95

Грег

преди 15 години

България ще се оправи тогава, когато си променим манталитета, когато спрем да мислим само за пари, а погледнем по-далеч от носа си, когато има общество, морал!!! Тогава ще има и индустрия, ще има и туризъм!

94

закона

преди 15 години

мухобойко е отчаян, остана му последната надежда, да фабрикува етнически конфликт. Герб, Атака, както и ДПС са лидерски тоталитарни партии. Управляват се задкулистно и лидерите са платени кукли . ДПС плаща на Атака, колкото и да отрича мухобойко. ДПС се нуждае от Атака, за плашило пред обикновените турци . иначе Атака са палячовци ,нямат никакво покритие на думите с дела. Точно от такова плашило има нужда ДПС.

93

преди 15 години

а бе ти изобщо някога живял ли си "по-добре" в БГ от когато и да е било, не приказвайте глупости...БГ никога няма да се оправи и която власт да дойде, как де се оправи след като няма никакъв потенциал в икономическо отношение, с какво може да забогатее таз страна.....? няма какво да се добива, не произвеждаме нищо особено, туризъма не се развива....и т.н.

92

преди 15 години

Абе ей, всички ли сте полудели?? Я напишете "атентат 1985 влак" в коя да е търсачка, прочетете първата статия, която се появи и после елате да пишете тук, ако не ви хване срам. Колко е общата култура на хората в тая държава, аман от пишман толерантни граждани на света. Следвашият път, уважаеми защитници на правата на малцинствата, вашата майка или дете ще е в този влак и тогава глупостите, които сте изписали в този форум ще са ви най-малкият проблем.

91

преди 15 години

Да върви да си блъсне тиквата в някоя стена дано му дойдат по-умни мисли в кратуната

90

преди 15 години

Както се казваше в нашата история ''Туркия ке падне''' няма страшно то се трупа трупа помним 89-та и 96-та всички знаем какво стана или поне повечето струва ми се че следващия такъв случай ще е двустранно насочен към тея от "Съединението прави силиата'' и към така наречените ''малцинства'' да де говоря за тея дето се имат винаги за пренебрегнати *** и турците

89

69

преди 15 години

До 72..Казва се майчин език а не роден...Доколкото за имената ,ако искаш се кръщавай Исус или Мохамед ,никЪде никой нищо няма да ти каже....Грешиш че, щом страната се казва България всичко е за Българите,няма такова чудо в света ....аааааа имаше Югославия , сърбите си мислеха че всичко е тяхно.... Помислиси, да не си хванал техния път...

88

Ali

преди 15 години

do kato bat boiko ru6e6e djemiite prez 85 godina v Garciq gi srtoqha i ne sa zabranqvali religiqta tam a tuk v BG 45 godini samo ru6qha hramovete za tova za 15 godini se postroi tova koeto be razru6eno za 45 godini.

87

преди 15 години

nad edin komentar na edin pojarnikar.....ЖАЛЪК НАРОД

86

стига вече

преди 15 години

АМ СТИГА ВЕЧЕ С НАЩЕ ТУРЦИ ДЕ .ГОВОРИМ СИ ЕЗИКА НОРМАЛНО СИ ЖИВЕЕМ АМИ НЕКА ОСТАВИМ И ХОРАТА ДА СИ ЖИВЕЯТ НОЛМАЛО ДЕ ЗАЩО В КЪРЖАЛИ БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ГОВОРЯТ ТУРСКИ ПРЕКАЛАВАТ ВЕЧЕ АМА

85

f6ju

преди 15 години

Predpo4itam da glasuvam za po-malkoto zlo (dps), otkolkoto za fashistite. Omrazata porajda omraza.

84

e

преди 15 години

sam si go kazva6 be tapanar servityorka, emi edno momi4e ot nqkoe si selo, da nqma da ti prepodava BG ezik v 6koloto...

83

rumen221

преди 15 години

Гледах разговора на Б.Борисов и Коритаров. От него произлязяха две важни новини за България;1. По думите му: -"... написаното в тефтерчето предупреждение на Ахмед Емин, че има хора, които искат да ни върнат в 1985г..."(ОТКРИТИ ТЕРОРИСТИЧНИ ДИЙСТВИЯ- срещу държавни учреждения и транспорт!!!) Налага извод: - ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР(ако още смее да се нарече такъв), ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА СЕ САМОСЕЗИРА И ДА РАЗПОРЕДИ РАЗСЛЕДВАНЕ ЗА ПИСАНОТО ОТ ЕМИН И ТВЪРДЕНИЯТА НА Б.БОРИСОВ!!! 2.Борисов обяви писмото за финансиране на Атака, с пари на Доган, за фалшиво!!! - с тов,а той покани ПАРТИЯ АТАКА ЗА БЪДЕЩО СЪУПРАВЛЕНИЕ!!!Но,ДЕМОКРАЦИЯТА ОЗНАЧАВА ИЗБОРИ И ЛИЧНА СВОБОДА!!!Днес, дори платените червени социолози признават, че партия ГЕРБ е бъдещ лидер в управляваща коалиция с Атака(плюс някое БЗНС за миризма на буренясала нива) ВЪПРОСА - "Какъв избор ни се предлага?" - ВЕЧЕ Е НАПЪЛНО ОСНОВАТЕЛЕН!!!КАКВО ВИЖДАМЕ...1.БСП и "левите" парти ни предлагат "лява диктатура", в името на "бедните"...(въпреки, че всички червени лидери, отдавна са милионери...)2.СДС и "десните" партии ни предлагат "дясна" диктатура, в името на "богатите"...(но на практика между СДС и БСП вече няма разлика...)3.Етническите партии(ДПС и Атака) ни предлагат диктатура в името на "малцинството" или "мнозинството"...( но Атака прави отчаяни опити да се култивира, а ДПС се разлага...)4."Царя" ни предлага "Диктатура" в своя полза...(но от партията му остана един фаетон хора)ЕСТЕСТВЕНИЯ ИЗВОД Е:ТРЯБВА НИ ПАРТИЯ, КОЯТО ЩЕ ИЗДИГНЕ ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, ЗА СВОЕ "ВЕРУЮ" С ЛОЗУНГА - "БЪЛГАРСКИЯ НАРОД НЯМА ВЕЧНИ ПРИЯТЕЛИ, А САМО ВЕЧНИ ИНТЕРЕСИ"...Може би ГЕРБ е партията (макар, че не е демократична, а дясна)..., но нека да НАПИШАТ УПРАВЛЕНСКА ПРОГРАМА И ЧЕРНО НА БЯЛО ДА ВИДИМ: - кои са... "...ясните приоритети, политика и стратеги за стабилна макроикономика и гаранциите, че НАЙ-БЕДНИЯ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН ЩЕ ПРОДАВА ТРУДА СИ ЗА ЗАПЛАТА НЕ ПО-МАЛКА ОТ "СОЦИАЛНИЯ МИНИМУМ" (който днес е 471лв.)..."ЗАЩОТО, АКО ТРЯБВА ДА ГЛАДУВАМЕ ОЩЕ 10 ГОДИНИ, ЗА ДА СЕ ПРЪКНАТ ОЩЕ ШЕПА МИЛИАРДЕРИ - НЯМЯ ДА СТАНЕ!!!

82

Грег

преди 15 години

Баязид, ти си гражданин на България игласувай за когото си поискаш! Само искам да те питам, че ми е интересно, ти по-добре ли живееш сега, след като ДПС управляват? Чувстваш ли, че правата ти са спазени и чувстваш ли се пълноценен гражданин? Между другото и аз гласувах против Атака на изборите.. чудех се дали да ходя, ама като чух че някакви фашисти са събрали 8% и отидох. Естествено не гласувах за ДПС.

81

e

преди 15 години

Той изрази убеденост, че в България действат структури на ислямския фундаментализъм."Аз знам, че действат", заяви Борисов, без обаче да посочи доказателства.да покаже 1 единствено доказателство си режа главата...

80

преди 15 години

Доган и върхушката около него е продукт на комунистите. Създаден и обучен от тях, за да служи на техните цели и интереси, а те са нестабилна държава с народ лесен за управление, раздиран от изкуствени конфликти. Негативните коментари, които правите показват, че те (комунистите) имат 100% успеваемост.

79

иван грозни

преди 15 години

Не пиши глупости ефрейтор ,нито свестни командири е имало ,нито хляб и вода си носил И аз там бях и си ми смешен

78

до 69 и 71

преди 15 години

Тогава друга песен ще пеете. И на турски ще я пеете.

77

Българин

преди 15 години

До поддръжката на сайта:============================Вземете коригирайте малко контрола при постването. Човек пише 3 думи за заглавие, излизат 2 с многоточие.

76

X

преди 15 години

Аз турски не знам, ама май ще се наложи да говорим резервни езици ако стане ПАЛЕСТИНА тук. На мен не ми се живее в Палестина. Нямам нищо против човек да си говори на какъвто си език иска , но да спазва законите на България и на мен да не ми се налага да говоря турски в Кърджали, че да си купя хляб. Не мога да приема държавата ми да се управлява от убийци като тези от ДПС или понеже някой е лансиран от ДПС да управлява милиарди от ЕС с лесовъдско образование!Толкова е лесно да погребем мафията, вместо държавата, но май е по-лесно вместо да учиш и в честна конкуренция да елиминираш другите и тогава да станеш министър, да се запишеш в партията на Доган и да те пуснат с парашут, само защото си бил с нещо различен, все едно това е особено достойнство! Обама елеминира Хилари, нищо че се говори за консерватизма на белите, прогнозите сочат, че ще елиминира и Маккейн, и ако стане президент няма да е защото бялата му баба живее в Хонолулу, а той е роден в Индонезия, най-голямата мюсюлманска страна.