71

Цирк

преди 4 месеца

Тоя "ученик"пуши трева,бие другите и тн.но му издърпали ухото и стана драма?!

70

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 51...не политизирай...който си е ***..си остава такъв независимо дали има Тоталитаризъм или Демокрация....

69

Да

преди 4 месеца

Учителя трябва да го наградят не да го уволняват.

68

Факт

преди 4 месеца

Малко бой ядът сегашните "деца"затова стават все по често бандити.

67

Ако бях на даскала

преди 4 месеца

щях да го оставя да се люлее колкото си иска. Вечерта отивам у тях да си поговоря с бащата и строшавам главата на бащата пред детето. Ще пиша после 3 дена в районното но няма да ме уволнят и следващия път детето ще е най-тихото в клас. Не си струва за смешната учителска заплата но учителството е кауза и трябва да се възпитават и родителите, не само децата. Затова на учителите са им казвали и будители. Те като по-умни водят обществото напред и правят каквото е необходимо за общ просперитет.

66

Какво ще стане,

преди 4 месеца

Ако ученик издърпа ухото на учител, защото последният му досажда, като му прави забележки?

65

Анонимен

преди 4 месеца

Ако някой млад родител си мисли че може да възпитава детето си с ласки и гушкания, много се е объркал. Дисциплина трябва да има във всичко което правиш, не става само с мотивация. Тези които мрънкат че децата не трябва да се пляскат от време на време, като се приберат в къщи, дали не удрят децата си.., удрят и още как, ама не си признават. Навремето в училище ни дърпаха ушите, удряха ни и шамари и пак станахме лекари, адвокати, инжинери, работници във фабрики, учители и какви ли още не.

64

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 52 - Ако опъването на ухо е злина, то не ми се мисли, какво кекаво нещо си ти...

63

Вместо да довърши

преди 4 месеца

започнатото от учителя у дома, таткото го уволнил... Много ядове ще бере този татко след някоя и друга година!

62

Анонимен

преди 4 месеца

Всеки ден може да се видят родители които са пуснали децата си свободно да играят навсякъде без да спазват правила да се гонят в големи магазини в молове и на всякакви обществени места. Родителите вървят на пред децата се гигилят от зад на когото сварят. Ако му кажеш не ме блъскай то отива и се оплаква на родителя и той идва да те заплашва и дори да посяга и да те изкарва всячески виновен че детето му има право да беснее и лудее.

61

Анонимен

преди 4 месеца

Не могат нищо да им кажат учителите, и те нямат респект от тях! Едно време не смееш да гъкнеш, сега не могат да ги накарат да седнат в часовете! Щотооо после мама и тате-в съдебна медицина ще идат, а не го поглеждат в къщи това дете!

60

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 42 - Има и възсранти, които имат нужда, да им се дърпат ушите, но учителят не е един от тях ... виж, майката обаче ...

59

Анонимен

преди 4 месеца

"До 33 А , християнските ценностш какви са - не са ли опъвали ушите на дечурлигата едно време ? Кажи , бе руска под-лого !" - Опъваха се. Опъваха се 1000 години, преди днешното време. Опъваха се и българите оцеляха като народ, вдигах се на бунтове, правиха фабрики, развиваха наука и изкуство ...

58

Анонимен

преди 4 месеца

"Я кажи, всезнайко? Че май джендърите взимаме на седмица, колкото ти на година, две." - Ако са елитни *** на "змаожни господа", които се крият от жените си, може и да взимат.

57

Анонимен

преди 4 месеца

Лошото е, че вече не можеш да му намалиш поведение и да има последствия. Не можеш да му кажеш, да отиде при директора или да му кажеш, да напусне час, защото видиш ли, то е толкова загубено, че сигурно ще се удави в мивката в таолетната, ама същевременно е дотатъчно умно, че трябвало да "разбира от разумна дума" ... Едно време, се гонеше от училище, при многократни провинения, ама преди това се и биеше. И какво? Станахме мутри и убийци ли?

56

Анонимен

преди 4 месеца

"аранявания на ушната мида, кръвоизлив, одрасквания и ужулвания". Така ли му викат вече на това, което са ни правили родителите като деца и без това? Каква ще е следващата глупост? Че ги карат да учат? Ама как така ще учат? Това е расистко! Да уволняват всички учители и да затварят училищата!

55

Анонимен

преди 4 месеца

То сега няма деца,има Франкенщайни ! Блеят по цял ден на телефоните,псуват

54

Анонимен

преди 4 месеца

Тъжно, така ще отгледаме поколение от наглеци и ***. До това води либерализма

53

А, значи мама и тати

преди 4 месеца

може да бият учителите, но учител не може да издърпа ушенцето на детенцето...

52

Анонимен

преди 4 месеца

"Пфф, тоя да го направи това на моето дете, го смазвам! Типичен комплексар." - Мисля, че ще си паднеш на *** много бързо и ще си стискаш къвящите устенца, ама ти щом си решил, че си нинджа - давай!