191

...!

преди 5 месеца

"Филите" продължават да си циклят на някакви "фашисти" ?Истинските фашисти и нацисти са в Кремъл, които денонощно обстрелват цивилни градове, и похарчиха над половин милион жертви, щото някой хвърлил око на чужди територии!

190

Анонимен

преди 5 месеца

"Историята с унищожаването на самолета Ил-76 е резултат от вътрешната политическа борба на неонацистките елити в Киев", написа Медведев. Той смята, че "само ще става по-лошо". По негово мнение украинското ръководство, за да запази властта и парите си, "ще убие с лекота свои военнослужещи и военнопленници, което научиха за 700 дни СВО". Също така отбеляза, че властите в Киев ще продължат "безмилостно да бомбардират своите градове и села, да разрушават своите къщи и да изгаря своите старци и деца", тъй като нямат "ограничители". Той нарече руските пилоти герои и почете паметта им.

189

Анонимен

преди 5 месеца

Някои имена и дати на раждане съвпадат с тези в списъка на сваления Ил-76 в района на Белгород. Много войници от украинските въоръжени сили от публикувания списък бяха заловени през пролетта на 2022 г. в Мариупол и в Азовстал, като по този начин прекараха почти 2 години в плен. Все още няма ясна информация за ситуацията от украинските власти, което само по себе си вече е достатъчна информация.

188

Анонимен

преди 5 месеца

Украинците ликвидираха Украински военнопленници и това ако не са фашисти здраве му кажи.

187

Анонимен

преди 5 месеца

Укринформ твърди ... измислят си глупости. Никакви ракети не е имало, избиха си украинците и сего си търсят оправдание.

186

Анонимен

преди 5 месеца

Трезвен руски пилот няма. Да не обвиняват рашистите..

185

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 186 Не са точни иазваш,стреляш и където падне това е. Че то по тая логика с количеството което имат руснаците досега половин Украйна да е изравнена само от ракети земя-въздух бе кълвач.

184

Крундел

преди 5 месеца

извинявам се, на 3-ти декември са се върнали "загиналите" украинци, не на 3-ти март.колко do ес300 системите имат възможност да се използват по наземни цели, не са особено ефективни, защото бойната им глава е фрагментационна и ексползива е само да разпръсне фрагментите, само за терор стават - примерно стрелба по жилищни сгради...

183

Русия=Психиатрия

преди 5 месеца

Това са стари трикове на руснаците, истината е съвсем друга не им вярвайте. От километри мирише на постановка на Московския драматичен театър. Вече колко пъти публикуват информация и после я свалят след един час. Нещо фактите и имената не се вързват, затова. Оплетоха се в собствените им лъжи. Единствения факт е че е паднал Ил-76, всичко друго са постановки.

182

Нещо гнило

преди 5 месеца

За пръв път чувам за размяна на военнопленници с товарни самолети!?

181

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 178, много лесно, да не са точни, но когато имаш доста запаси особенно от по старите версии и всъщото време не ти достигат земя-земя, ползваш тези, кое не е ясно?

180

Анонимен

преди 5 месеца

Много важно руснаците ИЛ- 76 имат достатъчно,ама наркосите са на привършване,така че 65 парчета си е голяма загуба.

179

Иван

преди 5 месеца

Посоката на фронта върви на запад, както през 44-та. Квичете, квичете докато можете, но се крийте, щото знаете после какво се прави.

178

Германец

преди 5 месеца

"имаме квантови украинци - хем живи у тях хем загинали в самолетна катастрофа" -- Шрьодингер, ти ли си?

177

Боби

преди 5 месеца

До Кравар Евроатлантик "Москва" Потъна след взрив на Погреб след Пожар, А овъгления скелет на кораба наистина потъна при щорм в Чено море през ноща когато се опитваха да го изтеглят до пристанището.

176

Крундел

преди 5 месеца

имаме новина! нови украинци са пуснали биолабораториите, тоя път обаче руснаците ще се затруднят с тях - квантови са, т.е. едновременно са разменени още на 3-ти март и са си дома и са загинали в самолетната катастрофа.виждам два варианта: а. рф лъже и даже не се старае да звучи правдоподобно, то нали русор0бите вярват на всичко, което се пуска; б. имаме квантови украинци - хем живи у тях хем загинали в самолетна катастрофа.блок диаграмата от предишният ми пост обяснява проблемът...

175

Боби

преди 5 месеца

До У бре Криза в РФ авиация? 1. ИЛ-76/78/А-50У/А-75/А-100 не са спирани от производство дори и в дивите 90те години. 2. Единствените ВДВ и транспортна авиация са летели регулярно независимо от кризата защото по друг начин в РФ с тия разстояния няма как. Всеки 3 месеца по поне един Ил-76М ПС90 се предава на ВВС или други купувачи. Говори се да се подмени двигателя ПС90 с този от МС-21 като по-този начин ще се намали цената на двигателите заради едросерийно производство

174

Кравар Евроатлантик

преди 5 месеца

Москвата потъна заради лошото време, вервайте товариши.

173

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 168 Я пак? Ползвя се като балистична ракета казваш, лесно е. Интересно как така всички военно промишлени комлекси по света, включително амерканския не са се сетили да те питат теб как стават нещата. А се напъват хората да създават балистични ракети,които са в пъти по скъпи,пък то ракета земя-въздух вършела същата работа.Хихихииии

172

Германец

преди 5 месеца

Конкретен пример -- Максим Коноваленко, роден на 03.09.1990. Погледнете днешния списък, публикуван от Симонян. Сега погледнете дали не е бил върнат на 03.01.2024. Въпроси, чeбyрашки?