23

БСП висш разум

преди 4 месеца

- Какво е основанието ви да искате спиране на строежа на перките? - Проблема е, че се виждат. <------------ Уважаеми дами и господа! БСП на вашето внимание. Какъв ум, каква класа, какъв интелект. На тези не им трябва изкуствен интелект. Мисля, че русофилите идват от Космоса. Те са надчовеци с извънземно ДНК.

22

Анонимен

преди 4 месеца

Пак лъжат, защото Гърция е определила 12 зони в морето за ветропаркове.Срещу Александруполис, при Крит, Родос,и т.н.,все туристически дестинации.Турция пък мисли да построи ветропарк в морето южно от нашата граница+още 3 зони за ветропаркове.Както винаги лъжите на русофилите винаги лесно се разкриват.

21

Анонимен

преди 4 месеца

Русофилите са до болка познати. Пример. В нас в София съм на цял последен етаж- моментално фотоволтаици и бойлер. Съседите се кефят, и те слагат по покрива с мое разрешение. Взимам къща на 20км от София- стряскаща функционална неграмотност наоколо. Бъкано с бедни русофили. Не ставало фотоволтаици, измама било. До момента от ЕС 80к съм взел безвъзмездни за ФЕЦ на 4 имота- 2 къщи в Симеоново, на вилата и в апартамента. Сметки за ток нямам. Най-много 50лв. в много студени снежни дни.

20

Питам

преди 4 месеца

Малко ли високи брегове има на морето , че да се строи във водата ? По скъпо и безсмислено.

19

Язе

преди 4 месеца

Сакаме сглобки! Сакамре перки! Сакаме Кичу! Сакаме Асанка! Сакаме Лоторката! Ша ги таковаме оти са ни УУУУУУйбави!

18

Анонимен

преди 4 месеца

Как ви манипулира - не е истина.

17

до 6

преди 4 месеца

Първо; Шеврон искаха да дупчат в житницата ни. Второ, погледни на какво прилича който и да е терен, от който се извлича шистов газ, запознай се и със спохождащите процеса земетресения, екологични щети и щети върху здравето на хората. Отвори което и да е проучване и ще научиш, за родилните дефекти, рака и астмата.

16

Анонимен

преди 4 месеца

Пак удисваме на акъла на Русия. Никакви ВЕИ само руски газ, нефт и въглища. От москва дойде опорка че рибите ще избягат в Турция подплашени от страхотния вятър и вибрации които пораждат вълни 20 бала. Нека на всички е ясно че в България нищо не може да се случи без разрешението на Кремъл.

15

Тоя пък

преди 4 месеца

Аз нещо не схващам - какво му пука на който и да е турист че в далечината има перки? Даже напротив, ще има нещо интересно за зяпане, докато си препича дупeто на плажа. И например като се загледа по някоя плажуваща без горнище, жена му като го пита какво гледа, може да каже "А не бе, аз тука гледах перките".

14

Пп победа!

преди 4 месеца

Италия, Гърция и Турция имат топло море, на което идват десетки милиони туристи годишно. Те се издържат главно от това. Нашето море е студено. Сезонът е два месеца, а мутрохотелиерите вадят чадърите юли и края на август ги сгъват. От тях няма никаква полза, освен да хленчат пред държавата за компенсации. Все едно държавата ги в принудила да застроят едно студено черноморско крайбрежие, към което няма интерес. Идвало се е от соц страните, защото не са имали къде другаде да отидат. Това е свършено

13

Протести!

преди 4 месеца

Само общо действия на всички - граждани, общини, организации могат да спрат престъпленията на ле.кето Кирил Петков срещу държавата ни.Ако започнете протести ще ви подкрепим от цялата страна!

12

Анонимен

преди 4 месеца

Умният депутат Мирчев дали го чете? Че голям адепт на тия перки се извъди.

11

СглобкаСтрой ООД

преди 4 месеца

Алпийска фирма БСП са турци - лъжат ви

10

Анонимен

преди 4 месеца

в Гърция има перки в Кипър също, и както виждате не им пречи да си развиват туризма и да си ловат риба

9

Анонимен

преди 4 месеца

Не че СглобкаСтрой ООД не са измамници, ама и Гуцанов се изказва многонеподготвен, за Испания незнам, но в Гърция и Италия има, даже в момента внасяме от гръцките перки, щото излиза по-евтино

8

ДРУГАРИ ПЛОСКОЗЕМИ

преди 4 месеца

Перките се монтират, за да има доказателство за русофилите, че земята не е плоска.

7

Анонимен

преди 4 месеца

"Той подчерта още, че с туризма се изхранват над 250 хил. души у нас, докато с ветропарковете ще бъдат ангажирани максимум хиляда."................Всички се досещаме обаче, че тези 1000 ще са хора от обкръжението на властта.

6

Анонимен

преди 4 месеца

Щом там няма перки, в което се съмнявам значи и тук не може да има. Става същата работа както с русофилските протести пре 2012 година срещу шистовия газ. Сателитните снимки на американските компании показват че има големи количества газ под България но русофилите забраняват да се използват дори да се проучват. После като кажеш на русофил че България е васал на Русия и се грижи единствено за интересите на Русия подскача като ужилен и почва да те ругае че си американофил и продаваш България.

5

Добри перки

преди 4 месеца

Щом БСП и Възраждане са против, значи перките са добри.

4

Перковци с Пералня

преди 4 месеца

ОСТАВКА И КАТОРГА!