55

Абе Верно ли

преди 4 месеца

САЩ са Започнали Война с Иран под Заповед на Господарите си от БогоИзбраната Раса - ако е Истина, а не Фалшива Новина - то това ще е Краят на САЩ, 100% гарант!

54

бай джо

преди 4 месеца

Ще се бием до последния украинец! хи хи хи

53

до 61

преди 4 месеца

Не е война викаш?! Просто голташка Русия няма капацитетът да стигне навътре в Украйна, защото ракетите й падат като круши, на фронта загинаха над 500к, а още толкова са осакатени до живот. Нали видяхме първите дни на войната- опитаха се да стигнат до Киев и 120к армия се разбяга и беше унижена за часове.

52

jfjgfgh

преди 4 месеца

Абе като Ви казваха Украйнакапут се смеехте....Украйна съществува до края на 2024 след изборите в ФАЩ Украйна няма да я има...поне не в тоя вид...game over

51

лкл

преди 4 месеца

До 59Стига гледа тия америкаски рамбовски екшъни.....в Укропистан не е война...ако бе война до сега да са загинали 2-3 милиона цивилни и всички градове в Украйна да са бомбардирани...на Русия не и трябват украинци тя си взема териториите които са дадени на Украинската ССР от Русия и където живеят руснаци....остатъка ако искат Полша и Румъния да сия делят и лвото остане да си го взема ФАЩ-чето и ЕС-чето

50

Ако Не Беше

преди 4 месеца

Предателят Горбачев, сега България, щеше да е Китай на Балканите, т.е. Велика ВисокоТехнологична Икономика произвеждаща Смартфони Правец!!

49

Анонимен

преди 4 месеца

раждаемост 0.7% предполагам в лондон и вашингтон празнуват, успяха за нищо пари да ужищожат една от най хубавите държави украйна и да потопят европа в жестока криза която тепърва набира сила

48

до 55

преди 4 месеца

Руската мечка буксува 2 години на 15км от границата и владее около 13% от територията на Украйна. Провъзгласява си разни ДНР и ЛНР, а дори не владее 50% от тях. Руска мечка няма. И тая мечка да внимава, че и там са една шепа има-няма 120м души, а НАТО сме 1 милиард. Реши ли НАТО с Русия е свършено за часове. Ама Русия има разни антични СССР-ски ядрени ракети, които ще бъдат свалени до една, но това значи край на планетата- радиация до откат.. И така нататък.

47

Руска поговорка :

преди 4 месеца

" На когото му е голяма устатa , да му е здрав гъзa." Бандеровците много знаеха преди да ги подпукат братушките.

46

Анонимен

преди 4 месеца

Като ида в Новозагорско все едно съм в Индия страшно е

45

Чичо Сам

преди 4 месеца

Всичко е отдавна пресметнато ,трябва ни територията на Украйна не населението.И в България се замисля нещо подобно и какви 70000 загинали поне по 7 трябва да се умножава.

44

Анонимен

преди 4 месеца

Украйна приключи като държава и народ. Бутаха и те паметници, закачаха и дразнеха мечката и накрая руската мечка замахна с лапата и Украйна я няма вече. Преди войната бяха 50 милиона, а сега са 19 милиона население и с минус 25 процента територия. България върви по стъпките на Украйна.

43

Русия=Психиатрия

преди 4 месеца

В първите 5-10 години след победата, недостига на персонал в предприятията може да се компенсира с безплатна работна ръка от Русия работеща на ангария. За много от крепостното население в Русия това даже ще бъде стъпка нагоре тъй като ще открият за първи път в живота им течащата вода и тоалетна която не е просто една дупка в земята.

42

Лукчо

преди 4 месеца

Мигранти от Казахстан няма да има.Няма кой да мигрира от страна със средна заплата над хиляда долара в такава с пет пъти по-нисък стандарт.За Таджикистан?Таджикистан е като Кувейт богат.Достатъчно е в интернет да се видят дворците в столицата им като в приказка,огромните булеварди и осветени денонощни магазини.Само от Африка ще имат мигранти,които са свикнали да се прехранват от природата

41

Asd

преди 4 месеца

Много във форума наричат цял народ фашисти, а точно това е фашистко поведение. Да се радваш и подиграваш и да не съчувстваш на една нападната страна.

40

Шефрет

преди 4 месеца

Абе не е от раждаемостта. Айде ,то там вдовиците кат няма кой да ги боде,ние сме за това и помагаме ,ама карантиите на мъжете им наторяват плодородната земя за да им расте после на руснаците добра реколта)

39

Анонимен

преди 4 месеца

Умишлено крият броя на колумбийците в България защото е, страшно

38

Анонимен

преди 4 месеца

Ще бачити ще бачити. Ний вече бачихмИ 35 години от нашето життя по пътя към американизацията.

37

Анонимен

преди 4 месеца

Няма как дави покажа тук снимки на изоставените села в България които преди 30 години бяха пълни с хора не башибозук не кърджалии а чума минала през тях по ирония на, съдбата, последния български филм се казва Чума

36

Израелтянинът

преди 4 месеца

Територии си трябват, или там кото остане о Украйна, или пък оная територия дето е към едно посолство и като една човешка длан, колкото толкова, берекет версии, скоро шъ с местим