342

Анонимен русофил

преди 4 месеца

Ще ходим с мама и кака да браним Альошата от краварите. Ама се притеснявам пак да не ни изнасилят разните там ултраси , както стана в София в Борисовата градина. На мама и на кака май им хареса и за това напират , ама мен бая ме болеше.

341

52847

преди 4 месеца

Тези четиримата предатели да вземат да отидат направо в Артьомовск ,че укропите са на привършване.Без тях страната ни ще бъде по-хубава и по-богата.

340

Анонимен

преди 4 месеца

До анонимен ке-леш още ли ще дрънкаш.бе украинска копейко за тоя флекс казах ти ,че ме интересува ,ефирен герой

339

Да си припомним

преди 4 месеца

Интересно е да се отбележи, че в Сирия и Ирак никой не броеше жертвите. По-точно, брояха ги само в Алепо, който беше превзет от правителствената армия с помощта на Русия. А в Ракка, която беше сравнена със земята от американски бомбардировки, труповете някак си бяха изчезнали.

338

Анонимен

преди 4 месеца

До 347 Е жертва е на едни други дето си възродиха бандеризма щото трябва някой да им води войните щото така е по-удобно

337

анонимен келеш

преди 4 месеца

Абе копейки,кво да ги правиш,клавиатурни бабаити:):):)А кога флекса отряза главата на руснака се изпокриха като женки и само цвъкаха плюсчета и минусчета:):):)

336

Той

преди 4 месеца

Толкова е лицемерно, клиширано и издъфкано всичко, което тези папагали изричат, че досадно и банално е да го четеш. Всеки милеещ за тези оръфани тези да даде пример и да нарами пушката и шоше крак при зеления да защитава т.нар.ценности и щуротии.Повръщам от всичките глUпости дето се изливат, без грам да вярват в това.

335

Война можеше да няма

преди 4 месеца

Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас. И още: отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие. Войната вече не можеше да не започне. Засега Украйна загуби само Донбас и Запорожка област. Ако не започнат преговори ще загубят още.

334

Какво следва

преди 4 месеца

Вече се говори, че САЩ ще назначат в Украйна колониална администрация. Един генерал с екип в сянка, който ще ръководи всичко свързано с армия, икономика и инфраструктура. Такава е западната практика за колонии, които не могат да се управляват сами.

333

Анонимен

преди 4 месеца

Украйна е жертва на имперския руския мир и един луд диктатор Подкрепям на 100% Украйна защото съм човек и съм ужасен от кървавата война в 21 век

332

Анонимен

преди 4 месеца

До 342 Е ти си гледаш твоята и си мислиш, че всички са като теб

331

От Тексас казаха:

преди 4 месеца

Губернаторът на Тексас Грег Абът, републиканец, който се противопостави на федералните власти на САЩ в граничния конфликт заради емигрантите от Мексико, даде на Байдън Путин за пример. Абът е казал, че Байдън "трябва да се научи от руския президент как да работи в интерес на страната си".

330

СТАМАТ

преди 4 месеца

Желязков завърши речта си със "слава украине" - нещо го спестяват медиите.

329

Анонимен

преди 4 месеца

До ,341 Ами ще си правя какво си искам в държавата бе украинска копейко с писане не можеш да ме засегнеш щото мнението на един украински просяк няма никаква стойност

328

Полша: Крим е руски

преди 4 месеца

Полският президент Анджей Дуда нарече Крим исторически руска територия. В ефира на телевизионния канал Kanal Zero той също изрази съмнение, че Киев ще успее да върне полуострова. "Не знам дали Украйна ще върне Крим. Защото всъщност, ако погледнем в историята, Крим е бил в ръцете на Русия дълго време", каза Дуда.В Украйна вече има гневен изблик заради изказването на полския президент.

327

анонимен келеш

преди 4 месеца

Кво гледаш бе,ти цял ден на терасата ли висиш?:):):)Копейкин ти не си от София,личи си ти от 100км,че си от провинцията:):):)

326

Анонимен русофил

преди 4 месеца

Писна ми да ме бият и да се гаврят с мен краварите ! Отивам на Околовръстното. Турските тираджии са по нежни.

325

Евопейска България

преди 4 месеца

И културата й - В Под прикритие 6 зрителите ще видят отново едни от любимите си герои безскрупулния престъпен бос Петър Туджаров Джаро, в чиято роля е Михаил Билалов, както и Росен Гацов Куката, в чийто образ се превъплъщава Мариан Вълев. Дхаро, Куката и компания...Такава е и политиката днес.

324

Анонимен

преди 4 месеца

До 333 Е аз ти казах къде да застанеш и гледам телефон няма да ти дам тук

323

Анонимен

преди 4 месеца

До 333 Абе ходи се гръмни блока е на Слатинска и тоя блокове са по-скъпи от новото строителство украинска копейко нагла на Гео Милев няма такъв блок и колкото си искаш гледай в Гугъл