33

мак

преди 4 месеца

Тоз вменява, че цялата вселена му е длъжна. Но ес му се връзва и продължава да дава на великия манипулатор. ес ще стигне дъното, но ще дава, защото го движи омраза към русия и "любов" към корумпирана украйна. Следващият път всяко решенеие да взема еднолично например фонсмешна и ще е гот.

32

ТЯ РУСИЯТА

преди 4 месеца

С ЕДИН КУРШУМ УДРЯ ДВА ЗАЕКА. ХЕМ УКРАЙНА ХЕМ ЕС. УКРАЙНА СЕ ТРЕСЕ ОТ БОМБИ, ЕС СЕ ТРЕСЕ ОТ СТАЧКИ.

31

Анонимен

преди 4 месеца

Ще имаш сега за кока наркоман гнусен ! Затова пък децата и песионерите от България ще тъне в мизерия и нищета нашите продажници участват с 9 милиарда от тези 50 богатата българия изчесваща от картата на евро-фея

30

Бай Дрън

преди 4 месеца

От тия 50 млрд., 70% остават за Бойкоборисовата чета. Останалите 15 млрд се разпределят от Зе-наркотици, имения и малко износ на оръжие за Африка и Газа. На фронта пак ше реват, че имат 10 пъти по- малко снаряди от руснаците.

29

ще дойдат

преди 4 месеца

Ще дойдат и американските пари, спокойно! Дръжте, фронта г-н. Зеленски. Целият цивилизован свят е с Вас. Трябва да се изтласка агресора, допотопната и голташка Просия. Русия е враг на просперираща, богата и свободна Европа. Русия няма място на политическата карта на Европа. Русия ще бъде изолирана и низвергната. Това е страна без бъдеще. Да живее ЕС и НАТО! Украйна напред към сигурната победа!

28

Когато Украйна

преди 4 месеца

Има достатъчно пари може да си купи наемници от най добрите ЧВКта в света!!!

27

Анонимен

преди 4 месеца

Сега русофилите плащат за патрони с които се стреля по руснаци буахахахахахаха.

26

Анонимен

преди 4 месеца

И тези ги излъгаха ,и вие сте умни колкото нашите ама няма как да ви се налее в лейките. Подарък за Укрите ,просяка ще подскача от радост.

25

Анонимен

преди 4 месеца

Да се радваме, че 50 млрд ще потънат в сметките на украинските олигарси, вместо да отидат за европееца!!! Ура!!!

24

до 9

преди 4 месеца

Нищо няма в ЕС !!! Нищо !!! Ако имаше тези трилиони, за които пишете, нямаше да умуват как да откраднат окончателно 300-те милиарда на Русия. Нямаше да има рецесия в Германия, нямаше предприятията да се изнасят в САЩм нямаше да има масово съкрашаване на разходите за здравеопазване, образование, за бежанци и т.н, във всички страни в ЕС Там живечт на кредит, не от деални ресурси и средства. Лошо е в Бтлгария да поддържате илюзии за реално багат ЕС. Много е вредно .....

23

Анонимен

преди 4 месеца

Украйна? Каква Украйна? Европа си плаща на колонизатора зад океана, наливайки пари във военната му промишленост. Толкова е прозрачно.

22

Бай Дрън

преди 4 месеца

Аз на тоя зелен гущер пари няма да дам.

21

Aмерикан

преди 4 месеца

Предвидени са 7 милиона евро военна помощ за Украйна Путин е в шок и ужас.Рушията Умре!

20

Галин Костов

преди 4 месеца

Майдана беше проект на еврейското лоби в САЩ, напълно контролиращо Демократическата партия. Не е европейски проект. Всички помним знаменитото "*** the EU!" на Виктория Нюланд. Проектът е обаче пред закриване. Неслучайно същата тази Нюланд каза че тази пролет Путин го очаквали "приятни изненади". Какво по-приятно би било за него от рухването на фронта от Харков до Херсон? Сега глупавите европейци остава да платят рестото.

19

Анонимен

преди 4 месеца

Какво стана със "световния полицай" САЩ, че Европа требва да им дава пари на укрите, покриха се нещо янките :)))

18

Анонимен

преди 4 месеца

Какъв САЩ? САЩ не финанкшрат собствената си игра, а нагърбиха с това ЕС, който като една истинска колония си плаща данъка и блее.

17

Анонимен

преди 4 месеца

А в Русия всичко е по мед и масло, нали така русофили.

16

Случаен минувач

преди 4 месеца

95-и квартал ще купят по още една яхта и вила "за кордонам", ще прекарат малко кристали през носа и ще свършат...

15

Анонимен

преди 4 месеца

То я пак е получил сигнал от космоса.Тия пари колко години ще му ги отпускат и до къде ще му стигнат пък и не се знае догодина дали ще ги има

14

АнонимеН

преди 4 месеца

ДОБРА НОВИНА НО НЕ Е РЕШАВАЩА! АКО ТРЪМП СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ В ФАЩ ТОВА ЗНАЧИ ЗАГУБА ЗА УКРАЙНА БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ ЕС ЩЕ ПОМОГНЕ С ОЩЕ ОРЪЖИЕ И ПАРИ! НО АКО ДЖО БАЙДЪН СПЕЧЕЛИ ТОГАВА С ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ Е СВЪРШЕНО , ЗАЩОТО УКРАЙНА ЩЕ БЪДЕ ЗАЛЯТА ОТ ОРЪЖИЕ И ПАРИ И ЖИВ ПУТЪНИСТ ПРАКТИЧЕСКИ НЕМА ДА ОСТАНЕ В ОКУПИРАНИТЕ ТЕРИТОРИИ НА УКРАЙНА!