както източна Европа) и ги опоскаха.

123

NEW Z Fашизъм

преди 4 месеца

В кратуните на болшинството руснаци има единствено войни и алкохол... Руснаците се доказаха като наи-калпавия и фашизиран участник от конгломерата СССР

122

Анонимен

преди 4 месеца

Авторите са збъркали заглавието"Защо Русия иска да превземе Авдеевка в Украйна?"а"Защо Русия иска да превземе Украйна с Авдеевка?"Статията типично додлива по най-гадниа начин масло с пясък в колелетата на Освободително Неосъществимата Война.Редно е след като Залужни нещи окуця и Зеленски взе да го замеря със словесно заплахи,БГ Правителството ка еьпулсира ТъгаРев в УКР зада поема поста ВоененМинистър наУКР защото този мъж има мъжественни изявления свиреп поглед, и е наред. ТъгаРеф е грмнератор

121

Анонимен

преди 4 месеца

Украйна - държава гробище.

120

Анонимен

преди 4 месеца

До До 129. Никога никой не е говорил за 3-дневна операция. Комични сте да предъвквате тая мантра.

119

Анонимен

преди 4 месеца

До BG форумни мужици. Га тва бе ? Ти май си в оняденшния форум. Ела си на теб си пенцийо.