32

Анонимен

преди 4 месеца

Темата е, че Терзиев е кмет с фалшифицирани избори

31

Анонимен

преди 4 месеца

Но демократите няма да се предадат лесно.На свой ред югът може да обяви държавна независимост за редица държави. В същото време Вашингтон отново ще се опита да се включи в любимата си политика на превключване на вниманието на гражданите към външна агресия. Това означава, че администрацията на Байдън ще иска да започне нова голяма война, но дали подобна стъпка ще ги спаси от вътрешния конфликт в страната?Инцидентът в Тексас показва, че и хората, и властите на някои щати вече не вярват на екипа на Байдън.Движещата сила на юг могат да бъдат така наречените червенокоси, конфедерати и други радик

30

Тая

преди 4 месеца

плагиатка докога ще ни поучава?

29

стария демократ

преди 4 месеца

хайде дано да има избори защото това назначено ДС Хомунистическо бизнесменче василчо хич ама хич не се випсва в пейзажа да е кмет на една ЕВРОПЕСЙСКА столица като ГРАД СОФИЯ!!!кой разбрал разбрал който не да е разбрал само тХроловете на дадена гХропировка го подкрепят!!!

28

Баба Ванга ли е..?

преди 4 месеца

Коя е тази, та всеки ден дава направления по всички теми в държавата..?... От Службите на президента ли е..?

27

а бе

преди 4 месеца

Къде я забравихме Украйна? Каквко става с контранастъплението? Какво става с победата на бойното поле?

26

Анонимен

преди 4 месеца

Ушето от ухилено, нахално момче, говорещо несвързано, стана един сърдит, заплашващ, изплашен дс-ар. Защо ходи с въоръжена охрана и това ли е новия морал? Нали искаха кметовете да са близо до хората, да ходят на работа с колело и градски транспорт? Мис Бонева кара най-голямата талига, но нас ни съветва да слезем и да се качим в рейса или пеша. Цялата им клика е за гонене и да идва нормален човек, който има понятие от градоустройство.

25

Анонимен

преди 4 месеца

А какво става в Тексас ??? Сега всички за това говорят . Братските съединени щати ще се разпаднат ли ? Сега нали те са ни братя ? Що не казвате ко става там ?

24

първите 36 часа

преди 4 месеца

Lt. Admiral Rob Bauer, Chairman of the NATO Military Committee : "Трябва да имате вода, радио и фенерче на батерии в къщата. Това ще ви помогне да оцелеете през първите 36 часа. Цивилните трябва да се подготвят за тотална война с Русия през следващите 20 години. Ако избухне война, голям брой цивилни ще трябва да бъдат мобилизирани и правителствата трябва да въведат системи за управление на този процес".

23

Анонимен

преди 4 месеца

Еврофашистите в Ленинград умориха 630 хиляди души от глад. Русия никога няма да забрави. Германия, Финландия, Испания, Италия и Норвегия ще платят скъпо.

22

Анонимен

преди 4 месеца

Откакто йеменското движение Ансар Аллах започна своите операции срещу корабоплаването, свързано с Израел, товарният трафик през Суецкия канал е намалял с близо 85%

21

Анонимен

преди 4 месеца

След Германия - и Франция. Фермерите щурмиват столицата Пaриж. Хората ги посрещат с овации. Свалиха от пилон знамето на ЕС и го изгориха. Полицията не се намесва, полицаите са солидарни, и полицаите не са получавали заплати.

20

Анонимен

преди 4 месеца

Така наречената демократична общност може да излъчи само такива. Това е софийска групичка от самовлюбени сноби, ръсещи клишета при Асен Генов. Нямат адекватна връзка със света и с българското общество извън балона им на софийските заведения за крафт бира. Половината са номенклатурни наследници, а разказват какви революционери били преди 30 години.

19

Тинко Вишвулов

преди 4 месеца

Аз мисля, че ЕС няма да се разпадне, ЕС е стабилен. Вече 40 години го чакат да се разпадне, а ЕС си е стабилен, аз мисля, че ЕС няма да се разпадне. А вие как мислите? Мислите ли като мен, че ЕС няма да се разпадне, или? Хайде споделете тук във форума, как мислите, хайде споделете.

18

Анонимен

преди 4 месеца

Губернаторът на Флорида Десантис и Губернаторът на Оклахома щат ще изпратят своите войски от Националната гвардия в Тексас, за да се изправят срещу федералните власти

17

Анонимен

преди 4 месеца

Франция е изцяло зависима от Африка, без урана на Афирка във Франция всичко ще спре да работи. А все повече страни спират доставките за Франция. Повечето страни които доставят уран на Франция са членки на ШОС или възнамеряват да се присъединят към ШОС.

16

Анонимен

преди 4 месеца

САЩ разполагат само с 5.3% от световните запаси на природен газ, като самите те са един от най-големите потребители. Произвеждат близо два пъти повече газ от Русия, като само малка част могат да изнесат, всичко е за вътрешния пазар. Норвегия - 1%, Канада -1%, Азербайджан 0.5%.

15

Пловдив

преди 4 месеца

Сделката пропада , Пловдив за герб , София за пп .

14

Анонимен

преди 4 месеца

Байдън спря износа на природен газ по нови проекти за Европа. Президентът на САЩ Джо Байдън нареди спиране на износа на втечнен природен газ от нови проекти в страната, позовавайки се на потенциалния им принос за изменението на климата. Енергийните разходи в Европа скочиха, след като много от държавите преминаха от руски газ към американски втечнен природен газ заради войната в Украйна, но Байдън настоява, че Европа в момента не се нуждае от допълнителни доставки.

13

Анонимен

преди 4 месеца

САЩ имат шистови запаси за около 10 години, после енергия от къде, краят на Русия не се вижда и с величието на Америка е свършено!